hokejka Odesláno Duben 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 inak dala by sa najst aj nejaka schopna firma na chiptuning aj na slovensku? cim vychodnejsie tym lepsie? ajked pozeram ze tdifun je na morave, to mam relativne blizko, cca 350km zatial sice chip neplanujem, no mozno niekedy v buducnosti, ked budu nazvys peniazky ... uz v 4roch ludoch s prazdnym kufrom mi to pride lenive Profituning 0 Citovat Odkaz ke komentáři
celeston Odesláno Květen 26, 2013 Sdílet Odesláno Květen 26, 2013 Vy, co máte čipováno,měli jste už nějaký problémy s motorem? jako těsnění pod hlavou turbo atd .prostě ty věco co jsou víc po čipu zatěžovány. Taky jsme se rozhodl to čipnout,ale kámoš mě furt od toho odrazuje jak ty motorvé části pujdou do háje.. tak nevim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bielan Odesláno Srpen 14, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2013 Tak už taky patřím do klubu silnějších. Děkuji Zdeňkovi (TDIfun) za rychlou (cca 3 hod.) a precizní práci. Dostal se na 145 HP a musím říct, že je to neskutečně znát (plynulý zátah na kterýkoli převodový stupeň, nižší spotřeba na známých trasách). Vyměnil mi hned i vzduchový filtr (ten původní si nepřejte vidět) a celý postup mi trpělivě vysvětlil. TDIfun vřele doporučuji... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Srpen 23, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2013 145konikov pri seriovom motore? krasny vysledok 108kw, to by som si tiez nechal co to stalo ak to nie je tajne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bielan Odesláno Srpen 23, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2013 145konikov pri seriovom motore? krasny vysledok 108kw, to by som si tiez nechal co to stalo ak to nie je tajne? Souhlasím, že jde o pěkný výsledek. Však i pan Ladič byl příjemně překvapený. Ceny uvádí na svých stránkách TDIfun.cz, takže tajné nejsou. ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lotus Odesláno Červenec 16, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2014 Chcel by som sa opytat , ako sa zmenila spotreba. Meral to niekto? Dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomasek Odesláno Srpen 9, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2014 Ahoj všichni, jak jste spokojení s chipem u 1,6Tdi. Máte nějaké problémy? Já začínám mít čas to konečně řešit a dokonce se mi naskytla možnost, že v září budu muset pracovat v Českém Těšíně, takže to vypadá že to nechám udělat u tady hodně chváleného TdiFun, teda jestli bude mít na mě čas :-) V okolí Brna jsem nic zajímavého nenašel. Ještě chci slyšet Váš názor, jestli se to u mé pět let staré Octavie II vyplatí, mám najeto 130tis. Km, nebo je to zbytečný. Nemám z chipem, žádné zkušenosti. Hlavně nevím jak se to negativně promítne na emisích (technická) a opotřebení filtru DPF. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Srpen 10, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2014 Dpf funguje bez problemu, tim padem emise netreba vubec resit. 1.6tdi jsem delal co mela i 180tis. Uprava je setrna. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rachal Odesláno Srpen 10, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2014 Byl jsem v Českém Těšíně minulý rok a naprosta spokojenost.Měl jsem 170000 a při 185000 stále paráda.Žádný problém.Ted jsem byl na emisích i technické a vše ok. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 10, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2014 pokud ti čip udělá kvalitně, tak se dpfka neboj... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomasek Odesláno Srpen 11, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2014 Tak díky Všem za napsání pozitivních ohlasů, už jsem rozhodnutý, že do chipu jdu. TDIfun, se může těšit na práci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomasek Odesláno Září 2, 2014 Sdílet Odesláno Září 2, 2014 Tak se hlásím, že ode dneška jsem v klubu chiptuningu od TDiFun Musím mu ještě jednou poděkovat, za rychlou a bezproblémovou práci :) Takže Všem doporučuji, stojí to za to. Hned jsem to byl trochu projet a o opravdu je to sakramenský rozdíl, škoda že jsem to neudělal už před rokem. Ještě mi upravil otáčky na volnoběh, byly nízké, což při volnoběhu bez zátěže způsobovalo hlasitější tráktůrkovský zvuk ("sorry za lama pojmenování ") takže teď to má kultivovanější a tišší chod. Asi víc k tomu dodá TDiFun, co by to mohlo způsobovat v budoucnu za potíže Takže teď mám krouťák max.299,38Nm při 1842ot/min a max. výkon 137,85PS při 4359 ot/min. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Září 3, 2014 Sdílet Odesláno Září 3, 2014 Kolik máš teď ty volnoběžný po úpravě? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomasek Odesláno Září 3, 2014 Sdílet Odesláno Září 3, 2014 Vypadá, to na 850ot/min. ale přesně bych ti to řekl, až po napojení na diagnostiku. A to bude nejdřív za týden. