Přejít na obsah

FLAMENCO-LKáčko na chatu

Doporučené příspěvky

Hotove nebude nikdy bo se porad predelava na jiny stailing :palec:

a diky moc vsem jsem zvedav jak to bude ve finale cele vypadat :pivo:

Lumi sedacky spise celej interier musim umyt a pristi rok celolak bo je to uz doskrabane a jedem dal s upravama ale letos musim stihnout co nejvic do Zamberka co nestihnu tak pristi rok :pivo:

Odkaz ke komentáři

Tak jak pisete,original kola jsou predrazeny a kvalita neni uplne TOP co jsem tak zjistoval ale po delsim hledani je dost vyrobcu co dela podobna kola ale v jinych barvach treba ve velke britanii, stejne tak jak nektere repliky rotiformu atd tak tyhle kola byla vyrobena v usa ne v asii coz byla pro me taky priorita!Ja jsem s nema spokojen ;)

Odkaz ke komentáři

Vasku tez si nemyslim ale prodejce to tvrdil ale na kolech neni vyrazena zeme,je mi to jedno,od originalu za 50tis nerozeznatelne a me se ty kola libili tak jsem je vzal mam plno doplnku Vossen tak jsem si udelal radost i kolama ;)

Jo nejsou ani kovane ty Vosseny a plno doplnku co prodavaj jsou vyrobeny v cine i kola,klicenky,naramky atd cina,krom obleceni a jizdnich kol a drevenych krytu ktere jsou vyrobene v usa!

Na sraze mohu ukazat tricka vyrobce usa ale naramky a kicenky made in china primo vyrazene ale to neresim,je to proste znacka a lidi utrati penize za ledacos ;)

Odkaz ke komentáři

Trošku bych se toho bál, Luki, ale držím palce, aby byly OK. Takovéto repliky se dost křiví, někdy praskají a obecně to smrdí průserem při nehodě, protože nemají homologaci. Matně černý lak je mi nápadně povědomý z těch čínských kol, které jsem původně nevědomky koupil taky a u nichž mě v pneuservisu hned varovali, že se mi do roka začne ten lak loupat..

Tak snad ti ty tvé budou sloužit bez problémů a hlavně bez nehod :palec:

Odkaz ke komentáři

Jasne uvidime ;) budu se snazit jezdit opatrne,kvalitou uvidim jak budou na aute ;) jednou jsem mel taky uz repliky z pasata r line cc a byl jsem max spokojen,nekrivily se ani nepraskaly,tak uvidime a to jsem je taky nekdy nesetril ale to jsem nemel ani auto snizene tak jak to chci ted takze stejne budu jezdit opatrne ;)

Odkaz ke komentáři

Potreboval bych trosku poradit od vas Chtel jsem dat cernou strechu pryc a nechat v barve vozu a dat cerne svetla a cerne zrcatka ale pak jeste jsem premyslel jestli nedat zrcatka do barvy nechat strechu cernou a cerna svetla nebo oboji cerna strecha cerna zrcatka a cerna svetla

Tady je kia Optima v podobne barve na stejnych kolech a ma cernou strechu a v barve zrcatka

post-5804-0-78164000-1401898144_thumb.jpg

post-5804-0-70770400-1401898151_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...