Dzordzino Odesláno Březen 8, 2015 Sdílet Odesláno Březen 8, 2015 no o 9 cm muzu jeste stocit matici na zavitu je to Tacko ale kdyz stocim o 9 cm tak to o 9 nesleze sleze to tak max o 4.5 - kdyz jsem to nasazoval tak jsme to stocil tak o 8 a pak jsem stacel asi o 4 cm coz mas 12 na zavitu ael slezlo to tak asi o 7-8 cm ze serie co jsem mel . nepamatuju si visku od podbehu na stred kola kolik jsme mel na serii ale pro predstavua pochopeni tam jako priklad bylo 30 cm a ted tam mam 23 cm je to priklad . snad se chapem :D :D az budu prezouvat tak schvalne vyfotim ten zavit aby jste videly kolik jeste muzu stocit tu matici dolu ok ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Březen 8, 2015 Sdílet Odesláno Březen 8, 2015 Já teda absolutně nechápu o čem mluvíš.... .. patláš hrušky a jablka... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Březen 9, 2015 Sdílet Odesláno Březen 9, 2015 ale nepatlam vysvetluju ze mam na stavitku zavit kterej ma priklad 20 cm a i kdyz ten krouzek od shora stocim o 20 cm dolu tak to o 20 cm nesleze sleze to tak o 10 v realu . nic nepatlam jen me nechapete proto az budu prezouvat tak vam to vyfotim aby jste me pochopily :D myslim tim to ze kdyz na tom stavitko stocim matku o 1cm dolu tak to ale realne vzhledove o 1 cm nesleze . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 9, 2015 Sdílet Odesláno Březen 9, 2015 Já teda Jirkovi rozuměl od začátku, co tím myslí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2015 (upraveno) Jo, já ho taky chápu co tím myslí. Záleží, kde to snížení měříš samozřejmě. Mne osobně ta čísla nikdy moc nezajímala a ani jsem to neměřil, spíše orientačně. Fotit nic nemusíš, všichni víme jak ten tlumič vypadá :) Každopádně pokud máš ještě 9cm k dobru tak tyhle kraviny jako já s tím dělat nemusíš :) Já to vyndaval, protože už jsem neměl kam točit. Už jsem to měl na doraz dole. S vyndáním helprů to teď asi půjde stočit až úplně na zem, když přičtu ještě to, že horní uložení samo o sobě by mělo taky ještě 15 mm snížit. Takže teď už si můžu nastavit prakticky jakoukoli výšku. Jediné co mi ještě bude překážet pokud bych chtěl nějak brutálně nízko jsou tyčky řízení. Ale takhle dolu to neplánuji a kdyby přece, tak jen stočit na sraz a pak zase zvednout. :)Jinak ještě doplním, že jsou tam závity dva, jeden v těhlici a jeden pod pružinama. A ten pod pružinama má sám o sobě cca 11cm, to by znamenalo, že to máš skoro nejvíce nahoře :) myslím si že tam už nemáš 9cm závitu ne? :)Jo a nechápu jak jsme se dostali k téhle debatě :D Když ses jen zeptal jestli jsem nemohl už níž a já řekl, že nemohl tak proto jsem to vyndal :D Upraveno Březen 9, 2015 uživatelem Závy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Březen 9, 2015 Sdílet Odesláno Březen 9, 2015 Nevim jak jsme se k tomu dostaly kazdopadne nevim jako prave ze mam od toho kontra kolecka co je an zavitu na konec zavitu mam 9 cm a mam pneu lehce zapustenou v predu ale vzadu uz muzu jit se zavitem jen o 2,5 cm a nebo pak vyndat stelovaci misky coz asi udelam az budu ty tlumice vydorazovavat a predek si myslim ze nebudu muset ani davat ulozeni z pola ani vyndavat helpry maximalne udelat vyrezi do nosniku tot vse zas tolik dolu nepujdu mam to auto na kazdej den a zrovna rovne ta silnice neni :D hlavne do prace kam vyuzivam auto nejcasteji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2015 Jen rychlé odpovědi, vzadu misky vyndat je blbost, protože tak nízko nepůjdu jak sám říkáš. Ani já je letos neměl vyndané, pravda je, že mám trošku nižší misky z OII, ale i tak ty je vyndavat nemusíš. Druhá věc, řezat nosník je taky blbost, protože o ten ti to dřít nebude vlastně ani když bude podvozek na max dole.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Březen 9, 2015 Sdílet Odesláno Březen 9, 2015 ja to urcite vyndavat nebudu jen rikam co vse bych musel udelat abych slezl oprvdu low ale to nechci pujdu niz ale ne tolik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2015 To říkáš teď a pak do toho spadneš jak já :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Březen 10, 2015 Sdílet Odesláno Březen 10, 2015 Ja bych spadnul i rad ale nemuzu , musel bych si pak koupit neco jineho a tohle mit na vikendy , i kdyz je fakt ze koukam po jette mk2 do prace a na mensi rat :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2015 Výmluvy, já s tím taky jezdím normálně. :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Březen 10, 2015 Sdílet Odesláno Březen 10, 2015 kazdej den 40 km minimalne ? po okreskach kde ti muzou i zuby vypadat ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2015 500km za týden a i po okreskách. No jestli ti to tak vadí, tak jsi to neměl snižovat vůbec :D :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Březen 11, 2015 Sdílet Odesláno Březen 11, 2015 ne nevadi jen jezdim ranno 40 minut a i autobusy na me troubi :D :D uvidim jelikoz jsem dnes prisel na dalsi mensi zadrhel tak nevim jestly to pujde fotku hodim do vlakna a na fb 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2015 Tak jsem se dal do stavby summer setupu a docela jsem narazil. Chci jít níž než vloni, ale najednou na nečem visím a už to dolu nechce Jsem tak -1cm oproti loňsku a víc ani ťuk :D už mám stočeno na max dole bez helprů a ještě nižší horní uložení, ale chová se to jak kdyby to někde viselo :( Neví někdo? Že by mi to držely ty TT puky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2015 Už vím a tímto děkuji Dominikovi za radu :D Já vůl nechal na tlumičích dorazy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2015 Malá ochutnávka jak se posunulo zadní kolo s použitím podložek :) Podle mě ideál :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2015 Díky. No jsem z toho auta dneska uplně hotovej :D Bych to nejraději vrátil na sériovou výšku :D Moc problémů za den na mne :DTady pár fotek jak jsem s tím dneska bojoval a bohužel se nedostal ke zdárnému konci. Pro představu nápravnice byla 27mm nad zemí a Hans jí měl vloni 22mm. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr136 Odesláno Březen 20, 2015 Sdílet Odesláno Březen 20, 2015 Parada !! Furt nak ale nepobiram jak je mozny s takovym snizenim zatacet sakra :D to to fakt nikde nedre? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2015 (upraveno) Dře, taky jsem to musel zvednout maličko :) ale jezdit by se na tom dalo v klidu mít trošku užší gumu nebo trošku zapustit kolo :)Bohužel teď mám větší problém a nevím pořádně ani jakej :D A menší reklama na naší FB stránku :) Upraveno Březen 20, 2015 uživatelem Závy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Březen 20, 2015 Sdílet Odesláno Březen 20, 2015 Tohle auto je opravdu parádní máš můj velkej obdiv! jenom si nedokážu představit ty nervy při každodenním provozu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2015 Já z toho nemám nervy :) a teď jsem si přes zimu odpočinul, tak mám zase chuť do toho spadnout na léto :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Březen 20, 2015 Sdílet Odesláno Březen 20, 2015 a to ještě budeš nahazovat RS nárazník? Jinak si fakt blázen asi tam u vás máte hold pěkný silnice no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2015 Jo RS nárazník zatím šetřím kvůli kamínkům :) Al určitě tam přijde vrátit.. Silnice jsou tu jako všude jinde :) máme tu i úseky kudy jsem v létě prostě nejezdil a radši jel delší trasou :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Březen 20, 2015 Sdílet Odesláno Březen 20, 2015 Luxusně snizeno kamaráde ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2015 (upraveno) Napíšu Vám sem jak to s tím teď je. To že jsem zapomněl vyndat dorazy a nešlo mi to dolu to už víte, jsem vůl :D asi mě ovlivnilo to zatmění slunce :DPak už snižování šlo dobře.. Když jsem se dostal na tu výšku, co je zde na fotkách, tak se dalo jet, ale nešlo moc zatáčet v plným rejdu. Bohužel jsem také zjistil, že mi z pravé strany něco divně hučí (těžko ten zvuk popsat). Zvedl jsem to o asi 1cm (takovou výšku bych chtěl mít) ale pořád to hučelo. Tak můj další krok byl, že jsem narovnal odklon na sériové nastavení. Výsledkem bylo, že to hučí méně. Tak jsem to ještě zvedl na výšku kerou jsem měl cca vloni. A hučení téměř přestalo. Jen v hodně ostré zatáčce to trošku hučí.Nejdříve jsem si myslel, že to je tím jak odklon a velký snížení hodně ovlivní sbíhavost a že se mi v zatáčce kolo smýká a to dělá to hučení, ale teď mám spíše podezření na homokineťák. Hučí to z pravé strany a pouze v levé zatáčce. Poloosa nikde nedře. Takže teď mám z toho náladu na bodu mrazu. Chci podložit motor, ale bohužel pořád čekám až se mi vyrobí 15mm podložky :D doufám, že pokud je to tím homokineťákem tak mi to vyřeší problém.Nutno ale říct, že špatnej homokineťák jsem slyšel a ten praská, tohle je jiný zvuk tak vážně nevím :) Upraveno Březen 20, 2015 uživatelem Závy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Březen 20, 2015 Sdílet Odesláno Březen 20, 2015 možná budu za blbce ale risknu to: co takhle ložisko? teoreticky totiž ložisko je '"zvyklé" se točit v určitém úhlu náklonu a když mu ten úhel změníš (odklonem) tak to může dělat bordel. jen mne to tak napadlo doufám že pochopíš jak to myslím :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2015 Ložisko to nedělá :) a hučí to i když dám odklon na sériový nastavení. Ložiska mám obě přední nové asi 8tis km jeté FAG. A hučelo by pořád :) Ale díky za tip. Zítra jedu změřit sbíhavost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Březen 20, 2015 Sdílet Odesláno Březen 20, 2015 jen mne to tak napadlo možností je spousta každopádně držím palce ať na to co nejdříve přijdeš a vyřešíš to! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.