Jirka313 Odesláno Červenec 7, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2014 Mam stejny problem ale jen kdyz zmacknu tlacitko at dojede samo pri podrzeni zajede normalne. Pri podrzeni tlacitka na dalkovem zajede taky uplne normalne:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Červenec 7, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2014 2Jirka313: Možná stejný problém jen v počátcích...těžko říct... Jinak aktuální stav z dnešního dopoledne..."radoooost".... No už jsem sehnal přes inzerát komplet stahovačku aj s motorkem a ŘJ..tak jsem zvědav... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavouk777 Odesláno Červenec 7, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2014 Lugo dej vědět jak jsi dopadl. Ta ŘJ jednotka je v motorku nebo nekde v interiéru vozidla? Stacilo by rozebrat ŘJ a najít ten odpor co blbne. Za kolik jsi to sehnal tu stahovacku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Červenec 7, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2014 2Pavouk777: Neboj, rozhodně dám vědět jak jsem dopadl, se podělím ;) Jinak tím odporem jsem myslel mechanický odpor někde ve stahovačce nikoliv odpor jako elektro-součástku někde v ŘJ...ŘJ jsem měl taky rozebranou, je to jeden menší tišťák a pár blbostí, nic extra...vypadala naprosto OK žádnej studeňák atp... Jinak ta ŘJ je přímo "naklapnutá" v motorku, stačí uvolnit dvě západky a lze ji vysunout snadno z motorku. Označil jsem ti ji na obrázku. Jinak jsem hledal a sehnal komplet stahovačku včetně motorku, řj a kabeláže až za neuvěřitelnou cenu, všechno sakum prdum za 700kč včetně poštovnýho. Ale raději to zaklepu "klep klep" abych to nezakřikl a nebylo to nějaké šmééé... -_- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavouk777 Odesláno Červenec 7, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2014 O.k. chlape. Pokud se zadari dej vědět . A posli mi odkaz kde jsi sehnal. Taky o tom přemýšlím ze koupím novou ci jetou ale v cajku. Drzim palec. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Červenec 7, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2014 mam dverni jednotky kdyby jsi potreboval, vali se mi tu, nicmene otci to dela to stejne a mu vymena RJ nepomohla ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Červenec 8, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2014 Dle mě to bude buď motorek, ten převod, kolečko nebo někde ve stahovačce..osobně si myslím,že ŘJ bude v pohodě..ale jen můj osobní tip... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Červenec 11, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2014 Zatím pořád čekám...stahovačka sice zase super prachy ale komunikace absolutně příšerná...pomalinku tomu přestávám věřit..ještě tomu dávám čas do příštího týdne a pak jdu hledat dál...... Co ostatní nějaký posun? Jinak v těchto chladných dnech samozřejmě okno chodí normálně...klasika...ale jak se oteplí tak běda..mimochodem když pozoruju jak okno jede nahoru...tak i když je chladno a vyjede nahoru v pohodě slyším tam takové dva tři momenty kdy jako kdyby motorek jde slaběji..je to slyšet i na jednom z mých videí..jak kdyby se maličko přidíral v nějakém místě, nebo stahovačka..nevím... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest scypho Odesláno Červenec 18, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2014 Mal som rovnaky problem ako Lugo. V chladnych dnoch (resp. ked prsalo) okno chodilo v pohode. V teple sa stale vracalo. Bol som za mechanikom, kt. povedal, ze motor sa prehrieva a odporucil jeho vymenu (premazanie vodiacich list nepomohlo). Nechcelo sa mi vyhodit 230 eur za novy motor (+RJ) ale na druhy den mi odisiel ten motor uplne a zostal som s otvorenym spolujazdcovym oknom. Tym padom som nemal na vyber a musel som to riesit vymenou co najrychlejsie. Servisak tvrdil, ze to vie objednal iba ako celok (motor+RJ), preto to bolo take drahe :S. Tak ci onak, po vymene vsetko funguje perfektne. Konecne som si mohol nechat zapnut zatvaranie okien za dazda :) Btw: Na mojom okne som pozoroval, ze sa to casom zhorsuje, az to odislo uplne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Červenec 18, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2014 Pánové zdravím ;) Už jsem tomu ani nevěřil, ale konečně mi v úterý dorazil balíček na poštu. Měl jsem z toho maličko strach, jednak jsem už ani moc nevěřil, že dorazí, a pak jsem samo měl strach co bude v něm :D Ovšem nakonec, tam fakt