Přejít na obsah

Šedá kombíková Myš

Doporučené příspěvky

Dneska překonána hranice 231tkm. Auto mám již cca 4 měsíce a týden a za tu dobe jsem najel témer 8,5 tkm a jsem s ním spokojen, zatím relativně bez problému když pominu světlo, zadní ostřik a tyčky stabilizátoru :lol:. Ale celkově vyšlo na 4 tisíce, takže stále v rámci normální údržby. Dlouhodobá reálná spotřeba je 5.37 l/100km.

Jak jistě víte sem naprostej magor do výbavy a tento druh "tuningu" jsem pojal i do jisté míry jako koníček, jinak by to asi nešlo :lol:. No a ted z nudy (sám toho lituju ze sem to delal) sem vse hodil na papír a spočítal. No a vyšli tato čísla úpravy na autě 68 700 a vykradení 23 000. Celkem se všema pojištěníma a náklady za naftu a nutnou údržbu to dává číslo 129 600 Kč. No je me z toho opravdu spatne takovejch penez za 4 mesice, a když k tomu připočtu kupní cenu tak za to jsem mohl mit rok starou octavku (sice bez výbavy) :lol::smich:. No panove je to fakt děs :wallbash:

post-30282-0-39282500-1420125794_thumb.jpg

Upraveno uživatelem zikmeister
Odkaz ke komentáři

Ono druhá kalkulace by byla taky ještě cena dílů vs práce, Majster si nechává všechno dělat, takže to hodně navyšuje investice.

Já jsem si zatím s dílenskou příručkou, elsou a návody z netu vystačil sám a i tam doma dostávám kolik jsem nainvestoval peněz a času :wacko:

Odkaz ke komentáři

Hele za praci tak cca 1/3 z ceny uprav, mozna mene, nejak se u Rolby nepidim co je co za co, zajima me finalni cena :). A z toho co jsem si nechal delat tak temer nic bych si sam doma bud nezvadl udelat, nebo na to nemam naradi ktery bych musel nakoupit + cas ktery na to nemam a k tomu ze sem nesikovnej takze ve finale by to vyslo jeste draz kdybych si delal sam :)

Jinak ta castka je i s naftou a pojistenima takze kdybych to odecetl, a zaroven odecetl i ukradeni Columba - coz sou moje vyhozeny prachy za blbost ze sem nemel havarko. Tak by me na nejlevnejsi L&K po FL chybelo jeste tak 20-30 tkč a melo by to podobnej najezd, navic nejspis v daleko horsim technickem stavu nez po Honzovi. Ale je fakt ze na nejakou dobrou eleganci po FL bych uz mel, navic az k tomu prihodim dalsi upravy tak jo bylo by lepsi a hlavne levnejsi koupit nejakou O2 fl v L&K - do takove nejake podobne vybavy se chci dostat. Uprimne ted toho rozhodnuti i castecne trochu lituju, ale jelikoz mam hypoteku tak jsem si brat pujcku na auto nechtel a nemohl sem vedet ze se v praci bude tak abnormalne darit jako se me posledniho ctvrt roku darilo. A ted uz by byl naprostej financni nesmysl prodavat po tom co sem do toho nainvestoval (nevratně :)), myslim ze realne bych mohl dostat tak maximálně 220tkč?

A laurine nekonecnej pribeh by to nebyl :lol:. V L&K bych uz toho moc nedodelaval, neco prece ale jen minimum - kamera, PLA a tot vse :)

Odkaz ke komentáři

magicar je dobrej, používám dálkovej start jak v létě, tak v zimě. v zimě tak max 5 minut před odjezdem, sedačka se vyhřejě a vzduch je vlažnej......... v létě klima vychladí. výhoda v OII předFL je výhoda, že se naví výhřev kolečkem a topí sedačka..........

dál je dobré u magicaru pager a jeho dosah.........

Odkaz ke komentáři

To neni pravda :smich: Kola uz to ma pekny 17", podvozek se me libi snizenej ale osobne bych do toho ty prachy nevrazil, brzdy jsem spokojenej s originalama..no ale to webasto :lol: No dejme tomu, ze by ten seznam byl minimalne 3/4 kratsi nez tenhle soucasnej na prvni strance (kterej ani neni kompletni :lol:)

Doufam ze pritelkyne tohle forum nenajde :D :D

Odkaz ke komentáři

No nevím jak u vás, ale pokud si nesednu na sedačku, tak mě výhřev nefunguje.

Nakodovat to jde jak u řidiče, tak u ostatních v klimatronicu. popřípadě, že si to pamatuje jenom 10 minut.

dá se jich najít určitě víc ;) ale to bys nemohl nikdy si koupit nic :D

http://auto.bazos.cz/inzerat/42066761/Skoda-Octavia-2-FaceLift-20-TDI-CR-Laurin--Klement.php

http://auto.bazos.cz/inzerat/40833271/Skoda-Octavia-20-TDI--103-kW-LK.php

Upraveno uživatelem marekczek
Odkaz ke komentáři

Tak tohle uz je taky skoro elegance :) Je to presne tak jak pises, rozhodne ji neprodam. Ted uz dodelam jen to co sem psal vyse (ikdyz vim ze je to financni nesmysl, vyjde to tak nastejno jako tohle prodat a schanet nejaky s vybavou jakou chci, ale u tohodle auta aspon vim v jakym je stavu). A dalsi auto uz budu vybirat s potrebnou vybavou ;)

Odkaz ke komentáři

No ja bych urcite nerikal, ze me to nevadi vyhazovat za to prachy. To si pis ze me to vadi :). Puvodne kdyz sem to auto kupoval tak byli v planu zadni PDC a mozna treba za rok kdyz nasetrim auto klima s prednima PDC. No a pak se zaclo darit a uz to jelo. Uz vim ze priste na to musim jit jinak, ale ted uz je skoda toho nechat :)

Odkaz ke komentáři

Presne tak, nejdriv udelam vybavu a pak auto :smich:. Ne mel sem to na mysli tak, ze az budu kupovat dalsi auto tak rozhodne v plne vybave - nebo alespon tak abych nemusel nic dodelavat.

Lukáši na to máme stejný pohled, na dalším autě chci vylepšovat technickou funkčnost nebo ladit blbůstky, ale vážně ne dělat výbavu. V případě GTI věci jako lepší brzdy, podvozek, výkon obecně a jinak v plný už z krámu :D

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...