Přejít na obsah

Šedá kombíková Myš

Doporučené příspěvky

od larvy jsem dostal jak zrcátka, tak ovladač a dveřní jednotky. Vše se vymění kus za kus a už to jede.

A zjistil jsem, že ty zrcátka mají i osvětlení nástupního prostoru. Takže hnedle dvě komfortní vylepšení v jednom. :palec:

Tak jsem si je od Larvy taky objednal :))

Odkaz ke komentáři

tak ty nový zrcátka jsou fakt bomba! :palec: Zejména se osvědčily při couvání do nového bydlení v DE, kde je takový ostrý obrubník a ten jsem ve starých zrcátkách neviděl. Od výměny jsem si mimo jiné sliboval, že jej uvidím a povedlo se :palec:

Od soboty už je pokořená hranice 176tkm...

2013-10-05 13.51.26.jpg

... a jedna rychlá z parkoviště; v pozadí ještě druhá Octavie v rodině (mamky) a Rapid dědy B)

2013-10-06 11.18.19.jpg

Cestou z Prahy do Chotěbuzy (Cottbus) jsme potkali novou Octavii se zástěrkama. Sorry za foto z mobilu v držáku za jízdy, ale ošklivost řešení je vidět i tak. :wallbash:

2013-10-05 10.27.09.jpg

V neděli z Cottbusu do WOBu přes Berlín; cesta běžně trvající 3,5h jsme jeli hodin šest a půl :wallbash: samé popojíždění v kolonách :angry:

2013-10-06 14.48.14.jpg

Tak jsem si alespoň pak doma spravil náladu a poprvé zatopil v krbových kamnech :palec:

2013-10-06 19.13.20.jpg

Upraveno uživatelem Honza9007
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

parada. jinak Honzo, ty nejsi příznivec zástěrek na zimu? Může/můžete mi říci jasný argument proč nedávat? Bojím se, že budu mít omlácený prahy apod, jediný řešení sehnt plecháče s ET o 10 menším at kola zalezou a byla by pohoda ne? legislativu neřeším. Dík

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...