Spooky1 Odesláno Červenec 31, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2013 Mara:Hoavne jedeme spolu pokud si dbre pamatuju... Odkaz ke komentáři
Zahyk Odesláno Červenec 31, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2013 Na srázek jedu taky Malá otázka:jede někdo z okolí KO a KH? -já jedu ráno v sobotu přidá se někdo? Ahoj, Poděbrady, ale jedu rovnou po D11 a přes Hradec a předběžně jsme domluveni s SPIRUS89 pokud se vrátí s dovolenkového výletu ;) kolíňáci a spol, pojedete přes hradec králové? že bych se připojil... do kolony Čus jak jsem již psal, přijedu do Hradce po D11 a po okruhu dále ;-) Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červenec 31, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2013 Zahyk: a v kolik budeš v HK? Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 31, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2013 Tak jsem jeden z prvnich (18) co se zaregistroval a dneska mi dosel email ze mam zaplatit... Jsem to ale lama ... Uz zaplaceno... a velka omluva za pozdni uhradu ... Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 31, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2013 a co třeba se sejít v intersparu, je to vypadovka na rychnov(žamberk) v nějaky rozmezí času? http://goo.gl/maps/MFOze Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červenec 31, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2013 jo to by šlo, je tam dost místa Odkaz ke komentáři
Zahyk Odesláno Srpen 1, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2013 Zahyk: a v kolik budeš v HK? Když bych vyrazil cca v 8 hod z Poděbrad tak HK projíždím cca 8,30-8,40hod. ale navrhoval bych dohodnout se v týdnu před ;) ;) ;) příští týden ve středu odlétám na dovku a budu po 20.8. tak se ozvu přes SZ a poslal bych tel kontakt a doladíme to po telefonu :) Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Srpen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2013 takova ftipna poznamka, objednal jsem pohary pro TOP 5 Octavia III :D tak nevim :D jeste ze se daji stitky slepit a pouzit pristi rok :D Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 1, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2013 ja mam pocit ze na foru je aktualne 6ks OIII, skoncit 6tej by me fakt nasralo :lool: :lool: :lool: Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Srpen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2013 no, ale je otazka kdo prijede :D doufam, ze otec uz tu svoji mit bude a prijede s ni :D ze by zas byl v rodine poharek a hned by se zaclo mluvit o korupci apod :D Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 1, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2013 hele radeji se soustred pri rozdavani poharu na neco co uz jsi pos. 2x jo? :lool: :lool: :lool: Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Srpen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2013 je mi to jasny, musis u toho proste byt :D Odkaz ke komentáři
sandis Odesláno Srpen 1, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2013 Čauvec, jede na sraz někdo z Vysočiny? Třebíč a okolí? V pátek navečer? At nejedu sam ;) Odkaz ke komentáři
malkovicz Odesláno Srpen 1, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2013 Tak poplatek zaplacen a už se nemůžu dočkat (první sraz) Tak jsem zvedav jak to tam vůbec chodí :o Odkaz ke komentáři
malkovicz Odesláno Srpen 2, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 Dotaz nebude mit nekdo na srazu sebou diagnostiku ? Odesla mi lamda sonda tak bych potreboval zjistit ktera to je. Odkaz ke komentáři
Lucasse Odesláno Srpen 2, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 Tak to vypada nadejne :) Jeste musim hodit lepku OC na sklo ;) Ramecek spz s odkazem je uz ve skrini.. aby byla prdylka OIII pekne cista :)) Kolik je jinak zatim prihlasenych clenu na akci? Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Srpen 3, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2013 to Lucasse : paráda, na tvoji Darju se moc těším, O III se mi líbí a tvoje obzvlášť, takže se připrav na očumování Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Srpen 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2013 aaaa tak nejsem tak blbej, vypada to ze mam jen jeden pohar pro nej OIII (tzn.nebyl jsem tak blahovej abych si myslel ze jich prijede vic nez 5-6) jinak aktualne je registrovanych 100 aut ovse ne vsichni uhradili a nektery vubec nereaguji i kdyz blokuji chatky, cili po 10.8. dostanou chatku nahradnici :) Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 3, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2013 Panove kdo vyrazi z Ostravy a okoli? Ze bych se pridal do konvoje ?? Nakonec se k vam asi pripojim :-) Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 3, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2013 no minimalně jede Lukáš a jejich spol z Ovy Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Srpen 3, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2013 Spooky: Pokud mi pojede auto tak rozhodně... :) :o :( Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 4, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2013 Jedem z OV od Kiki asi v 8hod vyrazime,jeste to upresnime,neni problem se pridat ;-) Odkaz ke komentáři
sisin Odesláno Srpen 4, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2013 Jedete v pátek nebo až v sobotu? Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 4, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2013 Super, pridal bych se. Kudma mate v planu jet? Nemam dalnicni znamku.. Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 4, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2013 az v sobotu ;-) jeste to napisu a upresnim v regionech Ostrava ;-) Ja taky nemam dal.znamku ale nejspis po dalnici no,budu muset koupit :-D Odkaz ke komentáři
sisin Odesláno Srpen 4, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2013 Tak to nic, jedu z Ostravy už v pátek, takže pojedu asi teda sám. Možná někoho potkám na dálnici po cestě. Odkaz ke komentáři
sisin Odesláno Srpen 4, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2013 V neděli až vystřízlivím, pokud neukecám manželku ať jede zpátky ona :lool: Odkaz ke komentáři
falach Odesláno Srpen 5, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2013 Ahoj lidi. Nekdo z Plzně na sraz? Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.