jirka3 Odesláno Září 14, 2014 Sdílet Odesláno Září 14, 2014 Tak doufám, že nějakej ten srázek zopakujete i v listopadu. To budu v ČR a přidal bych se:-) Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Září 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 20, 2014 Na přání Lukáše aktualizována první stránka tématu :) Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Září 20, 2014 Sdílet Odesláno Září 20, 2014 (upraveno) Tak dneska byl upraven první příspěvek tohoto vlákna (díky za to ). Je tam sepsana aktualni vybava a plany do budoucna + tam budu davat fotky z uprav atd ;) Edit - tak Honza me predstihl s prispevkem :) Upraveno Září 20, 2014 uživatelem zikmeister Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Září 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 20, 2014 tak snažím se mít přehled o dění zde na fóru :D Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Září 20, 2014 Sdílet Odesláno Září 20, 2014 ty jo, tak jsem si to precetl a musim rict "drzim palce at vse vyjde" ;) ... Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Září 21, 2014 Sdílet Odesláno Září 21, 2014 Diky! Taky doufam ze vsechno vyjde a upravy budou pokracovat dle mych planu - chci si udelat takovou vybavu elegance + dalsi vychytavky :) Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Září 21, 2014 Sdílet Odesláno Září 21, 2014 ...jako bychom si o tom před týdnem nepsali Never ending story, ale sám to znám a držím palce :) Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Září 21, 2014 Sdílet Odesláno Září 21, 2014 (upraveno) plany pekny :) jen se pozastavim u "Výměna držáku na parkovací lístky - až přilítne šutr" ten drzacek je vymenny. Odcvaknes kryt A sloupku a mas tam airbag a dole ten drzacek na torx. Normalne ho odsroubujes. Ja to tak mel, protoze byl ohnuty od stohu papiru a parkovaci listecek tam nedrzel, tak jsem ho vyndal a nahrival na horkovzduskou :) Upraveno Září 21, 2014 uživatelem Laurin Klement Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Září 21, 2014 Sdílet Odesláno Září 21, 2014 @Stickler: jj, presne tak, sem si prave rikal ze moc toho delat nebudu, ale jakmile jsem vsechny plany hodil na papir tak sem zjistil ze je to docela dlouhej seznam @Laurin: fakt? Tak to je parada - ja se o tom prave bavil s Jardou a ten rikal, ze se to jako da vymenit bez vymeny skla, ale ze je to desne pracny a poradnej voser, tak sem si rikal ze to necham az na pak. Taky ho prave mam takhle ohnutej asi od velkyho stojhu papiru. tak to az budu mit chvilicku cas tak si to udelam, diky za radu! :) Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Září 21, 2014 Sdílet Odesláno Září 21, 2014 Nebo kup novy ve skode za par korun. :) Tak tak, taky to mam na torx. Akorat pak musis peclive nazpet usadit calouneni sloupku. Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Září 21, 2014 Sdílet Odesláno Září 21, 2014 Držák na parkovací lístky je fakt prkotina. Někde jsem ho viděl asi za 30,- Kč, stačí odcvaknout levý A-čkový sloupek (otázka 5 sekund s kocháním se přírodou kolem) a jak bylo popsáno, jen povolíš torx, plast vyměníš, přitáhneš torx a osazení A-čkového sloupku zpět nemůže pokazit ani cvičená opice - když to přeženu, je to otázka 10 sekund s pečlivým kocháním se přírodou kolem ;) Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Září 21, 2014 Sdílet Odesláno Září 21, 2014 je to tak. Jen si ted uvedomuju, jestli jsem jeste nevycvaknul i tu krytku s napisem Airbag, jestli za ni neni torx. Dole to drzi urcite jen na zacvakavaku. Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Září 21, 2014 Sdílet Odesláno Září 21, 2014 Pokud máš hlavové bagy, tak ano, je tam torx ;) Já je nemám, čili to mám jen na plastových "cvocích" :) Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Září 21, 2014 Sdílet Odesláno Září 21, 2014 Držák na parkovací lístky je fakt prkotina. Někde jsem ho viděl asi za 30,- Kč, stačí odcvaknout levý A-čkový sloupek (otázka 5 sekund s kocháním se přírodou kolem) a jak bylo popsáno, jen povolíš torx, plast vyměníš, přitáhneš torx a osazení A-čkového sloupku zpět nemůže pokazit ani cvičená opice - když to přeženu, je to otázka 10 sekund s pečlivým kocháním se přírodou kolem ;) Ja mam kolem celniho okna vodici listy a napasovat do nich zpet A sloupek je teda docela kumst. Zle ho usadit nejde, takze to vypada na