Přejít na obsah

Šedá kombíková Myš

Doporučené příspěvky

Ty brzdy, nemáš lepší se domluvit s jeldou, jestli by Ti vrátil prachy? ;)

vidíš to, to mě nenapadlo. Zkusím se s ním domluvit; jen jsem to platil kartou, tak nevím. Ale kdyby se neprodaly, tak si je nechám a dám je na auto později ;) Do bazaru jsem je dal protože mě napadlo, že by je někdo mohl shánět a Jelda zrovna tuhle kombinaci nemá (tuším) skladem. Tak abych jednu sadu nezadržoval nějakému klubákovi, který by jí třeba nutně potřeboval.

Odkaz ke komentáři

Jelikož jsem měl včera svátek, dal jsem si dnes dárek :D

2014-06-25 15.43.16.jpg

A protože na čumendě jsem byl už včera, ale bylo hnusné počasí - 13° a déšť, rozhodl jsem se až dneska vjet na Nordschleife. B)

První jízdu jel kolega, který zná tuto trať jako své boty, neboť na ní strávil hodně času při nejrůznějších závodech. Suprový na něm je, že zajíždí naprosto čistou linii bez trápení materiálu. Video z jízdy dodám v nejbližších dnech.

Druhý kolo jsem jel já a měl jsem štěstí, že byl okruh až na pět šest aut volný, protože jsem se ve dvou zatáčkách ukrutně seknul s nájezdovou rychlostí a dost drsně jsem musel auto tahat na volantu do správného směru. :wallbash:

A musím napsat narovinu, že jsem jel Nürburgring de facto bez brzd, které ve třetí zatáčce (kde se mimochodem rozmázlo o svodidla bílé BMW M1) totálně změkly a brzdilo se fakt jen na pekáč.

Takže jízda na limitu na sériofkách brzdách = čiré šílenství :smich:

Ještě že jsem nejel na limitu :jelen:

2014-06-25 20.37.38.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak slíbené video najdete na youtube.

Čas kola něco mezi 11 a 12 minutami; v některých pasážích jsem nechal fakt ležet mrtě času, zejména pouštěním některých maníků v zatáčkách. Borec byl motorkář, který viděl že i s Octavií jedeme slušnou pilu a předjížděl až za zatáčkou :palec: a ve dlouhých stoupáních pak motoru docházel dech - ono je to zrádný; jednou krátce na výjezdu ze zatáčky do kopce popustit plyn a už to někde chybí :(

Zatáčky při vjezdu na GP trať jsem najel moc rychle, protože jsem si až tam všimnul, že auto nechce brzdit :wacko: Takže naštěstí s meziplynem za tři a sevřenou prdelí a využít celou šíři tratě... :ph34r: Borec v bílém BMW tam byl obdobně rychlej jako já, ale neměl tolik štěstí a otřel si tam prdel slušně o svodidla... To jsme viděli o kolo před tímhle, kdy jsme jeli seznamovací komentované kolo.

Já měl štěstí v tom, že byl okruh zrovna prázdný, a tak jsem "předjel" jen dvě auta - to bílé BMW řady 1 na žlutém MAN s majákama :D

Účelem nebylo si hrát na závodníka, ale splnit si sen a užít si to. Což se splnilo! :)

Odkaz ke komentáři

Nic Ti v tom nebrání :D Dojedeš, zaplatíš 27€ za jeden okruh a jedeš. Anebo si tam za nehorázný peníze můžeš v jedný z mnoha půjčoven půjčit nějaký to závodní auto - např. Suzuki Swift či VW Scirocco/Golf R/Polo GTI apod.

Anebo za hodně moc peněz pak třeba Porsche atp., ale tam už musíš mít něco najeto, aby jsi to dostal.

Ještě něco málo špionážních fotek, než byl okruh uvolněn pro Trackday (jízdy veřejnosti):

CIMG6088.JPG CIMG6090.JPG CIMG6092.JPG CIMG6094.JPG CIMG6095.JPG

Sorry za kvalitu, ale foťák již není z nejnovějších a byl z focení po dlouhé době víc vykulenej, jak já na okruhu :D

A na závěr jednu totálně maskovanou fotku novýho Hyundaie i30. Líp jsem jí trefit fakt nemohl :wallbash:

CIMG6091.JPG

------------------------

A taky ještě jedna fotka Octavie, aby se neřeklo.

2014-06-25 20.37.54.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Tak Amundsen už má svého nového majitele a bude jezdit v Německu v okolí Hannoveru ;)

Jinak od včerejšího dne se blížíme k hranici 220tkm:

2014-07-31 18.18.37.jpg

A včera jsem absolvoval trošku menší trip do DE s následujícími výsledky (foceno po dojezdu):

2014-07-31 21.00.52.jpg 2014-07-31 21.01.12.jpg 2014-07-31 21.00.46.jpg 2014-07-31 21.01.05.jpg 2014-07-31 21.00.59.jpg

V ČR po dálnicích 140 tempomatových, v DE 160-180.

Jinak dneska vyzkoušeno mytí detailingovým způsobem. Umyto šamponem Raceglaze, IronXem a vyčištěno clayem.

2014-08-01 14.25.28.jpg 2014-08-01 14.25.38.jpg 2014-08-01 14.26.06.jpg 2014-08-01 14.26.16.jpg 2014-08-01 14.25.48.jpg

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...