byla komplet stahovačka z OII FL, s kompletní kabeláží, motorkem a ŘJ to vše za 700kč včetně poštovného! Prvně jsem vyměnil celý motorek i s ŘJ. Ovšem neměl jsem možnost diganostiky a kódování a nová jednotka, byť měla stejné číslo ND, vyžadovala nakódování. Okno ale chodilo super! Jen zlobilo maličko zamykání a dojezd na DO nefungoval. Tak jsem to tedy opět vyhodil ven a použil původní ŘJ s motorkem co mi dorazil. A pánové!!! Zatím, "klep klep", už dva dny jsem bez jediného problému! Zatím to mám rozdělené a stále to pozorují ale už byly i docela fakt hodně horka (maxik kolikrát ukazoval i 32) a okno jezdí nahoru a dolu bez jediného problému. Takže opravdu asi nějaký problém přímo v motorku...i když netuším jaký..možná to přehřívání jak píše "scypho" nevím.... ale zatím jezdím!!! :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Červenec 19, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2014 Zdravím, tak dneska třetí den bez problému..dneska pařák, auto ukazovalo 33 pařilo na něj slunko a vše, ok..tak jsem to složil a považuji tak za konečně opravené :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosta RS Odesláno Červenec 20, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2014 Takže jsi tedy vyměnil pouze motorek? vše zůstalo původní? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Červenec 21, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2014 Tak tak, pouze motorek jsem vyměnil...vše ostatní je původní..s tím,že jsem to teda měl celý rozebraný a stahovačku jsem důkladně promazal aby tam vše jezdilo co možná nejlíp :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosta RS Odesláno Červenec 21, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2014 Tak to je super, a nevíš prosím tě zdali lze koupit jen ten motorek? jinak super práce :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Červenec 21, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2014 No tak třeba ve škodovce nebo na e-shopech co jsem hledal tak pouze motorek společně s ŘJ...ale co najdeš v inzerátech nevím..záleží co ti kdo bude ochoten prodat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavouk777 Odesláno Červenec 21, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2014 No tak třeba ve škodovce nebo na e-shopech co jsem hledal tak pouze motorek společně s ŘJ...ale co najdeš v inzerátech nevím..záleží co ti kdo bude ochoten prodat :) Ahoj Lugo prosim tě pošleš mi odkaz na tu stahovacku za 700,- nebo odkaz kde jsi to sehnal. Díky moc. Pavouk777. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosta RS Odesláno Červenec 21, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2014 Taky bych poprosil :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Červenec 21, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2014 Hele kluci klidně pošlu, ale už dopředu říkám, že to je hoodně hazard. Komunikace s prodejcem děsná! Na smsky vůbec nereaguje, jednou zapomněl poslat v dohodnutý den, neposlal ani čísla ND který jsem pořád chtěl, pak nakonec,že pošle teda přesně z OII FL,že ať se nebojím,že čísla budou určitě stejný, pak na postě dal moje číslo k blbýmu balíku, tak mi došlo info o balíku a dobírka 4200,- tak říkám co to sakra je to na mě zkouší?! Pak se ukázalo,že je to balík do Jeseníku....no jak říkám už jsem vůbec nevěřil...ale nakonec to fakt klaplo...pokud se dáte stejnou cestou držím vám všechny palce chce to pevný nervy :D zde jsem to koupil: http://auto.bazos.cz/inzerat/35655984/PredniZadni-Stahovacka-Skoda-Octavia-2.php 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosta RS Odesláno Červenec 28, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2014 Díky Lugo!!!!!!! po výměně motorku okno fachčí jak má i při teplotách nad 33 stupňů!!! sehnal jsem ho komplet za 400,- sice bez stahovačky ale tu mám OK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lenka.nech Odesláno Červenec 25, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2015 Ja viem ako si to myslel Tak bol som nastavit dorazy na obidvoch oknach, tak uvidim, co to spravi Ahoj mam problem 3 okenka funguji a LZ jede obracene,a tim padem kolikrat prijdu k autu a mam LZ otevrene asi kdyz se sepne dotazeni okenek.Delali mi facelift mam nova svetla nova zrcatka???Prosim poradte co stim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Červenec 26, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2015 Mě výměna motorků nepomohla, dával jsem před rokem kvůli zrcadkum a stejně se občas okno vrati 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tripod Odesláno Červenec 27, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2015 Taky mi nešlo zavřít okno, musel jsem to "vyťukat" spínačem nahoru. Nejvíc mně to štvalo kvůli aut. zavírání při dešti nebo zavírání dálkou. Minulej týden mi měnili motorek ve dveřích spolujezdce a zatím je po problému i v hicech...navíc to okno jede o poznání rychleji, než dřív 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosta RS Odesláno Červenec 27, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2015 U mě po roce provozu po výměně motorku vše funguje jak má ani jedno zaváhání.. po výměně motorku mi okno také jede rychleji než dříve se starým.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Louis.Martin Odesláno Srpen 2, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2017 Zdravím, mám stejný problém jako je zde uvedeno a chci zkusit vyměnit motorek. Problém je ale sehnat stejný, jako je v autě - 1T0 959 702D. Liší se většinou to poslední písmeno - je v tom nějakej rozdíl, nebo se dá použít jakýkoliv? Díky za radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest tomxass Odesláno Srpen 11, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2017 To iste zaujima aj mna. Ja mam index S a motorcek s tym istym indexom najst neviem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest tomxass Odesláno Listopad 23, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2017 Takisto mi to liezlo na nervy, nasiel som motorcek + RJ s rovnakym indexom na bazosi (dalo to zabrat), vymenil som to za 10 minut a pokoj. Ja som mal problem, ze spolujazdcove sa vracalo dole samostatne, ked som nahodou chcel zavriet dve alebo viac naraz vzdy islo hore a dole. No a najvacsi problem bol, ze mam dazdovy senzor, vonku som vetral auto, zacalo prsat a vsetky sa same zavreli a toto ostalo otvorene - hroza... Po vymene motorceka vsetko OK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš Prchlík Odesláno Květen 16, 2020 Sdílet Odesláno Květen 16, 2020 zdravim, sice po niekolko rokoch ale napisem vam presnu zavadu preco to robi kedze myslim ze novsie octavie mozu mat podobny problem závada nieje v motorceku samotnom ale na ozubenom prevodniku na nom, takze ano pokial ste menili cely motorcek zavada by mala zmiznut ale staci vam vymenit to ozubene biele kolecko co je hned za slimakom na motorceku ktore stoji par halierov a mate opravene, chyba je v tom ze sa po case vyosí lebo je to len plast a tak najskor ked pride do vyosenej polohy tak zastavi lebo je tam odpor, ked takto okno pouzivate nadalej zacnu sa na vyosenom mieste zuby deformovat a pridaju sa aj neprijemne zvuky a neskor sa uplne zbrusia a ostane vam okno vysiet a musite ho zavriet rucne ..mal som rovnaky problem tak som chcel vediet presnu pricinu a nie len vymzenit kus za kus dakujem za pozornost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš Prchlík Odesláno Květen 16, 2020 Sdílet Odesláno Květen 16, 2020 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
goospery Odesláno Červen 22, 2020 Sdílet Odesláno Červen 22, 2020 V 16. 5. 2020 at 16:24, Tomáš Prchlík napsal: zdravim, sice po niekolko rokoch ale napisem vam presnu zavadu preco to robi kedze myslim ze novsie octavie mozu mat podobny problem závada nieje v motorceku samotnom ale na ozubenom prevodniku na nom, takze ano pokial ste menili cely motorcek zavada by mala zmiznut ale staci vam vymenit to ozubene biele kolecko co je hned za slimakom na motorceku ktore stoji par halierov a mate opravene, chyba je v tom ze sa po case vyosí lebo je to len plast a tak najskor ked pride do vyosenej polohy tak zastavi lebo je tam odpor, ked takto okno pouzivate nadalej zacnu sa na vyosenom mieste zuby deformovat a pridaju sa aj neprijemne zvuky a neskor sa uplne zbrusia a ostane vam okno vysiet a musite ho zavriet rucne ..mal som rovnaky problem tak som chcel vediet presnu pricinu a nie len vymzenit kus za kus dakujem za pozornost Ahoj, mohl bys prosim hodit odkaz na to kolecko? nemohu ho nikde samostatne sehnat. diky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tjadyda™ Odesláno Srpen 20, 2020 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2020 Zdravím, koukám je to spíš vlastnost O2 ty okna :/ i já mám stejný problém. Odkaz na díl by potěšil 🤩 V 16. 5. 2020 at 16:25, Tomáš Prchlík napsal: 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.