Přejít na obsah

Šedá kombíková Myš

Doporučené příspěvky

plany pekny :)

jen se pozastavim u "Výměna držáku na parkovací lístky - až přilítne šutr"

ten drzacek je vymenny. Odcvaknes kryt A sloupku a mas tam airbag a dole ten drzacek na torx. Normalne ho odsroubujes.

Ja to tak mel, protoze byl ohnuty od stohu papiru a parkovaci listecek tam nedrzel, tak jsem ho vyndal a nahrival na horkovzduskou :)

Upraveno uživatelem Laurin Klement
Odkaz ke komentáři

@Stickler: jj, presne tak, sem si prave rikal ze moc toho delat nebudu, ale jakmile jsem vsechny plany hodil na papir tak sem zjistil ze je to docela dlouhej seznam :smich:

@Laurin: fakt? Tak to je parada - ja se o tom prave bavil s Jardou a ten rikal, ze se to jako da vymenit bez vymeny skla, ale ze je to desne pracny a poradnej voser, tak sem si rikal ze to necham az na pak. Taky ho prave mam takhle ohnutej asi od velkyho stojhu papiru. tak to az budu mit chvilicku cas tak si to udelam, diky za radu! :)

Odkaz ke komentáři

Držák na parkovací lístky je fakt prkotina. Někde jsem ho viděl asi za 30,- Kč, stačí odcvaknout levý A-čkový sloupek (otázka 5 sekund s kocháním se přírodou kolem) a jak bylo popsáno, jen povolíš torx, plast vyměníš, přitáhneš torx a osazení A-čkového sloupku zpět nemůže pokazit ani cvičená opice - když to přeženu, je to otázka 10 sekund s pečlivým kocháním se přírodou kolem ;)

Odkaz ke komentáři

Držák na parkovací lístky je fakt prkotina. Někde jsem ho viděl asi za 30,- Kč, stačí odcvaknout levý A-čkový sloupek (otázka 5 sekund s kocháním se přírodou kolem) a jak bylo popsáno, jen povolíš torx, plast vyměníš, přitáhneš torx a osazení A-čkového sloupku zpět nemůže pokazit ani cvičená opice - když to přeženu, je to otázka 10 sekund s pečlivým kocháním se přírodou kolem ;)

Ja mam kolem celniho okna vodici listy a napasovat do nich zpet A sloupek je teda docela kumst. Zle ho usadit nejde, takze to vypada na prvni pohled OK. Ale pokud je to mimo ty listy, tak je kolem okna videt karoserie. Ale je to detail :)

Odkaz ke komentáři

ten držák nikdy nedržel žádný parkovací lístky :D zkrátka to takhle odstává. Z Jarova jsem to tenkrát dostal s ulomeným kouskem; dá se vyměnit i bez demontáže skla, ale nastává právě ten "odstávací" problém - nemůžeš to přihnout víc k oknu. Takže abys nakonec neměl stejný výsledek, to by Tě asi nasralo, viď? :D

Odkaz ke komentáři

Zatim RS naraznik predni nebude - ten bude az uplne mezi poslednimi upravami a to bude cca tak za rok ;) Navic myslim, ze nejvice prace je s natazeni kabelaze atd. pak to bude jen hracka sundat naraznik a nahodit novej a do nej vyvrtat dirky a nasadit senzory, nebo se mylim nevite nekdo? :)

Jinak jsem zjistil ze uz mam podvolantovku pripravenou na mf volant, takze to bude hracka jen prohodit volant a nakodovat - nemate nekdo nahodou nejakej mf volant na prodej idealne triraminko? :)

Odkaz ke komentáři

No vidis, ted si na to vzpominam, nejak sem na to uplne pozapomel :wallbash:. Ted jeste jenom sehnat ten samej volant v multifunkci a nebo aspon triraminko a necham si to perforovat.

JJ ted uz je to uplna elegance; uz me chybi doladit zbytky interieru, opravit nejaky ty nejvetsi skrabance aby to nerezlo a na jare pockat na sutr do okna (nebo mu pomoct :D ) a mam hotovo. A pripadny dalsi veci uz budou navic co uplne nutne "nepotrebuju" :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Tak kilaky pribejvaj uz sem s autem najel temer 3500 km. A nejaky ty fotky jak to vypada po jardove praci :).

A dneska sem si hodil dalsiho brouka do hlavy a to je prestavba na facelift, sem vyzjistil od par clenu, že se to da udelat celkem "levne" (puvodne sem myslel ze vyjde tak na 80 tisic :lol:). Tak nevim nevim zda se do toho mam rozhoupat či ne. Sice se mě ty protažený světla krutě líběj, ale nevím jestli to má smysl do toho jít :wallbash:.

Jinak ještě dotaz na zkušenější kolegy, nevíte náhodou jestli je v praze nějaká textilní automyčka? Případně co si myslíte o myčkách s pěnovým kartáči, ty jsou ok nebo horší jak ty textilní? Do klasický se mě nechce kvůli škrábancům, ale ruční mytí pro mě taky uplně neni :lol:

post-30282-0-99998500-1411913263_thumb.jpg

post-30282-0-01776400-1411913272_thumb.jpg

post-30282-0-28923600-1411913306_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...