vevca Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 no ten aušus tam vůbec nedávej, ta čínská kopie je uplně na prd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Crewe Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 Věřím, že ti to hraje skvěle. Mě jde hlavně o kvalitu... - Každý auto jde ohulit, že už se ani nerozezná, jestli to hraje muzika, nebo se pálí repráky. Ještě takové menší upřesnění: Takhle jsem polepil stahovačku (nevím, jestli je to dobře, či špatně, ale celý to rozdělávat jsem si opravdu netroufl, abych dal větší kusy plátů. A molitan jsem tam dal cca 2 kusy na sebe, okolo repráků to vystřihl a dal to normálně přes mechanismus stahování okýnek. no ten aušus tam vůbec nedávej, ta čínská kopie je uplně na prd. To patřilo k těm reprákům? EDIT: Objednávám ještě Vibraflex a další molitany. - Ikdyž nevím, jestli ty molitany tam k něčemu jsou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 Ty voe, tak takový puzzle jsem ještě neviděl :lool: tos měl vzít větší pláty a polepit toho víc. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Crewe Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 Ty voe, tak takový puzzle jsem ještě neviděl :lool: tos měl vzít větší pláty a polepit toho víc. :) Jo, to já taky ne. TO jsem posral to uznávám. - Jenomže ono to jde těžce, když tam jsou všude kabely. Nevěděl jsem ani jak se pracuje s materiálem. - Druhý dveře udělám na co nejmíň plátů. Už vím, jak na to a potom kdyžtak tyhle předělám. Třeba prodám kola, tak si koupím i pořádný repra a zesilovače a kompletně to předělám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Březen 3, 2013 Sdílet Odesláno Březen 3, 2013 tlumení poznáš i na seriových repro 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fulltank Odesláno Březen 3, 2013 Sdílet Odesláno Březen 3, 2013 mel jsi to polepit poradne ;) ne to takhle zprasit Kabely vyndas uplne krasne, ze zadu jak jsou ty prichytky je staci jen zmackout a uplne sami vypadnou ;). A celej ten svazek nechas viset na sloupku .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Crewe Odesláno Březen 3, 2013 Sdílet Odesláno Březen 3, 2013 Teď už to vím - Příští dveře udělám pořádně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Březen 4, 2013 Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 ...Ještě k patlání tapeců Vibraflexem: Já to napatlal úplně všude i do spár (Kajman mi říkal, že se to do spár nemá dělat) Přiložím foto a chtěl bych vědět názory většiny, jak je to lepší. MOJE DVEŘE: Kajmanovi: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=msg&attach_id=107519 Natření tapeců antivibrační pastou i ve spárách je asi lepší. Já jsem to do spár nedával proto, že mám tapecy rozebrané/rozebíratelné, a chtěl jsem to tak mít i do budoucna ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Crewe Odesláno Březen 4, 2013 Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 Aha. Ja je prave nemel rozebiratelny, tak proto jsem je takhle vyplnil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Crewe Odesláno Březen 6, 2013 Sdílet Odesláno Březen 6, 2013 Takže o víkendu se do toho pustím znovu (dveře u řidiče), takže to udělám pořádně, jak by to mělo vypadat. Potom přihodím foto. držte mi palce :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fulltank Odesláno Březen 6, 2013 Sdílet Odesláno Březen 6, 2013 Hodne stesti ;) Ja blbec na svym zacal ridicovejma a taky stojej nejvic na hovno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Crewe Odesláno Březen 8, 2013 Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 tlumení poznáš i na seriových repro Tenhle víkend dodělám i u řidiče a podle toho to poznám, ale už teď můžu říct, že rezanovace ustoupili.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Crewe Odesláno Březen 10, 2013 Sdílet Odesláno Březen 10, 2013 Takže dnes jsem to dokončil. Už můžu konstatovat, že je to OPRAVDU znát. Takže všem jenom doporučuju - Už jsem nedělal chyby jako předtím, takže si myslím, že jsem vše udělal pořádně. + Přihodím nějaké fotky. Začnu asi dodělávat zadní dveře. Snažil jsem se z toho nedělat "lego" a myslím, že se mi to i povedlo. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Březen 10, 2013 Sdílet Odesláno Březen 10, 2013 Hmm to už je jiná káva, hlavně ten tepec jsi pěkně napatlal, budu ho asi taky ještě poladit, ta spodní odkládací kapsa ve spojích lehce praská, ten černej bordel co jsi na to dal, smrdí ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Crewe Odesláno Březen 10, 2013 Sdílet Odesláno Březen 10, 2013 No smrdí to, když si čichneš vyloženě k tomu, když to patleš. Jakmile to zaschne, není to cítit vůbec. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Ten vnitřní plech je pořád málo.. já když tu dělal na předchozím autě tak jsem to měl polepené celé. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Serete mě, asi se do toho pustím taky :lool: Tak hezky na mě koukaj ty LaK tapece a já furt nevím :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Březen 12, 2013 Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 Crewe: pěkné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Duben 8, 2013 Sdílet Odesláno Duben 8, 2013 tak kolko to nakoneic dokopy vyjde+-, nejaka stredna cesta? pripadne kolko len predne dvere? a je to poznat hlavne na zvuku z radia alebo na hlucnosti? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mysak44 Odesláno Červenec 12, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2013 (upraveno) prosím o radu. Chtěl bych vyměnit repro ve dveřích, mám ho 165 mm, měřeno venkovní průměr. Vejde se mi na ten MDF nástavec? (originál repro má asi větší průměr) Taky nevím jak je to s hloubkou, Originál má 5cm (celý ten plast), a ten mdf kroužek je 3,5cm, pasuje vám to tam. Taky jsem koukal, že u mého nového reproduktoru jsou na připojení kabelu 2 piny a u toho starého co je v autě, je to tam nějak prasené na 4 piny, jak jste to připojovali. Díky Upraveno Červenec 12, 2013 uživatelem mysak44 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Říjen 8, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2013 Bando moc díky za tohle téma. Tento víkend se do toho pouštím i já u sebe. Docela mě zajímalo jestli to má cenu ale vidím, že určitě má. :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Říjen 14, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2013 chalani neviete nahodou niekto montaznu hlbku seriovych repro v zadnych dverach? ide totizto o to ze by som chcel osadit neseriove repro a neviem ci sadnu na hlbku origo skodovackeho distancneho kruhu ci co to je ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Březen 19, 2014 Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 Pani bude stacit 2cm hruba tlmiaca pena na tapacire ? Alebo ju dat dvojmo pripadne zhanat hrubsiu ? Vdaka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.