Honza9007 Odesláno Červen 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2014 Ty brzdy, nemáš lepší se domluvit s jeldou, jestli by Ti vrátil prachy? ;) vidíš to, to mě nenapadlo. Zkusím se s ním domluvit; jen jsem to platil kartou, tak nevím. Ale kdyby se neprodaly, tak si je nechám a dám je na auto později ;) Do bazaru jsem je dal protože mě napadlo, že by je někdo mohl shánět a Jelda zrovna tuhle kombinaci nemá (tuším) skladem. Tak abych jednu sadu nezadržoval nějakému klubákovi, který by jí třeba nutně potřeboval. Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Červen 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2014 A ještě jsem si teďka všimnul, že jsem na konci se serviskou :D To se mi taky ještě nestalo B) Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 17, 2014 Sdílet Odesláno Červen 17, 2014 to už si zaplnil i ty stránky s poznámkami? to víš, serviska je nastavená na longlife intervaly :) Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Červen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2014 první stránka poznámek již je plná ;) Jinak včera jsem se stal titulovaným blbcem :D, ale to je vedlejší :jelen: Jinak dneska na mě vykoukly takovýhle kilometry Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 20, 2014 Sdílet Odesláno Červen 20, 2014 Mě za chvíli doženeš :))) Já už toho tolik nenajezdím... Klesnul jsem na nějakejch 27km ročně.. A ještě jednou gratulace k těm třem písmenkám Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Červen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2014 Petře, jsou to dvě písmenka a tečka ale mně to je úplně fuk, teď jsem to už jen doklepával. A rozhodně stačí :jelen: Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Červen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2014 papírový blbec ale co, kdysi jsem začal, včera jsem to dokončil B) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 21, 2014 Sdílet Odesláno Červen 21, 2014 Sáfra proč jsem pořád měl za to, že budeš mít 3 písmenka :-O Takže končíš a už nepokračuješ? Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Červen 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 21, 2014 díky Jirko Petře, to nevím :D Pro zatím končím, ale třeba se k tomu jednou zase vrátím. S mojí aktuální prácí to zkrátka skloubit nejde. Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Červen 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2014 Jelikož jsem měl včera svátek, dal jsem si dnes dárek :D A protože na čumendě jsem byl už včera, ale bylo hnusné počasí - 13° a déšť, rozhodl jsem se až dneska vjet na Nordschleife. B) První jízdu jel kolega, který zná tuto trať jako své boty, neboť na ní strávil hodně času při nejrůznějších závodech. Suprový na něm je, že zajíždí naprosto čistou linii bez trápení materiálu. Video z jízdy dodám v nejbližších dnech. Druhý kolo jsem jel já a měl jsem štěstí, že byl okruh až na pět šest aut volný, protože jsem se ve dvou zatáčkách ukrutně seknul s nájezdovou rychlostí a dost drsně jsem musel auto tahat na volantu do správného směru. A musím napsat narovinu, že jsem jel Nürburgring de facto bez brzd, které ve třetí zatáčce (kde se mimochodem rozmázlo o svodidla bílé BMW M1) totálně změkly a brzdilo se fakt jen na pekáč. Takže jízda na limitu na sériofkách brzdách = čiré šílenství Ještě že jsem nejel na limitu :jelen: Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 25, 2014 Sdílet Odesláno Červen 25, 2014 pěkný a jinak nemusím ani jezdit na okruh a prakticky za 5 minut se mě čudí z destiček :( Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Červen 26, 2014 Sdílet Odesláno Červen 26, 2014 To pak je jak když šlapeš do h***a, když zvadnou brzdy... :D Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Červen 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2014 to snad i to ho*no mělo větší odpor pod botou :D Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Červen 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2014 Tak slíbené video najdete na youtube. Čas kola něco mezi 11 a 12 minutami; v některých pasážích jsem nechal fakt ležet mrtě času, zejména pouštěním některých maníků v zatáčkách. Borec byl motorkář, který viděl že i s Octavií jedeme slušnou pilu a předjížděl až za zatáčkou a ve dlouhých stoupáních pak motoru docházel dech - ono je to zrádný; jednou krátce na výjezdu ze zatáčky do kopce