Honza9007 Odesláno Srpen 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 13, 2014 @Stickler: tak ono když jedeš v deset večer po dálnici v Brandenbursku, kde je čerpačka co 50km, tak to fakt dobrý pocit není. Navíc jsem ještě projížděl noční stavbou v koloně a tam zůstat stát, tak by byla konečná pro všechny :D A tankování by mě stálo 2x tolik, protože bych dostal od Polizei pokutu alespoň 80€ za malé množství paliva v nádrži. Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 13, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2014 Ja sem se minulej mesic taky dost bal, nakonec sem tankoval 54 litru, takže tam bylo fakt minimum. Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Srpen 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 13, 2014 já tam natlačil 55 litrů a nějaký kapky. Je fakt, že na silnější sešlápnutí plynu už žádná reakce nepřišla. Takže 35km bych dojel na džiny v systému :D Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Srpen 13, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2014 (upraveno) Tak to já zatím nabral do 55 litrové nádrže 59,7 litrů Upraveno Srpen 13, 2014 uživatelem Stickler Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 14, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2014 No, tohle je jediný mínus na Německý dálnici - Tankstelle příliš daleko od sebe :))) A už máš kupce??? Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Srpen 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 21, 2014 Takže pomalu, ale jistě se kapitola tohoto vozu v mém držení uzavírá. Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 21, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2014 tak se dílo podařilo? Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Srpen 21, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2014 Honzo, neco staryho odchazi, neco novyho prichazi. A nova kapitola je vic nez pekna;-). U nas zacne nova kapitola snad uz pristi tyden;-) Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Srpen 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 21, 2014 To máš, Jirko, pravdu. Nejdříve zítra něco nového začne, aby odpoledne jedna etapa skončila. Co to nakonec bude, prozradím až ve chvíli, kdy to bude všechno jisté. Je mi současnýho auta líto, ale jde do dobrých rukou a věřím, že nový majitel zůstane zde na fóru a třeba přebere a rozšíří i toto téma. :) Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Srpen 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 21, 2014 Dneska proběhla ještě poslední cesta do Vídně. Cesta tam za 4,9 a zpátky pak trošku svižněji do 150ti za 5,1. Auto šlape jako hodinky! Zítra ještě naposledy do servisu pro nový oil a vyměnit filtry vzduchu + pylový a odpoledne pak vyrážíme na cestu za novým majitelem. :( Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 22, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2014 Fíha, to jsou fofry! Tak držím palce, ať vše dobře dopadne!!! Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Srpen 22, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2014 Pridavam se, drzim pesti, snad ti moc smutno nebude ;-) Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 22, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2014 (upraveno) Az bude mít lane asista,režim únavy a adaptivní tempomat s front asistentem tak si bude broukat. K tomu ještě Kryštofa :D a bude si zpívat já na to mám :) Upraveno Srpen 22, 2014 uživatelem marekczek Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Srpen 22, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2014 uz se na ni tesim Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Srpen 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2014 Ráno ještě proběhla poslední prohlídka v servisu s výměnou oleje a výměnou vzduchového a pylového filtru. To bylo při 222.554 km na tachometru. Akorát před chvílí odjela s novým majitelem zikmeisterem s najetými 222.623 najetými kilometry. Přeji mu mnoho šťastných kilometrů bez nehod a ať mu auto slouží stejně dobře, jak sloužilo mně. Přiznám se, že jsem to obrečel, protože v tom autě je kus mě samotného a zažili jsme spolu mnoho hezký chvil na společných cestách Německem za prací i volným časem. V krizových situacích mne zase auto podrželo díky velice solidním originálním brzdám, které jsou pro běžný provoz zcela dostačující (ne tak však na Nordschleife :D), a hlavně díky skvělému podvozku KW Street Comfort. Něco pěkného končí... ... aby mohlo něco nového začít. Jako další mazel bude nová generace Octavie s výbavou přesně podle mých představ. Takže Lukáši, přeju mnoho šťastných kilometrů bez nehod a případných poruch! Když budeš pokračovat v tomto tématu, budu jen rád a budu to tu pravidelně číst. Rád jsem Tě poznal, a kdyby něco, tak se ozvi - kontakt na mě máš. Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Srpen 22, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2014 Diky! Taky doufam v mnoho najetych kilometru bez nehod a poruch B) Rad tady budu pokračovat v tématu Zatím mám v plánu dodělat parkovací senzory a pak dále se uvidí časem. Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Srpen 22, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2014 tak vitej novy majiteli ;) Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Srpen 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2014 ještě budeme muset společnými silami nového maiitele přesvědčit, aby se registroval jako člen clubu ;) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 22, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2014 No super, tak kdy představíš nové vozidlo??? :) Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Srpen 22, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2014 Urcite se regnu mam to v planu uz delsi dobu, ale konecne ted je duvod se k tomu dokopat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Srpen 23, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2014 to je jak pribeh z romantickyho filmu :D ale preju vam to oboum Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Srpen 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2014 Dneska předány poslední věci, čímž je obchod definitivně uzavřen. Poslední dvě fotky, který jsem dneska ještě udělal; od teď to už bude jen a pouze v režii nového majitele ;) A až dneska jsem doopravdy viděl, jak hezký auto jsem měl Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 23, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2014 congratulation ;) a prejo ti Honzo at se ti dari a jsi spokojeny s nivym vozem,uvidime se v Zamberku Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Srpen 26, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2014 Tak dneska první jubilejní kilometry :) Příští týden mi Jarda bude dělat parkovací senzory a dále do budoucna mám v plánu předělat climatic na climatronic se zapojením vyhřívání předních sedaček. Dále už pak pomalu nevím co vylepšovat - Honza jí parádně vymazlil Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 26, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2014 pěkný, bez vyhřívaných sedaček to v zimě už nejde, jak si člověk na něco více zvykne :) Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Srpen 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2014 ale jde to, Máro. Jen nesmíš být z toho LKčka tak zhejčkanej :P Pěkně to tam motáš, Lukyne. Nakonec jdeš do tý automatický klimatizace jo? ;) A bereš nakonec ty senzory, nebo budeš čučet při couvání na kazeťák? Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 26, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2014 (upraveno) Vyhrev me rolba dodelaval u predchozi a polo ho taky mělo.. Jasné ze jde jezdit i bez klimosky či Abs :) Upraveno Srpen 26, 2014 uživatelem marekczek Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Srpen 26, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2014 Bohužel jsem taky zhejčkanej z minulý zimy Asi bych si zase zvykl, ale říkám si proč je nezapojit když tam jsou A když už se to bude celý dělat tak rovnou půjdu do tý automatický klimy - zase ta zhejčkanost byl sem furt zvyklej jezdit s auto klimou; člověk si hodil teplotu a už neřešil a bylo v autě krásně. Tady s tim musim furt kvrdlat protože mě je po chvili zima a pak horko Ale tahle úprava až později vidím to nějak na konec října nebo v průběhu listopadu. A právě jsem se díval na tu parkovací kameru na různý videa a abych se přiznal tak mě úplně neoslnila a nutně jí nepotřebuju. Jó kdyby to cenově vyšlo nastejno tak bych do ní šel, ale jelikož je o polovinu dražší tak byla jasná volba senzory Zatím teď budu dělat pouze zadní, možná v budoucnu i přední, ale to je asi zbytečnost, to jenom v případě že nebudu mít co dělat s penězi Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Srpen 26, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2014 Chces kameru s trajektorii? Na sbazaru najdes obyc park kameru za cca 3500 Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Srpen 26, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2014 JJ to vim, ale kdyz uz tak sem chtel original ke columbovi i s trajektorii a to by vyslo na bezmala 10 tisic rikal Jarda Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky