zikmeister Odesláno Prosinec 21, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2014 Ahoj, ja budu urcite dozadu davat ty nejtmavsí 5% a dopredu bud bezpecnostni nebo ty nejsvetlejsi (vim podle zakona tam bejt nesmej, ale moc to neresim :)). Ale vse zalezi na prodeji slunecnich clon, tak kdybyste o nekom vedeli kdo by je chtel necht mi nevaha napsat :) Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Prosinec 21, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2014 Taky jsem měl vepředu na tajno fólii a za 2 roky nikdo nic nepoznal a na STK jsem je strhl. Ale asi bych ani nemusel, u nás jsou docela rozumní. A měl jsem 50% aby mezi dveřmi nebyl takový rozdíl. Zadek jsem měl taky 5% :)) Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 21, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2014 Ja mel na starym aute 70% a prosel sem i STK :) Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 21, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2014 Dneska v noci si auto v podstatě po týdnu vyzvednu a konečně si ho zase budu užívat - poslední měsíc sem byl většinu času bez něj A kdyz bude zitra hezky a hned se me nazasvini cestou do prace tak udelam i nejaky fotky ;) Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 21, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2014 Blázníš? Pokud to máš tak jako já, sotva jen pomyslíš na to, že si umyješ auto, je hnusně! Viz. včera strávené 3 hodiny na pucování auta, protože podle místní předpovědi mělo být hezky a ještě večer začalo chcát, chcalo cenou noc a dnes padal déšť se sněhem... Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 21, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2014 Ja uz ho preberu vecer umyte (z garaze od SiraMika, delal me tam detailing), ale bude to az v noci takze to uz nic nevyfotim. Takze v podstate staci prezit cestu domu tam je garaz. A pak bud zvladnout cestu do prace a nebo nafotim pred praci. Ale otazka je jestli dojedu domu s cistym autem Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Prosinec 21, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2014 Klidne ti rozsvitim 400W lampu a muzes si fotit o 106 :) Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Prosinec 21, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2014 A žere ta lampa něco? :D Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 21, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2014 Jo, malé děti :D Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Prosinec 21, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2014 néééééééééééééééé :D ted jsem se tak zasmal od srdce :D ... Denis bod pro tebe ! Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Prosinec 21, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2014 Jo, malé děti :D No, neco na tom bude... Koupil jsem ji za par korun onehda v Bauhauzu, predevsim kvuli kvalitnimu stativu, ktery se da sehnat jen dost obtizne. V planu je ten halogen nahradit nejakou 30W LED, kde svitivost na potreby detailingu bude jeste lepsi a ty maly deti to necha bejt :) Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 22, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2014 Deti okolo silnic zere jen superb v6 prece Kazdopadne chci tady jeste jednou podekovat Michalovi za detailing Je to fakt parada, sem naprosto spokojenej. Puvodne sem si nebyl uplne jistej jestli ty penize ma smysl do tohodle davat, ale ted uz vim ze melo ;) Mlada kdyz to nevidela uplne z 10 cm tak se me ptala jestli sem se nezblaznil proc sem ten celolak za ty prachy delal Zatim pocasi preje takze kdyz se to nezkazi tak v prubehu dne az vysvitne slunko hodim sem nejaky foto Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Prosinec 22, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2014 na ty jsem zvědav! Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Prosinec 22, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2014 (upraveno) Ja dekuji za duveru. :) A alespon jeden OC detail :) Upraveno Prosinec 22, 2014 uživatelem SirMike Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 22, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2014 Tak sice slunko nikde, ale zacinalo lehce poprchavat tak sem neco rychle blejsknul mobilem, kvalita fota zadna slava ale aspon neco :) Odkaz ke komentáři
Lukas178 Odesláno Prosinec 22, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2014 Ten lak vypadá fakt dobře ;) Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Prosinec 22, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2014 Skoda ze alespon trochu nezasvitilo no, ale odraz mas i tak hezkej. :) Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 22, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2014 Pěkny Miku. Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Prosinec 22, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2014 ty vole, ja jsem si vzdy prat takove pantofle :D Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Prosinec 22, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2014 Jj pantofle i lak TOP :) Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 22, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2014 Super :) Škoda toho nárazníku :( Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 22, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2014 Diky Vzhled je momentalne ve finalni podobe a uz nemam v planu neco menit. Jediny co bych jeste rad na pristi zimu sehnal nejake 17"ky ALU pokud by byli za dobrou cenu, novy pneu me cekaj stejne a tyhle 16"ky Vegy se me zas tolik vzhledove nelibi a radsi bych vetsi :) Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Prosinec 22, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2014 (upraveno) Ti rikam ze mam ty 17" zimni Nokiany v garage a at prevliknes Pallasy ;) Tem diskum prevlikani nijak nevadi a kdyz se dobre zasealantujou, tak je i zimni pocasi uplne fuk. :) Upraveno Prosinec 22, 2014 uživatelem SirMike Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Prosinec 22, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2014 A to me by ty Vegy ani nevadily hele:D Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 22, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2014 Kdyz je budes mit jeste nekdy pred zimou tak se urcite domluvime ;) Ja bych prave radsi mel 2 sady, to prehazovani je vopruz. Puvodne sem premejslel ze pristi rok dam Pallasy na zimu protoze uz maj par sramu z provozu, ale kdyz sem videl ceny za novy disky nejaky tak sem si rekl ze neee Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 22, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2014 (upraveno) Diskům to nevadí, ale v pneuservisech jsou často prasata... jn taky sem chtěl prodat pallase, ale koupím jenom pneu. Upraveno Prosinec 22, 2014 uživatelem marekczek Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Prosinec 22, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2014 Kdyz neco podelaji tak at zaplati novy disk a je to... Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 22, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2014 Jenze hadej se s nema...To bys na kazdy prezouvani, servis atd. musel prijet s naprosto umytym autem a dokonalou fotodokumentaci a nechat je to podepsat ze to tak prebrali, vse kontrolovat jeste fyzicky a to se ti vsude na to vyserou... Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 22, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2014 ja už sem si naštěstí jinej pneu servis našel, kde se k tomu chovají pěkně... je to prostě o přístupu, asi jako když servis zvedá auto a nepodívaj se, za co to zvedaj pořádně... jj uhádáš max hovno. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky