Kyselinka Odesláno Prosinec 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2013 Som zvedavy, ci budu pasovat ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Prosinec 27, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2013 Golf GTi? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Prosinec 27, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2013 pekné.. odfoť ich zboku a zozadu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 27, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2013 ...a přesně toto chci právě koupit také :D Dnes od dopoledne jsem měl budíky rozebrané na molekuly a mj. jsem dodělával stříbrnou spojovací lištu nahoře, jakou mají budíky s Maxi-DOTem :) Teď jdu shánět ručičky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Prosinec 27, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2013 Parada som zvedavy ako to ukaze ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Prosinec 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2013 No asi to neukaze nijak, lebo nepasuju :( Ale zrejme budem improvizovat, uvidime, co z toho vznikne :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 27, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2013 Počkej, nepasují? Menší/větší průměr, nebo co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Prosinec 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2013 Maju vacsi priemer, cize vacsiu dieru a ten kolicek v budikoch je strasne tenucky, cize tam lietaju Skusim si urobit "lepidlo", uplne zaliat ten otvor a znovu urobit dieru, ale uz uzsiu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 27, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2013 No nevím, to se ti nepodaří vystředit Ale dobře, že to vím, díky za info. Už jsem se jedny chystal koupit.. Teď je otázkou, jaké jiné koupit - dnes jsem si totiž zmrvil jednu origo ručičku, tak ledaže bys mi jednu chtěl prodat a zůstal bych u origo.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Prosinec 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2013 Lubinob ma komplet face budiky, s nim som to skusal, aby som nemusel zbytocne rozoberat svoje, skus sa ho opytat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 27, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2013 Já možná ještě zkusím laborovat s barvou. Znám dost lidí, kteří červené ručičky udělali za pomoci modelářské barvičky - Já to umím také, ale nikdy jsem nezkoušel jinou, než plnou barvu - a tu mi to neprosvítilo. Proto zítra asi koupím červenou tónovací a zkusím to znovu na té jedné už zmrvené ručičce - buď se to povede, nebo čert to vem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Prosinec 27, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2013 Uff tak to je naprd Len aby ti po case neodpadli ked ich nalepis :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Prosinec 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2013 Priamo rucicky ku kolikom lepit nebudem, mam v hlave ine riesenie, no to je az plan B. Najprv skusam riesit plan A :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Prosinec 27, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2013 A tak sak ich tam rovno nedavaj a nemusis nic riesit :D a na rychlost pojdes podla GPS :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Prosinec 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2013 Vlastne mozem vyhodit vsetky rucicky, ved rychlost mi ukazuje GPS a palubak, palivo tak isto palubak (rezervu a dojazd), otacky podla ucha a na teplotu kaslat :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Prosinec 27, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2013 Presne tak :lool: Aspon sa budes mat na co vyhovorit ked ta nahodou nameraju :lool: Aha pan policajt sak mi sem ani rucicky nedali tak jak mam vedet ako rychlo idem :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Prosinec 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2013 :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Prosinec 27, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2013 Mišo podľa mňa nevymýšľaj :) tiež si myslím že to pak nevystredíš fajn... daj ich do Pola a budeš to mať bez problémov 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Prosinec 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2013 V Pole uz mam cervene rucicky s modrym podsvietenim, to ma v tej rychlosti nenapadlo Uvidim, skusim to nejak poriesit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Prosinec 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2013 Chalani, potrebujem pls poradit. Mam moznost kupit veko hlavy valcov, funglac original nahradny diel 03L103469R, za velmi dobry peniaz. Momentalne nie som na svojom PC, ale podla online etky by mi mal pasovat na moju 1,6 TDI CR (CAYC). Rovnaky diel je tam aj pre 2,0 TDI CR (CFHC, CFHF, CLCA, CLCB). //edit: takze to iste je aj v klasickej etke: Mozete mi to prosim niekto overit, ci to bude pasovat? Lebo pri C-ckovom diely su ine rozmery ako pri R-kovom (ktory je tam uvedeny ako nahrada) a pritom by to malo byt to iste Nechcem kupit zase hovadinu :D //edit: kupene http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=21365&p=1436033 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Únor 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2014 Par stastnych cisiel :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Únor 23, 2014 Sdílet Odesláno Únor 23, 2014 Pekne Miso :-D este par KM a aj Lubina dobehnes :-D :-D :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Únor 23, 2014 Sdílet Odesláno Únor 23, 2014 Pekne.. myslím že reálnejšie bude že ja budem mať o 200t viac ako to že ma dobehne.. :D a červené ručičky sú kde?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Únor 23, 2014 Sdílet Odesláno Únor 23, 2014 Lubino da to volakomu natocit a budes nahrany :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Únor 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2014 Nic sa nebude pretacat, taketo km mi stacia :lool: Cervene rucicky este nie su, zevraj je uz nieco dohodnute s dodavatelom, tak uvidim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Únor 23, 2014 Sdílet Odesláno Únor 23, 2014 Pekne to naskakuje zachvilku ta snad dobehnem :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Březen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 Dnes po nastartovani na mna vyskocila ikonka a budiky sa rozpipali o zivot <_< Pritom pred zimou som dolieval, resp. menil chladiacu, nakolko bola iba do -15°C. Neviem o co tomu ide, budem to musiet zacat sledovat. Zatial som dolial po vrchnu rysku. Aj kilometre stale naskakuju: Olejove veko po vymene zatial nesrka, pravidelne to kontrolujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Březen 20, 2014 Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 Kolko ti to zozralo vody ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Březen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 Neviem presne, moc som sa na to nezameriaval, ale uz ked sa menilo veko, tak som si vsimol, ze treba doliat, bolo tam trochu pod spodnou ryskou. Ked mi to hodilo chybu, tak zrejme tam bolo uplne malo vody (ved pozri pokial siahaju tie kontakty v nadrzke), no nemal som cas to pozerat, az po cca 30 km som zastavil a bolo tam cca 2 cm pod spodnou ryskou, cize pri nastartovani bolo nieco este v okruhu. Ale je to divne <_< Viem, ze niekde sa riesil unik chladiacej kvapaliny, ale tusim u OIII, musim to pohladat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Březen 20, 2014 Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 A kolko si dolieval ? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.