popustit plyn a už to někde chybí :( Zatáčky při vjezdu na GP trať jsem najel moc rychle, protože jsem si až tam všimnul, že auto nechce brzdit Takže naštěstí s meziplynem za tři a sevřenou prdelí a využít celou šíři tratě... Borec v bílém BMW tam byl obdobně rychlej jako já, ale neměl tolik štěstí a otřel si tam prdel slušně o svodidla... To jsme viděli o kolo před tímhle, kdy jsme jeli seznamovací komentované kolo. Já měl štěstí v tom, že byl okruh zrovna prázdný, a tak jsem "předjel" jen dvě auta - to bílé BMW řady 1 na žlutém MAN s majákama :D Účelem nebylo si hrát na závodníka, ale splnit si sen a užít si to. Což se splnilo! :) Odkaz ke komentáři
shotik Odesláno Červen 26, 2014 Sdílet Odesláno Červen 26, 2014 Video ? Ja vidim fotky poskladany za sebou :) nebo to blbne jen me ? Jinak samo okruh parada. Brousim ho casto .... Na xboxu Odkaz ke komentáři
Lukas178 Odesláno Červen 26, 2014 Sdílet Odesláno Červen 26, 2014 Pěkně si ji prohnal, kolik si to vzalo nafty? Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Červen 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2014 Shotik: je to jen video z kamery v aute. Ta byla totalne v koncich, protoze G-senzor nestihal a celou dobu to piskalo :-D Lukas: spotrebu jsem nekontroloval. Ale asi neco kolem deseti dvanacti litru. Odhadem. Odkaz ke komentáři
shotik Odesláno Červen 26, 2014 Sdílet Odesláno Červen 26, 2014 A jak to prezila obuv na hlinikach ? Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Červen 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2014 Dobre. Tim, ze se Nordschleife da jet cistou linii bez huntovani gum, tak ok. Odkaz ke komentáři
Lukas178 Odesláno Červen 26, 2014 Sdílet Odesláno Červen 26, 2014 Zavidim, taky bych se tam nekdy chtel projet. Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Červen 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2014 Nic Ti v tom nebrání :D Dojedeš, zaplatíš 27€ za jeden okruh a jedeš. Anebo si tam za nehorázný peníze můžeš v jedný z mnoha půjčoven půjčit nějaký to závodní auto - např. Suzuki Swift či VW Scirocco/Golf R/Polo GTI apod. Anebo za hodně moc peněz pak třeba Porsche atp., ale tam už musíš mít něco najeto, aby jsi to dostal. Ještě něco málo špionážních fotek, než byl okruh uvolněn pro Trackday (jízdy veřejnosti): Sorry za kvalitu, ale foťák již není z nejnovějších a byl z focení po dlouhé době víc vykulenej, jak já na okruhu :D A na závěr jednu totálně maskovanou fotku novýho Hyundaie i30. Líp jsem jí trefit fakt nemohl ------------------------ A taky ještě jedna fotka Octavie, aby se neřeklo. Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 6, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2014 Heeej ja tam chci taky. Akorat mi to moc nepojede se vsim tim bordelem v kufru co vozim :D Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Červenec 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2014 Já taky vyhazoval věci z kufru ;) Jinak kdyby někdo chtěl Amundsena, tak se ozvěte ;) Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Červenec 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2014 Trošku propagace musí být ;) Na autě jinak krom kilometrů nic nového, zatím vše funguje na výbornou Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Srpen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2014 Tak Amundsen už má svého nového majitele a bude jezdit v Německu v okolí Hannoveru ;) Jinak od včerejšího dne se blížíme k hranici 220tkm: A včera jsem absolvoval trošku menší trip do DE s následujícími výsledky (foceno po dojezdu): V ČR po dálnicích 140 tempomatových, v DE 160-180. Jinak dneska vyzkoušeno mytí detailingovým způsobem. Umyto šamponem Raceglaze, IronXem a vyčištěno clayem. Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 1, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2014 No parada!Co ho nahradi columbus? Takze uz si taky detailer? ;) sem rad ze dela porad radost! Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 1, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2014 jestli si to dobře pamatuji, tak Honzí tam má Kryštofa. a detailer :D Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 1, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2014 No jo ja bCh ho uz taky nemenil k nezaplaceni co vse umi ;) ja vim Maro ze jsou i lepsi nez zacnes namitat :D Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky