x Michi x Odesláno Duben 15, 2013 Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 Neee, ze svého soukromého. Ale ty máš asi jen mé bývalé služební. Hodim mé soukromé na FB, bo služební jsem dnes odevzdal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Duben 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 Jindrovi díky za pomoc!!! Nemáš zač, rád zase budu nápomocen. Hlavně odměna byla nedá se říct sladká, spíš "smradlavá" :lool:, ale stála za to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Duben 17, 2013 Sdílet Odesláno Duben 17, 2013 S Jindrou dneska na obědě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Duben 17, 2013 Sdílet Odesláno Duben 17, 2013 Koukám, tady se ty žluté mlhovky nějak rozmohly. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Duben 17, 2013 Sdílet Odesláno Duben 17, 2013 Auta pěkný ale ty žlutý mlhovky se mi nelíběj :) ale kola pěkný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Duben 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2013 Ještě, že nemám mlhovky :lool: už by byly žlutý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Duben 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2013 (upraveno) Záběry z posledních dní Upraveno Duben 18, 2013 uživatelem cubecnik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Duben 17, 2013 Sdílet Odesláno Duben 17, 2013 Já bych dal dopryč tu folii z těch světel a ten pruh na kapotě jinak je to pěkný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Duben 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2013 new design comming soon :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Duben 18, 2013 Sdílet Odesláno Duben 18, 2013 Jo Jindra chystá pěkné věci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Duben 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 20, 2013 Tak jsem vyměnil kosti a lupání se projevuje dále. Nevím co to je, takže kdyby byl nápad co to je tak jsem jedno ucho... Jinak už mám trochu jinej vzhled a zadní štěrač pryč... foto asap... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Duben 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2013 Tak kamarád udělal pár fotek na Detailing srazu v neděli. Jinak jsem navštívil Rolbu a už mám ovládání klimy FL a rámeček black piano, stejně tak i proběhla výměna popelníku za kastlík ve stejné barvě a scháním rámeček dolem řadičky. Na cestě by měli být i rs pedály. Foto comming soon Jedna fotka přímo z dění. všichni si chtěli šáhnout :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Duben 25, 2013 Sdílet Odesláno Duben 25, 2013 Musím potvrdit, že Jindrovo auto jde pomalu z puberty do luxusu! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Duben 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2013 Díky M. Uvidíme jak to celý dopadne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Duben 28, 2013 Sdílet Odesláno Duben 28, 2013 Ještě chvilku a budeš se taky zouvat :-) známka So fresh, so clean, socks ride :-D Aneb Low socks riders :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Duben 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2013 Tak dnes provedena dezinfekce klimy, výměna filtru a musím přiznat, že byl pěkně uzenej. :lool: asi to budu měnit častěji. A konečně jsem (vyřešil) spíš zjistil příčinu lupání v rejdu. Je to díky pružinám, nějakým způsobem přeskakují. Zatím nevím proč. Jo a aby toho nebylo málo, tak pravý led denní začíná blikat :lool: a pravá výbojka je řůžovka Michi: asi udělám upgrade nálepek na So fresh so white socks :lol: a low & in socks Jo a stím křivým autem to byla paranoja :D doma jsem přeměřoval a vše v poho, jo a od středu kola na lem 32cm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Duben 29, 2013 Sdílet Odesláno Duben 29, 2013 Jsem si to myslel, stačí malá nerovnost a je to tam... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Duben 29, 2013 Sdílet Odesláno Duben 29, 2013 Pekne snizeno to si to jeste pokroutil dolu od patku ne? Pojed s nama na ten worth ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Duben 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 29, 2013 Díky díky.. Nene nesnižoval, ale ono na 18 to tolik nepřijde.. Já dám vědět dneska jestli jo nebo ne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Duben 29, 2013 Sdílet Odesláno Duben 29, 2013 Pekne pekne, ale to s tou pruzinou do rejdu je docela special Jinak dej vedet, kvuli wörthersee, rad bych te uvital u nas v kopcich 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Duben 29, 2013 Sdílet Odesláno Duben 29, 2013 Doufám, že pojedeš kámo, když nemůžu já :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Květen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2013 (upraveno) Tak jsem se tam bohužel nedostal. tak příští rok RS pedály nahozeny čekám na opěrku nohy. Koupil jsem si zimáky :lool: 225/40 R18 Vredestein Snowtrack 3 takovej lehkej nákup dopředu. Nahodil jsem FL ŘJ Climatroniku včetně čidla CO2montáž proběhla u Rolbaře Rámeček kolem je v barvě Black piano je to original díl, stejně jako výměna popelníku za kaslík ve stejné barvě. Už čekám jen na rámeček kolem DSG. Zpátky nalepen znak RS vpředu, ale bez předchozího carbonu a i bez folií od Škody. Prostě je to v základu. Přelepen zadní znak, trochu mi odstával. Dnes nanesena druhá vrstva DODO Juice Supernatural WAX. Takže Shine bright like a diamond Přelešťeny Laufy Megsem A taky IRONU není nikdy dost :lool: :lool: :lool: A nevím co mám dělat stěma otočenejma fotkama Upraveno Květen 2, 2013 uživatelem cubecnik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Květen 2, 2013 Sdílet Odesláno Květen 2, 2013 paráda, musela palubka dolu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Květen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2013 Nene jenom spodní části 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Květen 3, 2013 Sdílet Odesláno Květen 3, 2013 jestli to není tajné co to koštovalo?? TAky nad tím silně uvažuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Květen 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2013 Nevidím důvod proč by to mělo bejt tajné. Jde o to to sehnat dobře, ale myslím, že na aukru to pořád prodává. Takže bylo to: ŘJ - 500, Rámeček - 500, čidlo CO2 900,- Rolba ho měl, no a práce což byla přesně hodina, protože je Jarda z jiného světa :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Květen 3, 2013 Sdílet Odesláno Květen 3, 2013 No to CO2 čidlo vyhozený peníze.. kolikrát potkáš trabanta dneska. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Květen 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2013 Tak zase je to komplet. Hlavně to funguje i na smrady ve vesnici... Topení bačkorama a tak podobně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Květen 3, 2013 Sdílet Odesláno Květen 3, 2013 tjoo, čidlo máme v garáži, nastartoval sem audi, zastavil pod ním a za pár sekund vřískot alarmu, všude to blikalo červeně, parádní cirkus :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Květen 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2013 Jaký čidlo máš Tomáši na mysli? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.