Přejít na obsah

Tlmenie dveri a seriove repro?

Guest Boodie

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

Zdravím. Takže jsem si objednal věci, které mám v odkazech výše, že se do toho o příštím víkendu pustím. Akorát bych potřeboval trošku popsat, jak to udělat s nýtovacíma maticema.

Jestli to dobře chápu:

1. - Oddělám tapecy.

2. - Potom tam je tohle: post-16154-0-10597600-1361713723_thumb.jpg

- U tohohle bych měl všechny nýty odvrtat a " dát ta nýtovací matice" - A tenhle proces bych potřeboval popsat. - Ty speciální kleště si na to koupím u Kutila, ale vlastně vůbec nevím, co :lol: Děkuji za případné rady. :pivo:

Odkaz ke komentáři

no původní nýty odvrtáš, sundáš stahovačku a tam kde původně byly nýty, tak nalisuješ kleštěma nýtovací matice... takže potřebuješ KLEŠTĚ NA NÝTOVACÍ MATICE (nebo maticové nýty? :D ted nevím)... ale dá se doma udělat jednoduchý přípravek, který je nahradí... Kajman to tak dělal, já okopíroval :P :P

Odkaz ke komentáři

no původní nýty odvrtáš, sundáš stahovačku a tam kde původně byly nýty, tak nalisuješ kleštěma nýtovací matice... takže potřebuješ KLEŠTĚ NA NÝTOVACÍ MATICE (nebo maticové nýty? :D ted nevím)... ale dá se doma udělat jednoduchý přípravek, který je nahradí... Kajman to tak dělal, já okopíroval :P :P

- Kouknu se, jak to dělal Kajman a uvidíme. :-) Každopádně díky za radu.

Odkaz ke komentáři

Věci mi zítra přijdou. V pátek, to celý sundám, odvrtám nýty a v sobotu dopoledne se stavím v Kutilovi pro zbytek potřebných věcí, jelikož vůbec nevím, kolikrát co koupit :-D

- Nejvíce se bojím toho zadělání zpátky (přidělání těch matic)

To Hydraulik: - Myslíš, že bych ti mohl kdyžtak napsat, když bych byl v nouzi? :-)

Odkaz ke komentáři

Budu dělat pouze 2 přední tapecy - Až potom se pustím do dalších dvou (kvůli financím :-D ) Do kutila si pro to zajedu zítra, abych pak měl ještě čas něco případně dokoupit.

Shrnutí: Nýtovací kleště (Na nýtovací matice, takže to nejsou ty klasický jenom na nýtky?)

Klíče doma mám.

30cm pásoviny (plocháče) - tady to netuším, co tím myslíš a k čemu to tam bude potřeba.

dlouhý šroub M14 + matici - Ten šroub má jeden rozměr? A budu potřebovat jenom 1 šroub?

šroub M5 - Tady 35 kusů

nýtovací matice M5 - Tady 35 kusů

- Jestli se ti chce, tak mi napiš SZ, ať to tady nezas*ráme, já bych sem pak akorát napsal jenom přehled všeho, jako inspiraci pro ostatní.

Odkaz ke komentáři

Dnes jsem byl v Kutilovi. - Chytnul jsem opravdu "příjemnou" prodavačku oplývající informacemi :wallbash:

- Jelikož jsem ani já sám nevěděl, co přesně kupuju, tak doufám, že jsem koupil správně. - Přinejhorším tam zajedu znova, jestli mi tu někdo poradí něco lepšího = řekne mi, že jsem koupil špatně.

Koupil jsem nýtovací matici M5 (dlouhá 12mm - jinou délku neměla (jinou jsem z ní prostě nedostal)

Potom jsem do toho koupil šroubky (délka 16mm) - Myslíte, že jsem koupil správně? Díky za případné info.

post-16154-0-26779000-1361990732_thumb.jpg

post-16154-0-05460600-1361990745_thumb.jpg

post-16154-0-37361800-1361990762_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...