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest fuki Odesláno Říjen 15, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2014 Dobry den vsem. Procitam forum o chipu a musim prispet troskou. Mame chip na 8 octavkach a nekolika jinych autech od autochip.eu . Ja se k nim pridal pred 2 mesici. A moje dojmy? Uplne jiny auto, zabavny. Zatah dvoulitru, do otacek jde jako pila. Kroutak krasne graduje. Jezdim zostra, spotreba zustala stejna ( ale zase si troufnu na veci o kterych se mi driv nezdalo ). Cena o vikendu necele 4tis! A ted proc pisu. Minuly tyden jsem rano okinu nenatocil. V servisu vynesen ortel - ridici jednotka. Mel jsem infarkt. Zkusil jsem zavolat do chiptuningu a odpoved me prekvapila ( o zarukach pisi, ale realita je v tomto state uplne jina ). "Zitra si auto odtahneme a pozitri dovezeme". A tak se taky stalo, auto s novou ridici jednotkou ( overeno ) a s omluvou dovezeno zpet ( podotykam je to k nam 300km). Timto bych chtel podekovat pracovnikum "autochip.eu" za prikladne sluzby zakaznikum. Diky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petan76 Odesláno Říjen 15, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2014 Osm octavek a dnes registrace a první příspěvek, to vypadá na reklamu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Říjen 15, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2014 trosku smrdi reklamou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Říjen 16, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2014 :D :D :D Tak to je fakt vostrý :D to nesmrdí reklamou, to zapáchá jak rok nevyvezená a přetékající žumpa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Říjen 16, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2014 (upraveno) Dobry den vsem. Procitam forum o chipu a musim prispet troskou. Mame chip na 8 octavkach a nekolika jinych autech od autochip.eu . Ja se k nim pridal pred 2 mesici. A moje dojmy? Uplne jiny auto, zabavny. Zatah dvoulitru, do otacek jde jako pila. Kroutak krasne graduje. Jezdim zostra, spotreba zustala stejna ( ale zase si troufnu na veci o kterych se mi driv nezdalo ). Cena o vikendu necele 4tis! A ted proc pisu. Minuly tyden jsem rano okinu nenatocil. V servisu vynesen ortel - ridici jednotka. Mel jsem infarkt. Zkusil jsem zavolat do chiptuningu a odpoved me prekvapila ( o zarukach pisi, ale realita je v tomto state uplne jina ). "Zitra si auto odtahneme a pozitri dovezeme". A tak se taky stalo, auto s novou ridici jednotkou ( overeno ) a s omluvou dovezeno zpet ( podotykam je to k nam 300km). Timto bych chtel podekovat pracovnikum "autochip.eu" za prikladne sluzby zakaznikum. Diky. https://www.google.cz/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&es_th=1&ie=UTF-8#newwindow=1&q=autochip.eu+zkusenosti nalejvaci. Upraveno Říjen 16, 2014 uživatelem Laurin Klement 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest fuki Odesláno Říjen 26, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2014 :D :D :D Tak to je fakt vostrý :D to nesmrdí reklamou, to zapáchá jak rok nevyvezená a přetékající žumpa Hmmmmm. Jasne. To ze clovek nema cas brouzdat po forech a pak se jednou podeli o nazor, vsechno spatne. Jo na dalsi 3 octavky firma ceka, reknu klukum,ze se musi ihned zaregistrovat povinne na foru. Berte to jako smrdutou reklamu nebo nejak jinak. Pridam dalsi, dnes jsme protahli ecce homo s 2.0tdi a chip 1.6tdi. Dva ridici dve auta 8 jizd. Ve vsech jizdach 1.6 o 1.8-2.5s lepsi. Kamos sam neveril. Ale pozor - reklama. Tak jo lidicky, at vam skodovky delaji jen radost. Bye, bye. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Říjen 27, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2014 Jojo bye bye ty Homolko ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MILAN FROLKA Odesláno Listopad 3, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2014 Ahoj zvazuju cipnut svoju 1,6 u http://www.mereni-vykonu.cz ma to nekdo z vas od teto firmy ? Jak jste stim spokojeni? , jak vypada spotreba ?(o kterou me jde nejvic) jezdim jemne a spis v nizsich otackach .Vim ze jsou i preciznejsi firmy, ale zas z dvojnasobnyma nebo trojnasobnyma cenama .. to uz do cipu nedam nechal bych to tak ( uver na barak je prednejsi).. nebo nejaka jina firma v dobrem pomeru cena / sluzby - zaruka ( timto nijak nechci podcenit sluzby nejlepsich upravcu co dvakrat meri s autem si daji vic prace lip ho naladi a maji vic zkusenosti , lepsi vybaveni lepsi zaruka atd.. chapu ze to pak musi byt drazsi ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motorpower Odesláno Listopad 6, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2014 Jestli se jedná o 1,6 bez turba / tudíž benzín/ jedná se o vyhozené peníze. Lepší udělat údržbu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MILAN FROLKA Odesláno Listopad 6, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2014 ne je to nafta 1,6 77kw rok výroby 2011 tuto chci čipnůt spíš mě jde o to ,aby jela líp v nižších otáčtách a pokut by šlo stáhnout spotřebu , nejde mě ani o nějaký max KW ,ani nepotřebuju byt na brzdě a mět z toho grafy ,jenom rozumně přidat, aby auto netrpělo .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motorpower Odesláno Listopad 6, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2014 Proč nedojedeš za TDIfunem??? Koukám , že jsi z Moravy. Pošlu ještě SZ. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukyno1p1 Odesláno Listopad 10, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2014 a kolik jde s 1.6 tdi CR 77 kw vymacknout???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motorpower Odesláno Listopad 10, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2014 Nějakých 140-145PS. Viz Grafy. http://motorpower.cz/DPF-FAP-odstraneni/dpf-off/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Listopad 10, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2014 A co 1.6 tdi s DSG ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motorpower Odesláno Listopad 10, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2014 To je stejné, o malinko menší točivý moment dle přání, ale u 1,6 je menší i tak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.