Přejít na obsah

Šedá kombíková Myš

Doporučené příspěvky

Léto Bridgestone Turanza ER300 225/45 R17

Zima Dunlop WinterSport 3D 205/55 R16

Ty letní Bridge byly už hodně dobrý tenkrát na Fabii; tam vydržely tuším kolem 85tkm. Na Octavii mají aktuálně téměř 65tkm. Na příští sezonu ještě dobrý. Dnes jsem je jen umyl, zítra vykamínkuju a přeměřím dezén ;)

Odkaz ke komentáři

děkuji za názor, já je taky dávám na zimu, ale slyšel jsem od pár jedinců, že je to zbytečný, Nechám je tam. Ať se daří, ahoj :)

Sry za OT. Ja mam zasterky celorocne, sice style, ale ochrani mi auto po cely rok, mam totiz ET35 a vpredu uz to celkem leze ven.

Upraveno uživatelem Baloo
Odkaz ke komentáři

Debata na tema Zasterky-ano ci ne je stejna jako Benzin vs. Nafta.

Pro nekoho je to absolutni no go a jiny to zas na aute ma cely rok.

Kdyby to neubiralo na mem voze estetiku, mozna bych je jezdil taky celorocne; tak jako rodice na sve OII ;-)

Pres zimu je pro me prednejsi funkcnost nez estetika.

Odkaz ke komentáři

A to vyhazuješ pneu při kolika mm? Já už jim nevěřím jak mají míň jak 4mm..

Tak jsem dneska přeměřil letní pneu. Všechny čtyři jsou souměrně sjeté a výška profilu je mezi 2,8-3,0 mm (odchylka plastové měrky od Michelinu). Tedy přemýšlím, zda je příští sezonu dojet, anebo je teď ještě poslat do dalšího kola někomu na dojetí a vzít nové pryže... fakt nevím.

A dneska jsem vyšrouboval podvozek o 2cm nahoru, takže výška od země po lem podběhu je všude 65,5cm. Původně bylo 63,5 vpředu a 63,4 vzadu.

Odkaz ke komentáři

Opět nějaké novinky...

dneska domluven termín s Rolbařem na výměnu setrvačníku, komplet spojky a oleje v převodovce :palec:

Cestou z Německa naskočily hned dva zajímavé údaje:

180000.jpg 180081.jpg

Tento týden bylo v Německu ještě i hezké počasí, tak jsem vyrazil ven na nějaké menší focení. Zde pouze malý výběr:

IMG_1979.JPG IMG_1980.JPG IMG_1984.JPG IMG_1996.JPG IMG_1997.JPG IMG_2004.JPG IMG_2058.JPG

A cestou jsem se téměř srazil s nějakým opeřencem :blink:

Odkaz ke komentáři

Mám dojem, že přesně ty samé znaky jsem si objednal před časem na volant také já, neboť se mi ten samolepící znak, který jsem měl na volantu původně (sada 3D samolepek z Číny - z ní mám loga i na poklicích), zkroutil. No když mi to přišlo, na světle je znát, že je to jen tisk a na volantu to obecně vypadá dost lacině. Proto jsem radši nechal originál zelený :unsure:

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...