prvni pohled OK. Ale pokud je to mimo ty listy, tak je kolem okna videt karoserie. Ale je to detail :) Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 21, 2014 Sdílet Odesláno Září 21, 2014 taky jsem ho menil bo se zlomil ve skode 35kc a asi 5min prace je to fakt lehke ;) Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Září 21, 2014 Sdílet Odesláno Září 21, 2014 Tak uz mam objednano tak pak vymenim :) Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Září 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 21, 2014 ten držák nikdy nedržel žádný parkovací lístky :D zkrátka to takhle odstává. Z Jarova jsem to tenkrát dostal s ulomeným kouskem; dá se vyměnit i bez demontáže skla, ale nastává právě ten "odstávací" problém - nemůžeš to přihnout víc k oknu. Takže abys nakonec neměl stejný výsledek, to by Tě asi nasralo, viď? :D Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Září 21, 2014 Sdílet Odesláno Září 21, 2014 Aha Me prave jde o to aby me tam drzeli parkovaci listky. Tak stoji to asi 30 korun tak kdyz uz sem objednal tak to zkusim a uvidim zda bude odstavat ci ne :D Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Září 21, 2014 Sdílet Odesláno Září 21, 2014 Staci to nahriat a trochu ohnut :) Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Září 22, 2014 Sdílet Odesláno Září 22, 2014 Uvidim dam se do toho o vikendu :) A ve stredu jde auto zase pod "kudlu" k Jardovi Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Září 24, 2014 Sdílet Odesláno Září 24, 2014 Tak auto doma :) Jarda jako vzdy odvedl paradni pracicku. Zitra nahodim nejaky fotky ;) Byla delena automaticka klimatizace, vyhrivani sedacek, predni PDC, hlasove ovladani columbuse a denni sviceni amerika Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Září 24, 2014 Sdílet Odesláno Září 24, 2014 No kurna tys do toho prasknul :-), pěkně Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Září 24, 2014 Sdílet Odesláno Září 24, 2014 Přední PDC máš na původním nárazníku? Nebudeš dávat ten RS? Nebo to pak jen přehodíte? Dnes jsem tam tvůj auťák viděl :) Zastavoval jsem se za Jardou kvůli maličkosti.. :) Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Září 24, 2014 Sdílet Odesláno Září 24, 2014 Zatim RS naraznik predni nebude - ten bude az uplne mezi poslednimi upravami a to bude cca tak za rok ;) Navic myslim, ze nejvice prace je s natazeni kabelaze atd. pak to bude jen hracka sundat naraznik a nahodit novej a do nej vyvrtat dirky a nasadit senzory, nebo se mylim nevite nekdo? :) Jinak jsem zjistil ze uz mam podvolantovku pripravenou na mf volant, takze to bude hracka jen prohodit volant a nakodovat - nemate nekdo nahodou nejakej mf volant na prodej idealne triraminko? :) Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Září 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 24, 2014 Pěkně jedeš; to s tou podvolantovkou jsem Ti říkal, že už je vše připravený ;) Teď už to musí být luxusní čuprauto! Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Září 24, 2014 Sdílet Odesláno Září 24, 2014 No vidis, ted si na to vzpominam, nejak sem na to uplne pozapomel . Ted jeste jenom sehnat ten samej volant v multifunkci a nebo aspon triraminko a necham si to perforovat. JJ ted uz je to uplna elegance; uz me chybi doladit zbytky interieru, opravit nejaky ty nejvetsi skrabance aby to nerezlo a na jare pockat na sutr do okna (nebo mu pomoct :D ) a mam hotovo. A pripadny dalsi veci uz budou navic co uplne nutne "nepotrebuju" Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Září 28, 2014 Sdílet Odesláno Září 28, 2014 Tak kilaky pribejvaj uz sem s autem najel temer 3500 km. A nejaky ty fotky jak to vypada po jardove praci :). A dneska sem si hodil dalsiho brouka do hlavy a to je prestavba na facelift, sem vyzjistil od par clenu, že se to da udelat celkem "levne" (puvodne sem myslel ze vyjde tak na 80 tisic ). Tak nevim nevim zda se do toho mam rozhoupat či ne. Sice se mě ty protažený světla krutě líběj, ale nevím jestli to má smysl do toho jít . Jinak ještě dotaz na zkušenější kolegy, nevíte náhodou jestli je v praze nějaká textilní automyčka? Případně co si myslíte o myčkách s pěnovým kartáči, ty jsou ok nebo horší jak ty textilní? Do klasický se mě nechce kvůli škrábancům, ale ruční mytí pro mě taky uplně neni Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky