Přejít na obsah

Krádež kol


Doporučené příspěvky

Pánové (libor, balda, zed) váš přístup je zajímavá a trochu mě mrzí, asi jste nikdy nepodnikali..? Ono totiž firma (nebo podnikatel) jako třeba já, může auto koupit/splácet a firma je vlastě fyzické osoby - takže to platí on, jako já auta třeba.. Mám je sice na firmu (takže si říkáte, že jsou firemní), ale veškeré opravy, kola, kapaliny, benzín/naftu platím JÁ jako normální člověk jak vy a proto by mě každá takováta ztráta nasrala a mrzela..

 

Něco jiného jsou nadnárodní a národní giganti, kde fakt nevadí, že se něco "ztratí" ptže oni vlatsně okrádaj nás.. :lol:

 

zedd.x : promin, ale rozhodně to nemá zadarmo :huh: odpis z daní není zadarmo jak se většina lidí domnívá.. :angry: pouze tím ponižuješ základ daně.. a pokud je někdo v minusu, tak ho to sere ještě víc v principu :rolleyes:

 

To jen tak na okraj věci.

Majitele (ať je jakejkoliv je mi líto).

Odkaz ke komentáři

Ahoj kluci,

víte je jedno zda je to auto firemí či soukromé-chtěl jsem hlavně upozornit na rizikové parkoviště.

Jak jsem se dozvěděl není to na tomto parkovišti ojedinělá záležitost (kola,prop.nádrže,vykradená auta).

Moc dobře vím,že takových krádeží je v našem státě spoustu-tak jsem chtěl jen varovat.

Ještě jedna věc auto nebylo moje a stejně to byl šok

Odkaz ke komentáři

presne tak,to su este slusni zlodeji...videl som tu chlapika u nas ,ma novu cupru R a mal na tom kolesa OZ ultraleggera 18 - kazdy vieme,ake su drahe, kedze su odlahcene..a rano si nasiel auto na bruchu,rovno to hodili na zem,ako to bolo,dokrivene kotuce,spodok obuchany..hroza nieco. Mal na tom aj bezpecnostne sruby ,ale bolo mu to na nic ,ako som tak pozeral :blink:

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
×
×
  • Vytvořit...