košin Odesláno Září 4, 2013 Sdílet Odesláno Září 4, 2013 Halbi ani ten tvůj a Lupínův smog nám Ostravákům nemohl zkazit sraz :D Odkaz ke komentáři
Halbi Odesláno Září 4, 2013 Sdílet Odesláno Září 4, 2013 nafta co kouri tak jede :-D Jinak se omlouvam :-( Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Září 4, 2013 Sdílet Odesláno Září 4, 2013 Já jsem si říkal co tam zkoušíte Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Září 4, 2013 Sdílet Odesláno Září 4, 2013 Lupíno říkal, že prý máme moc čistý vzduch :D Odkaz ke komentáři
Halbi Odesláno Září 4, 2013 Sdílet Odesláno Září 4, 2013 Sice to hodne kouri, sice tam neni KAT ale jede toooo :D tak sorry, kourili jste :D Odkaz ke komentáři
Ghost Odesláno Září 4, 2013 Sdílet Odesláno Září 4, 2013 Zrovna jsem si tak v klídku šel a kochal se, když najednou přijely 2 auta a zastavily asi 2 metry od nás. Nijak zvlášť jsem si jich nevšímal a najednou pištění gum a oblak kouřu :D.. Nedivím se, že jim ten kouř nevadil, jsou zvyklí. Zato já jsem se docela dost lekl :D... Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Září 5, 2013 Sdílet Odesláno Září 5, 2013 Tak jsem si NAHODIL do mobilu NOVE vyzvaneni ala OctaviaClub hymna... SEJVI-Wohnout-Svaz-ceskych-bohemu.mp3 Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Září 5, 2013 Sdílet Odesláno Září 5, 2013 s Vittem jsme to tam jeste pred odjezdem pousteli na cely kemp :D :D Odkaz ke komentáři
eReSek Odesláno Září 5, 2013 Sdílet Odesláno Září 5, 2013 Dobrá volba jako hymna OC přesně vystihující. Už ji mám taky v telefonu, ještě ji naimportovat do auta. Odkaz ke komentáři
_Tomas_ Odesláno Září 5, 2013 Sdílet Odesláno Září 5, 2013 na lyžák pojedem autobusem jako Viki Cabadaj? Hlavně si vem potvrzení o bezinfekčnosti :D Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2013 voe busem to by byla sranda :) jestli nekdo mate nejaky napady kde to usporadat, takovy jemne delsi vikend, tak by to bylo super :) ovsem jestli nas pojede 100 tak nevim :D Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 5, 2013 Sdílet Odesláno Září 5, 2013 jestli ma byt fakt lyzak tak to bude chtit neco pobliz sjedovky, o jednom miste vim ale nebude to vubec levny. Zabiram si funkci bernardyna se soudkem :pivo: :lool: :lool: Dle meho spis idealka vetsi chata kterou si ve ctvrtek pronajmeme a v nedeli vratime, jenze zase cele chaty se vetsinou pronajimaji na tyden. Predpokladam hledame na severu cech aby to bylo dle moznosti ve stredu republiky a ne ze vsichni pojedou do Jeseniku nebo Beskyd na jednu stranu CR Odkaz ke komentáři
_Tomas_ Odesláno Září 5, 2013 Sdílet Odesláno Září 5, 2013 co tady http://www.labut-pec.cz/cz/index.php Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Září 5, 2013 Sdílet Odesláno Září 5, 2013 ovsem jestli nas pojede 100 tak nevim :D jestli nas pojede 100 tak vim :D http://www.severomoravska-chata.cz/ Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 5, 2013 Sdílet Odesláno Září 5, 2013 Bílá Labuť je jasná volba Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 5, 2013 Sdílet Odesláno Září 5, 2013 co tady to by nedopadlo dobre :lool: :lool: Odkaz ke komentáři
_Tomas_ Odesláno Září 5, 2013 Sdílet Odesláno Září 5, 2013 mimo PČR bychom měli hasiče, záchranku a horskou službu? :D a nejmenovaná osoba by nám pak rozjezdila auta rolbou :D Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Září 5, 2013 Sdílet Odesláno Září 5, 2013 co tady http://www.labut-pec.cz/cz/index.php tam se nevlezeme do ski-bufetu :) Odkaz ke komentáři
_Tomas_ Odesláno Září 5, 2013 Sdílet Odesláno Září 5, 2013 Viki vezme srazový stany a postavíme je ve sněhu :D Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Září 5, 2013 Sdílet Odesláno Září 5, 2013 Záleží na počtu lidí a o jaký druh ubytování bude zájem. Zamluvit nějakou chatu na horách není krom Vánoc a Silvestra problém. Ve Špindlu jsou ubytovaní jen rusáci a pražská "honorace". V Peci a v Jankách je to v pohodě. Odkaz ke komentáři
Lucasse Odesláno Září 5, 2013 Sdílet Odesláno Září 5, 2013 jestli nas pojede 100 tak vim :D http://www.severomoravska-chata.cz/ Tohle bych taky doporučil! :D Kdysi jsem tam byl se školou a největší pohoda. A navíc to mám blízko :D Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Září 5, 2013 Sdílet Odesláno Září 5, 2013 pojedem ke mě na chatu... je to v Černém dole a mám zahradu jak půl Žamberka.... :DDD Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Září 5, 2013 Sdílet Odesláno Září 5, 2013 na tu zimu se může jet sem http://www.bouda-na-plani.cz/ je to známeho :) a je to tam v pohodě a výborně tam vařej Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Září 5, 2013 Sdílet Odesláno Září 5, 2013 Muzu jezdit na bobech?Lyze uz si asi nelajznu :lool: Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Září 5, 2013 Sdílet Odesláno Září 5, 2013 To víš že můžeš :D já už taky na SNB nemůžu Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Září 5, 2013 Sdílet Odesláno Září 5, 2013 Nebo stači igelitový pytel :-D Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Září 5, 2013 Sdílet Odesláno Září 5, 2013 a nejlíp se na něm jezdí ještě když je naplněnej senem nebo nečím Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Září 5, 2013 Sdílet Odesláno Září 5, 2013 Tak diky za rady,takhle to nejak dopadne pokud pojedu :lool: Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.