Přejít na obsah

Rozteč šroubu???

Krojc

Doporučené příspěvky

Zdravím mám takový asi hloupý dotaz ale netušim jak to je a nechtel bych udělat chybu tak se rači zeptám mám octavii I rok:2000 1,6 74kW a chtel bych alu. kola jakou rozteč by měli mít je rozteč jendičkových octávek stejná ??? nebo stačí zemřít napříč šrouby? a koupit podle toho vubec netuším? jedná se mi o tyto kola

post-20507-0-76281700-1348603484_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

O1 má 5x100 - takže shánět kola s roztečí 5x100 a středovou dírou 57,1 (dá se vypodložit za pomocí kroužků které se normálně prodávají)

pokud seženeš kola s roztečí 5x112, můžeš je dát na auto za pomoci podložek na změnu rozteče...

bezvadný diky ešte jeden dotaz na ET v techničkáku mám et 35-38? muže byt visí nebo nižší co to zapřičíní?? a to kolo na obrazku je 205/60/15 a ptám se jestli by tam šli dít? 195/65/15? je v tom náky orzdíl? ?? nebo to ničemu envadí???

Odkaz ke komentáři

Pokud chceš dát originální kola na OI, tak tam nic řešit nemusíš, jen pneu musí sedět podle toho co máš napsáno v techničáku, tzn. pneu 195/65/R15 nebo 205/60/R15 nebo tuším u 16'' kola se používají pneu 205/55/R16.

Pokud si chceš pořídit kola jiné značky, tak tě musí zajímat, aby rozteč byla 5x100 a středová díra 57,1 mm nebo větší (díra se dá potom zmenšit středícími kroužky) a co se týká ET, tak to moc řešit nemusíš, protože u 15'' kola je hodnota většinou kolem 35 (v TP je tuším napsáno 41, ale to nikdo kontrolovat nebude) a ET znamená, že čím nižší číslo, tím víc bude kolo vyčnívat směrem ven a čím vyžší číslo, tím víc bude kolo zalezlé v podběhu, jo a šířka ráfku by měla být 6-6,5 palce ;)

Upraveno uživatelem Konny
Odkaz ke komentáři

bezvadný diky ešte jeden dotaz na ET v techničkáku mám et 35-38? muže byt visí nebo nižší co to zapřičíní?? a to kolo na obrazku je 205/60/15 a ptám se jestli by tam šli dít? 195/65/15? je v tom náky orzdíl? ?? nebo to ničemu envadí???

Ty disky ELEGANT jsou široké 6,5 palce v ráfku. Správně tam patří opravdu 205. 195 se tan dá nasadit ,ale nevypadá to úplně OK ( I když já na nich mám taky 195, ale zimáky)

Šířka 195 patří na disk o šířce 6 palců.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...