princes Odesláno Srpen 6, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2014 to vypada perfektne,hlavne ta posledni fotka je TOP! Moc pekne si to nastailingoval!Sikula ;) Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Srpen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2014 Lukyne, to bylo ještě před voskováním, jen naleštěno Dodem džus lime primemem ;) Dneska pokračování voskem Ale nanášet ten vosk růčo je slušná rasovina :D A nevím, zda nedávám moc silnou vrstvu; 30g vosku na jedno auto Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 6, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2014 jo to vim,hodnotil jsen tu strechu a pak posledni foto ze je pekne naaranzovane vis? ;) Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Srpen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2014 Naaranzovany tam nic nebylo; zkratka zatisi v garazi :D Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Srpen 6, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2014 Taky jsem si říkal, jaké aranžování :D Grafitová je hezká a na rozdíl od bílé i vděčná barva, na to, že má tvé auto už něco najeto, vypadá jako nové - dobrá práce Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Srpen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2014 Tak konečně hotovo; po asi 16 hodinách čisté doby práce. Ještě nějaký to "aranžovaný" zátiší z garáže :D Lak má dost provozních šrámů; ďubek od kamínků, odřenin z parkování od ostatních kolem :/ Holt kilometry nezakryju a řešit to nemá moc smysl při těch cestách po dálnici, kde pořád nějaký kamínky jsou :( Pro názornou ukázku tři nejkritičtější místa: kapota, řidičovy dveře, zadní nárazník. V rychlosti jsem přeblafnul ještě i motor, ale žádný detailingový extrém :D Jinak po 23tkm a čtyřech měsících na autě mají přední pneu Continental SportContact 5 hloubku 4,5-5mm; zadky jsou na 7mm. Zřejmě souhra těžkého předku a dvou kol na Nürburingu :D Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 6, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2014 Tak Honzíku kdy to zašpiníš? :D oni ti kontíky jdou dolů dost no :( Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 6, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2014 Vypada hezky nato kolik uz si s tim najel....a ta fotka se mi libi ze mas pred autem tu stolicku s rucnikem a pripravky vypada ta fotka moc hezky proste se mi libi ;) myslel jsem ze si tu stolicku tam dal schvalne kvuli fotky! ;) Jinak ty odreniny fakt nema smysl resit ja su to necham opravit a stejne do mesice tam mam sramy s parkovist atd....tohle me stve ale kdyz s nim parkujes vsude mozne tak se tomu neda ubranit ja se snazim co nejdak od aut aby otevrel dobre dvere ale nez se vratim je tam uz treba jine auto a to nevim jestli jediny a zas tam treba neco je nebo to postavi blizko.....nechaou to :( sorry za ot Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Srpen 6, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2014 Jojo, mě taky štve můj vryp v zadním nárazníku - nejen, že je to vidět, ale každý se mě ptá "jste to udělal při parkování"? Vypadám jako idiot a přitom mi to udělal jiný idiot na parkovišti pod barákem Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Srpen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2014 Stoličku jsem tam měl proto, protože jsem zrovna čistil předek :D Jinak nejhorší situace je snad přímo u závodu VW, kde třeba auto pár dní stojí, když mám služebáka. Tam se vystřídá za den tolik aut a parkovací místa tam jsou sakra úzký :( Němci jsou ještě celkem v pohodě; horší je to s polákama ze stavby v závodě. Ti přijedou těma svejma plečkama s kilometrovejma anténama a řachnou ti dveře o auto snad i s rozeběhem. A ještě je výživný parkování v Centru Černý Most i vedle v IKEE. A tam si moc nevybereš parkovací místa. :( Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 6, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2014 No dobra tak si nic nenaaranzival.... :D peoste se mi libi a hotovo :D Tak jak pises u bas ve fabrice to je stejny vystrida se tam tolik aut a proste nemas sanci tomu predejit... Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 6, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2014 30g na jednu vrstvu? Tos dával celkem dost vosku :D To vydá většinou na 2 vrstvy :D Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Srpen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2014 Ja nevim. Jsem zkratka VOSKOVAL :D Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Srpen 6, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2014 čoveče pěkně sis s tím pohrál a auto se blejská jak psí kulky :D tyjo a mít takovou garáž tak tam jsem snad stále :D Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Srpen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2014 Diky. Garaz je v baraku u rodicu. Dosud jsem zde mel sve misto, ale od pristiho tydne budu vystrnaden Citigem :D Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Srpen 6, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2014 Čoveče to Ti padlo celé to jedno 30ml balení? :) Já bral na začátku to 100ml a už jsem tím udělal po 2 vrstvách 5 aut a mám ještě určitě půlku, z toho 2x trošku rozměrnějšího Range :) Přiznám se tedy, že jsem si říkal, že mám docela malou spotřebu, ale na efektu a hlavně výdrži jsem se přesvědčil, že dávám tak akorát. :) Jinak práce moc pěkná! ;) Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Srpen 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2014 Kdyby měl někdo zájem ;) Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Srpen 9, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2014 Honzo, co bude následovat? Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Srpen 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2014 Jirko, mám v merku moc pěknou OIII přesně podle mých představ. Ale k tomu musím prodat nejdříve toto; bez toho to nejde. Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Srpen 9, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2014 Tak snad se zadaří a vše se povede;-). Držím palce;-) Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Srpen 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2014 Díky. Moc bych si to přál, aby to vyšlo. I když současný auto je úžasný a nebude lehké jej prodat, ale je na čase se posunout zase dál. Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Srpen 9, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2014 Jo, taky to teď řeším, jestli koupit něco normál, jelikož toho teď moc nenajedeme nebo už koupit něco novějšího, co už bych pak třeba převedl do Čech a zůstalo to třeba paní na juniora Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 10, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2014 Tak tohle musí klapnout!!! Držím pěsti!!! Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Srpen 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 10, 2014 Bylo by to fakt pěkný a popis je tak obsáhlý, protože nemám co skrývat. A snad se to přes ten fejsbůk víc rozjede a najde se zájemce :) Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Srpen 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 12, 2014 Docela mi dneska zalepilo, když jsem jel po dálnici a číslo furt ubývalo... :D Jinak už je pokořena hranice 220.000km a dneska padl další tisíc, a tak jsem využil i zajímavých číslic k focení. A zřejmě jedny z posledních fotek auta z dnešní dovolený... Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Srpen 13, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2014 Já mám zatím rekord 90 najetých kilometrů s dojezdem 0. Horší je, pokud poblíž není pumpa, no :D Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Srpen 13, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2014 Uz si nasla kupce, holka? Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky