Přejít na obsah

Čierna Faceliftová Perla :)

Doporučené příspěvky

ja som fotrikovy bral 80w do denneho, a mam pocit ze vyzorovo sveitia slabsie ako 60w co tam boli predtym... lumeny sa podla mna hlavne odvijaju od prudu ktoru do lediek pustia, a ten sa odvija zrejme od toho ako dobre sa stihaju uchladit... napr bral som h3 50w a tam slo len kolo 300mA nakolko su znacne mensie... pritom do 50-80w v pohode ide cez 700ma :) 30w mozno boli viac osolene, teda realny vykon mali dost podobny ako tie 50/60/80w :) ale tiez budu urcite zavisiet od kvality chipu co isto vies

odpovedam hlavne na to ze 80w nesvietia otolko lepsie jak 30w...

inak videl som aj ba15s xenon sadu... ale do spiatocky neefektivne nakolko sa istu dobu urcite rozziaruje :)

ale cena je nezmysel : http://www.ebay.com/itm/Universal-15W-HID-Reverse-Backup-Kit-Xenon-White-6000K-1156-P21W-BA15S-Fog-Light-/130810491542?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item1e74e9b296&vxp=mtr

Odkaz ke komentáři

Denne svietenie u OII FL je priskrtene od vyroby, je to nastavene tusim na nejakych 90%.

Co sa tyka HID, tak tam mam jasno :D

Ano, pisal som, ze 80W nesvietia o moc silnejsie, ale rozdiel tam je a je viditelny. Porovnaval som to v dennom...

Trosku nerozumiem tym mA, nie som elektrikar, takze do toho moc nevidim. Hlavne je to, ze teraz dobre vidim dozadu aj v noci :loool:

Odkaz ke komentáři

tak jednoducha rovnica :D P = U * I ... teda vykon sa rovna sucinu napetia a prudu :D

pri 30w tam tecie napr 0.6A teda P = 0.6*12 = 7.2W realneho odberu

pri 60w mi to bralo tusim okolo 0.7A teda P =8.4 W

pri tych 80w som nemeral odber takze netusim :)

takze ak by napr 80w a 60w tiekol rovnaky prud, mali by pri rovnakej ucinnosti dosiahnut pravdepodobne rovnaku svietivost?

ucinnost beriem do uvahy ako pocet lumenov na W realneho vykonu :)

a idem radsej spat lebo na takeho uvahy je vela hodin :D

este posledne prirovnanie... p21w teda podovna ziarovka ma 21w realneho vyhonu :D teda mala by mat

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Njn, keby kristof mal odnimatelny cely display, hned by som do neho isiel. Kenwooda mam cisto len z toho dovodu....a samozrejme este preto, ze je o dost rychlejsi (az na boot) a ma priatelskejsie GUI. Co sa tyka zvukovej stranky, tak je na tom podobne ako kristof, mozno trochu lepsie, ale zase tam ma moznost nastevenia vacsieho rozsahu pasma...a nielen bassy, vysky, stredy. Dalsia vec je rear camera, BT, atd, atd...

Keby toto vsetko mal columbus, hned ho menim :)

Takze Marek smola :loool:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...