Hydraulik Odesláno Únor 13, 2013 Sdílet Odesláno Únor 13, 2013 co se týče těch MDF, možná bych zkusil tohle http://www.carhifi-profi.cz/instalacni-material/01758-mdf-octavia-ii.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Crewe Odesláno Únor 13, 2013 Sdílet Odesláno Únor 13, 2013 Díky za radu. Zkusím je, hlavně ať to hraje pořádně :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Únor 13, 2013 Sdílet Odesláno Únor 13, 2013 a u těch tlumících materiálů bacha na to, jakou plochu tlum. matroše dostáváš za daný obnos peněz. Zrovna tlumení dynamatem vyjde dost draho. Docela vychvalovaný je DEAD ZONE Black nebo DEAD ZONE Original. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Crewe Odesláno Únor 13, 2013 Sdílet Odesláno Únor 13, 2013 Jojo. - Na to jsem přišel, akorát jsem to zapomněl vymazat. Ten Dynamat vyjde na hooodně draho. - Hned to upravím. EDIT: Rozhodl jsem se koupit Tecsound 4mm s hliníkovou fólií, jak tu psal Kajman... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Únor 14, 2013 Sdílet Odesláno Únor 14, 2013 Tecsound neni moc dobre tlumeni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Crewe Odesláno Únor 14, 2013 Sdílet Odesláno Únor 14, 2013 Takze se vyplati investovat do dynamatu? Ja uz teda nevim.... jeste se po necem podivam. Za rady budu vdecnej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Únor 14, 2013 Sdílet Odesláno Únor 14, 2013 Koukni na STP Gold http://extrem-audio.cz/product/1825-stp-gold-bulk-solution-10ks-53x75cm nebo slabší silver http://extrem-audio.cz/product/1829-stp-silver-bulk-solution-10ks-53x75cm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Crewe Odesláno Únor 14, 2013 Sdílet Odesláno Únor 14, 2013 Ja teda asi osobne vezmu tenhle: http://www.prohifi.cz/tlumici-material/stp-gold-antivibracni-material-4ks Jeste to objednavat nebudu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Crewe Odesláno Únor 24, 2013 Sdílet Odesláno Únor 24, 2013 Zdravím. Takže jsem si objednal věci, které mám v odkazech výše, že se do toho o příštím víkendu pustím. Akorát bych potřeboval trošku popsat, jak to udělat s nýtovacíma maticema. Jestli to dobře chápu: 1. - Oddělám tapecy. 2. - Potom tam je tohle: - U tohohle bych měl všechny nýty odvrtat a " dát ta nýtovací matice" - A tenhle proces bych potřeboval popsat. - Ty speciální kleště si na to koupím u Kutila, ale vlastně vůbec nevím, co Děkuji za případné rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Únor 26, 2013 Sdílet Odesláno Únor 26, 2013 no původní nýty odvrtáš, sundáš stahovačku a tam kde původně byly nýty, tak nalisuješ kleštěma nýtovací matice... takže potřebuješ KLEŠTĚ NA NÝTOVACÍ MATICE (nebo maticové nýty? :D ted nevím)... ale dá se doma udělat jednoduchý přípravek, který je nahradí... Kajman to tak dělal, já okopíroval :P :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Únor 26, 2013 Sdílet Odesláno Únor 26, 2013 hosi spytam sa blbost asi ale fakt som este v octe nic nerozoberal. ked chcem vymenit repro v dverach staci zhodit krytky reprakov alebo musia dolu aj tapaciry??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Crewe Odesláno Únor 26, 2013 Sdílet Odesláno Únor 26, 2013 no původní nýty odvrtáš, sundáš stahovačku a tam kde původně byly nýty, tak nalisuješ kleštěma nýtovací matice... takže potřebuješ KLEŠTĚ NA NÝTOVACÍ MATICE (nebo maticové nýty? :D ted nevím)... ale dá se doma udělat jednoduchý přípravek, který je nahradí... Kajman to tak dělal, já okopíroval :P :P - Kouknu se, jak to dělal Kajman a uvidíme. :-) Každopádně díky za radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Únor 26, 2013 Sdílet Odesláno Únor 26, 2013 potřebuješ šroub M14, matici k němu, dlouhý šroub M5, 2x klíč 22, a asi 30cm pásoviny (plocháče).... a maticové nýty M5 EDIT: ideálně ještě vrták do železa číslo 7, musel jsem o nějaký zlomek milimetru (ale fakt maličko) zvtěšit díry ve dveřích 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Crewe Odesláno Únor 26, 2013 Sdílet Odesláno Únor 26, 2013 - To bude ještě zábava :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Únor 26, 2013 Sdílet Odesláno Únor 26, 2013 jestli si nikdy nesunával stahovačku, asi se napoprvé dobře pobavíš, ale není to tragédie :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Crewe Odesláno Únor 26, 2013 Sdílet Odesláno Únor 26, 2013 Věci mi zítra přijdou. V pátek, to celý sundám, odvrtám nýty a v sobotu dopoledne se stavím v Kutilovi pro zbytek potřebných věcí, jelikož vůbec nevím, kolikrát co koupit :-D - Nejvíce se bojím toho zadělání zpátky (přidělání těch matic) To Hydraulik: - Myslíš, že bych ti mohl kdyžtak napsat, když bych byl v nouzi? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Únor 26, 2013 Sdílet Odesláno Únor 26, 2013 si to kup předem radši :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Crewe Odesláno Únor 26, 2013 Sdílet Odesláno Únor 26, 2013 si to kup předem radši :P Já bych to koupil, ale nevím přesné počty šroubů, matic a všeho :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Únor 26, 2013 Sdílet Odesláno Únor 26, 2013 matic tak 35, počet šrubů stejný, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Crewe Odesláno Únor 26, 2013 Sdílet Odesláno Únor 26, 2013 Budu dělat pouze 2 přední tapecy - Až potom se pustím do dalších dvou (kvůli financím :-D ) Do kutila si pro to zajedu zítra, abych pak měl ještě čas něco případně dokoupit. Shrnutí: Nýtovací kleště (Na nýtovací matice, takže to nejsou ty klasický jenom na nýtky?) Klíče doma mám. 30cm pásoviny (plocháče) - tady to netuším, co tím myslíš a k čemu to tam bude potřeba. dlouhý šroub M14 + matici - Ten šroub má jeden rozměr? A budu potřebovat jenom 1 šroub? šroub M5 - Tady 35 kusů nýtovací matice M5 - Tady 35 kusů - Jestli se ti chce, tak mi napiš SZ, ať to tady nezas*ráme, já bych sem pak akorát napsal jenom přehled všeho, jako inspiraci pro ostatní. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Únor 26, 2013 Sdílet Odesláno Únor 26, 2013 možná jsi mně špatně pochopil :), pokud koupíš ty kleště na maticové nýty, tak už nemusíš ten tlustý šroub a plocháč..... to byl pouze můj návod na výrobu těch "kleští" :)... nechtěly se mi vyhazovat prachy, tak jsem si poradil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Crewe Odesláno Únor 26, 2013 Sdílet Odesláno Únor 26, 2013 Tak ted uz tomu rozumim. Ty kleste si pujcim a vezmu teda 35 sroubu M5 +matice k tomu ( to si necham poradit v kutilovi) A ten sroub ma jenom jednu delku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Únor 26, 2013 Sdílet Odesláno Únor 26, 2013 delku si vybereš v železářství dle libosti... já koupil M5x15mm (5=tloušťka závitu, 15 = délka závitu) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Crewe Odesláno Únor 27, 2013 Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 Dnes jsem byl v Kutilovi. - Chytnul jsem opravdu "příjemnou" prodavačku oplývající informacemi - Jelikož jsem ani já sám nevěděl, co přesně kupuju, tak doufám, že jsem koupil správně. - Přinejhorším tam zajedu znova, jestli mi tu někdo poradí něco lepšího = řekne mi, že jsem koupil špatně. Koupil jsem nýtovací matici M5 (dlouhá 12mm - jinou délku neměla (jinou jsem z ní prostě nedostal) Potom jsem do toho koupil šroubky (délka 16mm) - Myslíte, že jsem koupil správně? Díky za případné info. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 koupil jsi přesně to co já :-))) takže by to mělo být ok EDIT: ted koukám že ty šrouby máš možná krapet kratší jak já, ale myslím že budou stačit i tak :) ... a kdyby ne, tak to je ta nejmenší položka :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Crewe Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 Snad to bude OK. Dneska jsem sundal tapec, teď to akorát jdu popatlat vibraxem.. Tak uvidíme EDIT: Tak jsem to namatlal Antivibraxem. Nevím, jestli mám dát 2 vrstvy. Co myslíte? Přikládám foto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Topolik Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 Udelj poradnou fotodokumentaci i pro jelita jako ja. Taky se na to chystam;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Crewe Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 - Tu udělám, ale nejprve potřebuje jelito (já) pořádně poradit :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fulltank Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 davas tam toho malo, musi bejt poradna vrstva :) jinak to nema ucinek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Crewe Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 Dal jsem jeste jednu vrstvu.. - snad uz toho je dost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.