Přejít na obsah

Šedá kombíková Myš

Doporučené příspěvky

Dneska jsme s přítelkyní v rámci práce celé dopoledne testovali BMW X1 18d Xdrive. Auto teda předsériovka přímo z Mnichova. Ale zcela na rovinu, z toho auta jsem byl docela zklamán :( čekal jsem víc a asi až moc :D

Interiér klasika BMW, ale totálně tenký volantík (jak z dob Felicie) :blink: zaujal mě motor, naftový čtyřválec 105kW (143PS) hlavně teda ve spojení s šestistupňovou převodovkou. Protože je výkonově podobný s motorem Octavie po chipování. Řazení klasické BMW, tzn. precizní s relativně krátkými a velmi přesnými drahami. Ale jinak jsem z toho auta měl téměř stísněný prostor - kdybych trpěl klaustrofobií, tak už tu asi nejsem :lool:

Prostě stručně, jasně, výstižně: čekal jsem více, ale zklamaný jsem nebyl :palec:

2013-01-23_12.12.30.jpg

A ještě jedno společné s Octavií:

2013-01-23_12.36.26.jpg

A ta kapota je neskutečně dlouhá a pod ní relativně malý motor. Zase to má tu výhodu, že se servisáci nezraní - všude hodně místa a luxusní přístup ke všemu! :palec:

Odkaz ke komentáři

co na něm je předsériový netuším, jsou to auta, který si výrobci navzájem půjčují kvůli testování konkurence. Ale zpravidla tam nejsou dotažený některý detaily, např. slícování jednotlivých dílů, použitá výbava bývá zpravidla nenakonfigurovatelná atp. Prostě to jsou auta "zbastlená" ještě před sérií.

Tohle mělo najeto asi 7500km a uvnitř všechno vrzalo, táhlo kolem čelního skla atd. :lol: holt co nám konkurence půjčí, podle toho si uděláme obrázek :lol:

Odkaz ke komentáři

Tak jsem dneska při zběžné kontrole zjistil, že mi do věčných lovišť odešly zadní gumové dorazy... Po čtyřech letech provozu a téměř 140.000 km

Levá strana:

2013-01-24_09.37.10.jpg

Pravá strana:

2013-01-24_09.37.42.jpg

Ty dorazy teďka do jara dojezdím a na jaro stejně budu dávat zase KW podvozek. Tak si pak koupím nové dorazy. Nemá smysl teď na dva měsíce kupovat nový dorazy. Ta sůl je děsnej prevít :wallbash:

A ještě jedna zaprasená :wallbash:

2013-01-24_09.34.24.jpg

Odkaz ke komentáři

díky kluci! :palec:

a omlouvám se za zpožděnou reakci, ale včera jsem se drtil na bakalářskou zkoušku, abych se dneska dozvěděl, že ze mě ekonom nebude, protože údajně nevím, co kreslím :wallbash:

Tak jsem se po návratu domů odreagoval a alespoň v rychlosti auto opláchnul wapkou od tý solný krusty

prvni_myti_2013.jpg

Odkaz ke komentáři

nn, rozvody jsou ve 150.000, ale za zhruba 1700km mě čekaj oleje atp., takže jsem se domlouval se známým v autorizáku, že to sfoukneme naráz. Aspoň bude zase na chvilku pokoj.

Už se nemůžu dočkat, až přestane sněžit a být jinak hnusně, aby auto už konečně šlo k zemi do letního sestřihu :palec:

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...