Přejít na obsah

Šedá kombíková Myš

Doporučené příspěvky

Jiri to uz ho mas podrenyho? :)

Porad se ucim, bohuzel lak je hodne hodne hodne poskrabanej. Na nekterych mistech mi uz nestaci vykon lesticky, takze se to musi dohanet jinak. Presne stav laku, kde se da vyzkouset asi pet znacek a typu kotoucu, jeste je tak mit u sebe.

Nicmene budeme hlavne delat nejake retuse a poradne osetreni na zimu.

Odkaz ke komentáři

@Maro: Nee fl dobrovolne fakt nebude..Tolik uz do toho investovat nechci. Posledni upravy budou ESP s PLA, parkovaci kamera, zadni okna do elektriky a mozna xeny. A hlavne pak drzet auto v 100% stavu to bude taky dost nakladne.

Jo ten lak byl v dost spatnym stavu, tesim se az se to zlepsi, ale nikdy to nebude 100% to je jasny. Ale primarne proc sem se do tyhle akce pustil je retus velkych skrabancu a der od sutru, to me uplne vytacelo. Pak mozna kdyz bude nalada a penize tak necham opravit jeste dulky od debilu na parkovistich.

To zavidim Jirko, tak at ti to tak dlouho vydrzi. To je opravdu jedinej duvod co me laka na koupi noveho auta.

Odkaz ke komentáři

Presne tak, moc rad se koukam na ten lak, kdyz to poradne umeju. Jsem zjistil, ze zacinam byt trochu nemocnej, protoze uhejbam hodne ke kraji, kdyz vidim v protismeru kamion. A jak se mi vzdycky sevre zadek, kdyz me miji:-))))). Predtim na Bawci jsem nemel ani skrabanec, jen to bylo trochu podobany od kaminku a neskutecne me to tocilo. Vim, ze u Allroada to taky prijde, ale musim to zaklepat, zatim nic;-)

Odkaz ke komentáři

Treba castecne keramikou. Ale vlastne nijak.

Hele lak je lak, folie je plast hnusnej s nehezkou strukturou. Nenavoskujes to poradne, blbe se to myje, i draha folie ma docela omezenou zivotnost. Nevim mozna je to teda prakticky, ze to ochrani, ale hezky to neni ani nahodou.

Upraveno uživatelem SirMike
Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...