Lukáš Vepřek Odesláno Září 19, 2012 Sdílet Odesláno Září 19, 2012 Zdravím objevil se mi takový problém u Octavie. V zime se mi začal zámek u spolujezdce zamykat inverzně(naopak) . Když zamču on se odemče a naopak? Stalo se to už někdy Vám? Nevíte kde hledat chybu? Podotýkám Komfortka mi funguje bez problému. Děkuji za radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Září 20, 2012 Sdílet Odesláno Září 20, 2012 Nejsem extra zkušený a nestalo se mi...ale já bych začal hledat problém v přívodních drátech, hlavně v průchodce u dveří (řešilo se tu)... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukáš Vepřek Odesláno Září 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 26, 2012 tak drátky otestované.... halo to práci ale jo jsou otestované.... kamarád mi poradil jak otestovat konfortku a ta mi jede bez problému.. takže asik špatnej zámek.... :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Září 26, 2012 Sdílet Odesláno Září 26, 2012 (upraveno) Náhodou nevyměnil někdo ten zámek? Není to náhodou z pravostranného řízení z Anglána? Nebo vlastně spíš mozek dveří. Upraveno Září 26, 2012 uživatelem Pepa007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest schokingb Odesláno Listopad 2, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2012 Mám podobný problém .Když zamču dálkou tak zadní dveře zamknou a hned odemknou někdy zůstanou zamčené,vyjimečně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 2, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2012 Mám podobný problém .Když zamču dálkou tak zadní dveře zamknou a hned odemknou někdy zůstanou zamčené,vyjimečně Tady bych to tipnul na mikrospinač ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Listopad 3, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2012 Jak pise Neználek:hlavicka mikrospinace muze byt opotrebena.Vymen jej za novy,ktery stoji cca 40 kč-nežli komplet za 3000 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.