jirka3 Odesláno Prosinec 19, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2014 Asi ti tam koncem dubna soupnu Allroada, abych se s tim nemusel delat sam:-)) Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Prosinec 19, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2014 Sirmike pekna praca Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Prosinec 19, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2014 Jiri to uz ho mas podrenyho? :) Porad se ucim, bohuzel lak je hodne hodne hodne poskrabanej. Na nekterych mistech mi uz nestaci vykon lesticky, takze se to musi dohanet jinak. Presne stav laku, kde se da vyzkouset asi pet znacek a typu kotoucu, jeste je tak mit u sebe. Nicmene budeme hlavne delat nejake retuse a poradne osetreni na zimu. Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Prosinec 19, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2014 Zatim nemam ani skrabanecek a myto pouze rucne. Spis jsem myslel ochranu, absolutne jsem to pred zimou nestihnul udelat, tak snad to vydrzi do jara;-) Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 19, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2014 @Maro: Nee fl dobrovolne fakt nebude..Tolik uz do toho investovat nechci. Posledni upravy budou ESP s PLA, parkovaci kamera, zadni okna do elektriky a mozna xeny. A hlavne pak drzet auto v 100% stavu to bude taky dost nakladne. Jo ten lak byl v dost spatnym stavu, tesim se az se to zlepsi, ale nikdy to nebude 100% to je jasny. Ale primarne proc sem se do tyhle akce pustil je retus velkych skrabancu a der od sutru, to me uplne vytacelo. Pak mozna kdyz bude nalada a penize tak necham opravit jeste dulky od debilu na parkovistich. To zavidim Jirko, tak at ti to tak dlouho vydrzi. To je opravdu jedinej duvod co me laka na koupi noveho auta. Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Prosinec 19, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2014 Presne tak, moc rad se koukam na ten lak, kdyz to poradne umeju. Jsem zjistil, ze zacinam byt trochu nemocnej, protoze uhejbam hodne ke kraji, kdyz vidim v protismeru kamion. A jak se mi vzdycky sevre zadek, kdyz me miji:-))))). Predtim na Bawci jsem nemel ani skrabanec, jen to bylo trochu podobany od kaminku a neskutecne me to tocilo. Vim, ze u Allroada to taky prijde, ale musim to zaklepat, zatim nic;-) Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Prosinec 19, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2014 Dostatecne silny lak ala Octavie I ma mnohem vetsi odolnost proti mechanickemu poskozeni nez nase OII, takze asi tak. Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Prosinec 19, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2014 Hlavne se treba aspon dopredu musi dat neco poradnyho a ne vosk ve spreji a podobny sracky. Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 19, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2014 Tak dej Jirko pruhlednou folii ne? Ja az budu mit novy auto (jestli nekdy) tak rozhodne na kapotu, predni naraznik, blatniky a sloupky pujde pruhledna folie ne-li na cele auto. Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Prosinec 19, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2014 Dám tam WS Platinum, to po mě pak budou moct střílet i se vzduchovky:-)) Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Prosinec 19, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2014 Folie je na hovno docela, z RR pujde na jare po dvou letech pryc... Jiri pecka, dobra volba :) Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 19, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2014 Tak Horst by prece nenabizel nejakej smejd, je jasny ze to bude TOP Proc folie na hovno? Jak jinak teda chranit lak pred sutry a drobnymi oderkami? Ja si osobne myslim ze lepsi ochrana neni nez ta folie, na auto bych si ji dal hned kdybych mel dobrej lak, ale davat za to prachy kdyz uz lak neni top asi nema smysl. Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Prosinec 19, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2014 (upraveno) Treba castecne keramikou. Ale vlastne nijak. Hele lak je lak, folie je plast hnusnej s nehezkou strukturou. Nenavoskujes to poradne, blbe se to myje, i draha folie ma docela omezenou zivotnost. Nevim mozna je to teda prakticky, ze to ochrani, ale hezky to neni ani nahodou. Upraveno Prosinec 19, 2014 uživatelem SirMike Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Prosinec 19, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2014 Folii nechci, uz jsem taky slysel o tom, ze to neni nic moc hezkyho. O keramice jsem uz premyslel, to bude mit asi nejakej efekt pri zachovani hezkyho vzhledu Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 19, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2014 Souhlas, fólii jsem viděl a je vidět i když je průhledná. Je taková hnusně plasticky matná, tak nějak trošku ztrácí smysl šetřit lak tím, že ho zakryji takovým děsem. To je jako koupit si auto a celý život v něm mít hnusné potahy za 150,- Kč, abych si neponičil sedadla.. Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 19, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2014 Ja sem to treba videl u sternyho na kapote a neprislo me to vubec hrozne, asi bych si toho ani nevsiml kdyby to nerekl Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Prosinec 19, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2014 RR jezdil nejdriv hodne po dalnici, proto tam sla folie. A uz tolik jezdit nebude, takze pujde pryc. Klidne ti ukazu ten rozdil oproti casti karoserie kde folie je a cisty navoskovany lak. Jako nebe s dudy :) Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Prosinec 20, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2014 Pomalu ale jiste.. Shine shine :) Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 20, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2014 Máš tam nějaké divné tečky :D Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 20, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2014 Zacina to vypadat k svetu Jaky tecky, ja tam nic nevidim Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Prosinec 20, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2014 Zrejme ty metalicky :) Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 20, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2014 Aha Jinak kdyby mel nekdo zajem nabizim k prodeji slunecni clony (vic by se me libili folie) - http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=26811&do=findComment&comment=1528540 Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Prosinec 20, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2014 Mat peniaze tak tie clony beriem :-( budem teda musiet setrit na noveee.. :-) Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 20, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2014 Tak treba jeste budou az nasetris :). Za min je prodat nechci, chci mit zatemneny auto, ale folie se me libi vic nez ty origo clony ale nechci do toho investovat proto je tato cena pevna :). Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Prosinec 20, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2014 Tak když nemáš vzadu děti a nemusíš větrat, tak určo folie, jinak jsou ty clony lepší :) Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 21, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2014 Ale dětem se zase z dívání přes tu síťky dělá špatně - takže to máš těžko :) Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 21, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2014 Tak ja deti zatim nemam a v tomhle aute uz stejne nebudou :) Me prijdou ty folie hezci a i ucinejsi, pres tu nejtmavsi neni do auta vubec videt zato pres tu sitku jo. Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 21, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2014 Taky mám radši fólie, na starém autě jsem je mít nemohl, takže jsem měl síťky a zvenčí to bylo takové vyblité, zevnitř se přes to blbě koukalo.. Stejně jsem to nechtěl nikdy sundávat, takže když tady byla možnost dát fólie, neváhal jsem :) Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Prosinec 21, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2014 Ahoj kolego, fólie jsem měl skoro na všech autech kromě minulého, tam bylo to ztmavení od škodovky a i tak by to sneslo.. rozumím ti! :) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky