jardap007 Odesláno Leden 3, 2015 Sdílet Odesláno Leden 3, 2015 No v o čalounění nevidím problém ;) prace s koženkou me baví taky uz mám projekt na jaro :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Leden 3, 2015 Sdílet Odesláno Leden 3, 2015 co je k tomu všechno potřeba? chtěl bych to taky potahnout koženkou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Leden 3, 2015 Sdílet Odesláno Leden 3, 2015 Jenom koženka a chemopren teda ja to s nim dělal ;) a pak odvaha :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 3, 2015 Sdílet Odesláno Leden 3, 2015 a rozebíral jsi čalounění? já mám spíš strach to rozlepit, aby to pak drželo pohromadě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Leden 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2015 (upraveno) Jasně že rozebral :) jinak by to asi nešlo :) A ano koženka + chemopren Upraveno Leden 3, 2015 uživatelem Závy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 3, 2015 Sdílet Odesláno Leden 3, 2015 Luxusní práce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Leden 3, 2015 Sdílet Odesláno Leden 3, 2015 Surfman: prilepis to normalne chemoprenem a neboj taky to drží ;) tak jsem lepil ty stary tapece :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Leden 4, 2015 Sdílet Odesláno Leden 4, 2015 Super výsledek! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Leden 26, 2015 Sdílet Odesláno Leden 26, 2015 Dobrá práce s tou koženkou, inspirativní :_) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Leden 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2015 Díky. :) Ještě jsem včera potáhl koženkou madlo a tady výsledek na dveřích. Neukamenujte mě, že mám kůži a k tomu vzadu švihadla :D ale investice do el. oken dozadu mi přijde zbytečná. Já vzadu nejezdim :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Leden 26, 2015 Sdílet Odesláno Leden 26, 2015 Tihle madla šla paradne co ;) aspoň v zadu mají rozcvičku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Leden 26, 2015 Sdílet Odesláno Leden 26, 2015 časová náročnost? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Leden 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2015 Madla šla celkem dobře. Časová náročnost? No flákám se s tím jen tak po večerech. Nejvíc tě zdržuje čekání, než to lepidlo zaschne. Jedny dveře by se daly asi za 2-3 hodiny v kuse udělat. Ale jak říkám já to dělám pomaličku po večerech po kouskách, když je čas. Do léta času dost. Třeba teď jsem jezdil asi 3 týdny bez dveří vzadu protože jsem neměl čas to dolepit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Leden 26, 2015 Sdílet Odesláno Leden 26, 2015 já se stou palubkou se spodkem sral asi 5 hodin :D a montoval jsem to už za tmy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Leden 26, 2015 Sdílet Odesláno Leden 26, 2015 Závy: to lepis doma? Není pak cejtit hodně chemopren jak jsem ted na neschopence tak nemohu na chatu a tolik se nudim :D proto se ptam na oder ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Leden 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2015 No jedny jsem udělal doma.. Zbytek už jsem byl vykázán ven :D :D A taky se mi pak pěkně spalo jak jsem byl nadejchanej :D Smrdí to dost to lepidlo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Leden 26, 2015 Sdílet Odesláno Leden 26, 2015 Ja vím tak to mám doma ted smůlu :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Únor 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2015 Tak menší aktualizace :) Konečně dodělané poslední dveře :D Vypadá to super, až bude hezké počasí a dobré světlo tak vyfotím celý interiér, teď pouze jedna rychlovka kalkulačkou + foto z výroby :)Jak mi řekl Košin, řidičovy dveře byly vážně nejtěžší, ač se to nezdá ale jsem spokojen jak se mi vše podařilo.Dále konečně vyrobena jedna důležitá součást na sezonu 2015 a už se chystá na auto :)Nemůžu se dočkat jara 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 8, 2015 Sdílet Odesláno Únor 8, 2015 ty kráááááso, tak ty řidičové dveře vypadají těžce luxusně ! těším se až to uvidím na živo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 8, 2015 Sdílet Odesláno Únor 8, 2015 Paráda pane a na jaře už budeš mít zadní kola na středu jo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Únor 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2015 Košin: Díky :) Na živo je to paráda, přiznám se, že po té dřině s tím a spoustě času, který jsem do toho vrazil, jsem si jen tak sedl do auta a seděl a kochal se tím jak se mi to povedlo :D Ale musím teda říct, že na to celkem padlo asi 1,5 litru chemoprenu :D :DKonny: Ano kola by měly být na středu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mix Odesláno Únor 8, 2015 Sdílet Odesláno Únor 8, 2015 No musím říct že si to potáhnul fenomenálně ! S tím chemoprénem jsem na tom byl stejně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Únor 8, 2015 Sdílet Odesláno Únor 8, 2015 Úžasný intros cerny ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 9, 2015 Sdílet Odesláno Únor 9, 2015 Nádherná prácička ! Už se těším až to uvidím naživo ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Únor 9, 2015 Sdílet Odesláno Únor 9, 2015 Cumim,klobouk dolu,moc hezky.. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Únor 9, 2015 Sdílet Odesláno Únor 9, 2015 to me rekni kdyz to namezes cely tak jako plochy chypu nalepis ale jak nalepis ohyby atd to musi byt opruz kor to ze se ti nekde ta latka muze zvlnovatet kdyz neni tak ohebna treba priklad jako folie nebo to lepis nejak po kusech ? jeste dotaz tu predchozi latku jsi strhnul ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Únor 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2015 Dzordzino: Nějak nevím na co se ptáš. Původní látka tam zůstala a to nový není látka, ale koženka. Prostě to lepíš a tvaruješ. Je to jeden kus.Jinak dnes jsem pokračoval, takže náprava posunuta dozadu. Opět fotky hrůzné kvality ale co se dá dělat Tady původní pozice kolaTady již posunutéMoc si nevšímejte těch plecháčů a špinavého auta. Hold je zima. Až budou 18ky a letní výška bude kolo na středu :)Dále jsem rozebral půlku motoráku, abych s dostal na silentbloky a naměřil si rozměry podložek pro přizvednutí motoru.. V nejbližší době se budou vyrábět . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 9, 2015 Sdílet Odesláno Únor 9, 2015 parádní práce, na jaře to bude vymazlená kára :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Únor 9, 2015 Sdílet Odesláno Únor 9, 2015 hele a co teda budes mit i ty druhy , kazdopadne kdyby to slo nejay vykres nebo tak taky bych potreboval ty podlozky . jinak jsem mel namysli jestly to namazes cele chemacem nebo jestly to delas o kouskach protoze vytvarovat to v ohybech bude asi opruz ja prave mam latku na to penoou ale bojim se toho tak musim zjisti veskere vase info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 9, 2015 Sdílet Odesláno Únor 9, 2015 najednou to nenalepíš protože potřebuješ natahovat,takže nalepíš část, necháš zaschnout a dotahuješ zbytek až to drží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.