White-line Odesláno Září 14, 2012 Sdílet Odesláno Září 14, 2012 Chtěl bych se zeptat, které kousky se častěji kradou a nejlépe vyjádření i v poměru. Jestli předface nebo až poface. A nebo je jim to jedno? Plánuji koupi octavie tdi a bohužel bude stávat na sídlišti. Jak nejlépe předejít krádeži? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Září 14, 2012 Sdílet Odesláno Září 14, 2012 dobře pojistit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Září 15, 2012 Sdílet Odesláno Září 15, 2012 Nechápu jak dobrá pojistka zabrání krádeži. Co vím, tak nejvíce se kradou TDi po faceliftu. Když se u nás před pár lety kradly Okty, tak vše TDi a vše facelift. Takže kup benzín 2.0 předfacelift. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Září 15, 2012 Sdílet Odesláno Září 15, 2012 jak zabránit? Vypískovat vinko na okna + další zabezpečení, které dokážou zdržet? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VLAN Odesláno Září 15, 2012 Sdílet Odesláno Září 15, 2012 Mám zámek zpátečky, alarm, vypískovaná skla... to jsem měl i dříve a auto mi stejně ukradli. :( Teď když někde musím nechat auto stát aniž bych na něj viděl tak na něj dávám autobotičku co jsem vyhrál. Vzhledem ke cviku mi to zabere celkově kolem minuty a alespoň si zacvičím, má totiž kolem 20Kg. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kitrab Odesláno Září 15, 2012 Sdílet Odesláno Září 15, 2012 hm mi přijde pak inverstice do alarmů, zpáteček a pískování jako ztracené. dobrá pojistka auto nezachrání, ale po krádeži řeší problém s nákupem jiného auto, což se o zabezpečení říci nedá. nemluvě o možnosti pojistit nové auto např. na 3 roky na kupní cenu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 15, 2012 Sdílet Odesláno Září 15, 2012 (upraveno) Sorry ale nedá mi to...to je hodně blbě položená otázka zdá se kradou vic předFC nebo FL Octávie.Kradou se bez rozdilu všechny Octávie.Je to nejvíce žádané zboží(kvůli ND) a pořád lepší mít nějaké zabezpečení(construkt,elektr.zabezp.tajný vypínač) než žádné ;) Upraveno Září 15, 2012 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Září 15, 2012 Sdílet Odesláno Září 15, 2012 plánuju na plotteru v práci udělat vinko a vypískovat na okno + další zabezpečení, ale to nemusí každý vědět xD alarmy jsou podle mě nanic :( ale pokud bude stát jedna ochca bez ničeho a druhá aspoň trochu označená, tak já bych osobně ukradl tu, co půjde líp :D takže parkovat jen vedle ochcávek xD 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_neo Odesláno Září 15, 2012 Sdílet Odesláno Září 15, 2012 Kup si trabanta toho ti nikdo neukradne. Maximálně tam ráno najdeš bezdomovce, ale zase ti to tam přes noc zadejchal a máš tam hned po ránu teplo což je dobrý, když teda pomineš ten smrad po něm :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
White-line Odesláno Září 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2012 Ono se pocita i s dodatecnym zabezpecenim a pojistenim proti kradezi. Je to sice risk, ale chci kvalitni auto. Nejspis se ale budu ohlizet po origo predface 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kitrab Odesláno Září 15, 2012 Sdílet Odesláno Září 15, 2012 ono obecné keci že se O kdadou nejvíc nejsou podloženy. uvádět někde absolutní počty je nesmysl. mediální masáž. nikde se neuvádí statistika, kde se uvede kolik je aut v registru, jaké ročníky, motorizace apod. obecně O jezdí nejvíce a je logické že se budou i nejvíce krást co do absolutních čísel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tesna Odesláno Září 15, 2012 Sdílet Odesláno Září 15, 2012 Keci ani mediální masáž to není. Oktávka je nejkradenější auto v Česku. Viz. např. zde. http://www.mvcr.cz/clanek/bezpecnost-a-prevence-kradeze-motorovych-vozidel.aspx Jak navíc vidno, její podíl na ukradených škodovkách tvoří už skoro 60% a víc než dvojnásobně tak třeba překračuje krádeže Fabií, kterých je ale v ČR registrováno více. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kitrab Odesláno Září 16, 2012 Sdílet Odesláno Září 16, 2012 tak vida že to někde zašité je :) ale media to takto nikdy neprezentují. i když např. r 2011 a jen 698 odcizených VW hm za celý rok mi příjde ukrutně málo :) ale možné je vše. pak podle čísel neber koncern, ale vem si CITROENA to nikdo nechce :) a máš klidné spaní. a nebo SEATa :) grupa to je také. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
White-line Odesláno Září 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2012 Hledal jsem v celém koncernu, ale nic sem nevybral... Pašíka nechci, golf je malý, toledo je sedan, audi nechci. nejraději bych kombíka, přinejhorším liftback... Velký kufr se vždycky hodí a na současném vozidle jej mám také... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kracco Odesláno Září 16, 2012 Sdílet Odesláno Září 16, 2012 Já ti poradím kup si toto zajištění do auta http://www.servis-usti.cz/sky%20breake.htm já a par kámošů to máme dokonce dvěma z nich se pokusily auto ukrást, jenže takoví zloděj vleze do auta nastartuje a hned vyrazí cca po 10 metrech auto zapípá,zastaví,vypne motor a vyděšený zloděj zdrhne takže ti tam auto zůstane celkem ,,nepoškozený" záleží jakým způsobem se ti tam vloupe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.