Přejít na obsah

Šedá kombíková Myš

Doporučené příspěvky

mno bohužel sedíš o něco výš než u mechanických(což mě fakt štve, sedět jak v SUvku na záchodě), to je celý. Ještě mě chybí uložný šuplíky, nevím jestli jdou dodělat, ale v l@k je nemám.

souhlas Miku, je fakt super si dát kolena výše.

Upraveno uživatelem marekczek
Odkaz ke komentáři

Hydrauliku, jak píše Marek - ty elektriky nejdou dát tolik k zemi, ale nepřijde mi to jako nějaký extrémní rozdíl. Pro mě je zásadní věc, že jde dát zadek dolu a kolena nahoru, toto vyvažuje nemožnost sedět na koberci. Ještě by to chtělo výsuvný sedák a la Audi či BMW apod. :) Ale ještě k diskuzi výše - RS tvary jsou opravdu mnohem lepší co do kvality sezení než klasika.

Jinak Marku - úložné schránky s jejich malou úpravou dodělat jdou, já je teda nedodělával, ale lze.

Odkaz ke komentáři

Diky vsem za nazory :palec:

Taky me to napadlo vzit ty L&K a dat soucasny do elektriky, ale to bych se dostal dost pres muj planovany rozpočet takže to určitě ne. Jinak oboje ty křesla jsou v podobném stavu jako ty moje. Ty L&K sou rok starý a byli v autě jen chvíli a ty RS sou sice starý 5 let, ale bylo o ně maximálně možne pečováno. No dneska si to ještě nechám projít hlavou a pak se rozhodnu.

Odkaz ke komentáři

Diky vsem za nazory :palec:

Taky me to napadlo vzit ty L&K a dat soucasny do elektriky, ale to bych se dostal dost pres muj planovany rozpočet takže to určitě ne. Jinak oboje ty křesla jsou v podobném stavu jako ty moje. Ty L&K sou rok starý a byli v autě jen chvíli a ty RS sou sice starý 5 let, ale bylo o ně maximálně možne pečováno. No dneska si to ještě nechám projít hlavou a pak se rozhodnu.

Se dostanes mozna lehce mimo rozpocet, ale budes mit neco co nikdo nema (teda krome me na jare snad) :D Navic ziskas to sklopne zrcatko, pamet a vicero moznost nastaveni.

Ja teda nevim, ale kdybys to udelal tak jak pisu, mozna vys byl pri naslednem prodeji na 0 ale urcite by te tenhle trik nestal 8 :)

Odkaz ke komentáři

Ono co je paradox, tak celokůži či syntetiku človek nejvíc ocení, když začne vzadu vozit prcka :D Přesně tímhle stylem jsem přišel k těm svým sedadlům :)

Co do pohodlý se ale kombinace kůže-textil doporučuje nejvíc, protože když už celokůži, tak by to zase chtělo i odvětrávání ze supa.

@zásuvka pod sedačkou: U aut se zesilovačem a s elektrickou výbavou se tam myslím ani nevejde. Já mám schránku na obou stranách a výsuvnou, ale o poznání menší než klasika šachta u OII.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem po dlouhým a náročným rozhodování došel k verdiktu - současný RS red sedačky nechám :palec: Alespon prozatím nez me zase hrabne a zacnu znova resit :smich::smich:

No kazdopadne zase resim ted jiny "problem" po vymene tech tycek stabilizatoru se me zdalo ze furt neco obcas klepne sice uz daleko mene nez predtim ale stejne..Tak dnes sem jezdil bez radia a zjistil jsem ze je tomu opravdu tak :( Vzdy kdyz vemu prudceji zatacku a nebo je opravdu vetsi zatacka tak ze zadu (me osobne prijde ze nekde z kufru ale ja sem hluchej tak fakt nevim) neco klepne/tukne. V kufru ani jinde v aute nic neni co by to mohlo delat, jediny co me napadlo by mohla bejt rezerva ta tam ma nejakou vuli ale stejne je strasne tezka a sotva s ni hnu ja...Co myslite nemate nekdo podobnou zkusenost? Doufam ze to bude nejaka "malickost" a ne nejaky naboje, ale to by snad byt nemeli pac v servise rikali ze vse na podvozku je ok krom tech menenejch tycek stabilizatoru

Odkaz ke komentáři

Zejtra vecer se k tomu dostanu tak pak dam info, diky ;) asi zkusim nejdriv vyhodit na par dnu rezervu (s mym stestim stopro pichnu :D :D) abych zjistil ze to tim je ci ne.

Myslim ze jediny cim to muze bejt ze nejak klepne cela rezerva je to vzdy jedno klepnuti a pomerne hlasity. To by asi asi nejakej malej hever a sroubek neudelal :)

Odkaz ke komentáři

No tož asi vyřešeno :smich:. Veskere hrani si s rezervou a vypni bylo k nicemu - klepalo stale. Pak vcera odpo zacalo paradne chcat az sem si vyndal z te prihradky na destnik destnik, ktery jsem nasledne zapomel v praci, A od te doby zatim bez klepnuti, sem ani poradne nevedel ze ho tam mam :lol:

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...