Přejít na obsah

Jakou baterii?

Doporučené příspěvky

ahoj,

tak baterka co je v autě se poroučí do věčných lovišť a musím se porozhlídnout po nové. Teď je tam Varta 70Ah Black Dynamic. Co jsem koukal tak má menší startovací proud než třeba silver a cenový rozdíl není tak velký a jestli nemám koupit třeba i silnější,jelikož mám i Webasto. Ještě nevím jak často ho budu využívat ,je to moje první zima s autem....díky za rady

Odkaz ke komentáři
Tak to je hodně dobrá cena,to já to bohužel budu muset vysolit v plný,......osud ;) , ale půjdu do tý silverky, jen zkouknu kde mají nejmladší. Nemusím kupovat baterku co ležela rok na krámu......

mam jeste moznost ji sehnat tak 2200kc :pivo::wacko: v kramě nebyla dlouho čekal jsem na 3 tydny :palec: ;) nikde ji znamej nemohl sehnat

Odkaz ke komentáři

Myslim, ze pri vasem provozu neni az tak dulezity jakou baterku (samo kapacita minimalne stanovena vyrobcem auta a klidne o rad vetsi), teda pokud vyberete nekoho z renomovanych vyrobcu. U me na drocce ty baterky dostavaj zahul jak prase ( start trebas i 30x denne) a vzdy vydrzi cca 4 roky. Z poslednich Akuma, Varta a co mam v aute ted ani nevim protoze je tam od nova.

Upraveno uživatelem buml
Odkaz ke komentáři
  • o 5 týdnů později...
  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 5 týdnů později...
  • o měsíc později...

Ahoj všem, v TDi 81 kW mám baterku Varta, myslim že 70 Ah, ale startovací proud jen EN 370A. Asi tam neni původní, nevim. Když byly ty velký mrazy, tak se ráno sotva převalila a spala dál, startování mínus a teď, když je lehce k nule nebo pod nulu, tak to chytí, ale má starosti. Chci koupit baterku 75 Ah se startovacím proudem EN 720 A. Neni to moc pro to auto, aby něco neodešlo. Ale koukám, že plno lidí kupovalo Vartu silver dynamic 74 Ah a ta má EN 750 A, tak by to mělo bejt v pohodě né?

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
Ahoj všem, v TDi 81 kW mám baterku Varta, myslim že 70 Ah, ale startovací proud jen EN 370A. Asi tam neni původní, nevim. Když byly ty velký mrazy, tak se ráno sotva převalila a spala dál, startování mínus a teď, když je lehce k nule nebo pod nulu, tak to chytí, ale má starosti. Chci koupit baterku 75 Ah se startovacím proudem EN 720 A. Neni to moc pro to auto, aby něco neodešlo. Ale koukám, že plno lidí kupovalo Vartu silver dynamic 74 Ah a ta má EN 750 A, tak by to mělo bejt v pohodě né?

Jj neboj se nic :smich:

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
Díkes, ještě dneska jí objednám. Nechci se dočkat toho, že koncem března v Alpách budu po parkovišti běhat se strtovacíma kabelama. To bych byl ale za troubu :smich::smich::lol:

JJ chlape objednej :smich:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...