Přejít na obsah

Šedá kombíková Myš


Doporučené příspěvky

Plexisklo je součást předního plastu a to Ti i přijde, když si to objednáš, ale rozhodně jen samotné plexisklo přendat bez poškození nejde. Ze zadní strany povolíš 3 šrouby a odjistíš plastové zácvaky z boků a vypadne Ti ta přední část s plexisklem a zadní s elektrikou a ukazateli. Maximálně jsem jednomu přendával ten chromový spojovací oblouček.

Odkaz ke komentáři

Kluci, takže - v prvé řadě nespekuluji, ale mám to vyzkoušeno a vím :):

 

Jak je popsáno, plexi je součástí "zacvakávacího" a "šroubovacího" kusu plastu, který zároveň kryje plochu kolem samotných budíků.

Plexi z toho plastu vyndat lze, ale jak bylo uvedeno, bez poškození ne. Povedlo se mi to kdysi jen jednou, jinak vždy ruplo. Plast je křehký, je to stejné, jako se snažit rozlepit zadní světla.

Stříbrná (černá) linka je nacvakávací, zezadu zatavená - lze ji vyjmout a nalakovat. Nápis "Sport Line" jsem lepil přes otvory na budíky, nic na tom není. Ručičky nemají s čelní plochou s plexi nic společného, jsou samostatně nasunuté na jehličky, které vedou od cívek v zadní části plošného spoje. ;)

Upraveno uživatelem Stickler
Odkaz ke komentáři

Tak dneska pokořena první tisíckovka :)

 

Musím říct, že s autem jsem nadmíru spokojen a naprosto splňuje moje očekávání, zatím vše funguje jak hodinky (až na prasklou žárovku ve světle, ale to je normálka). Spotřeba zatím dle tankování 5,02 což mě docela překvapilo na to, že tak 60% byla Praha, 30% dálnice a 10% okrsky. Trochu jsem se ze začátku obával hluku oproti 1.6 MPI, ale taky jsem překvapenej - na dálnici do 130 km/h je to téměř to samé a ve vyšších rychlostech dokonce méně hlasité :) . Po praze sice trochu hlučnější za normálních otáček, ale nicméně aby mě ta 1.6ka nějak rozumě jezdila tak mě ve finále řvala víc jak dízl i po Praze. :lol: Podvozek taky super, taky sem očekával poměrně velkej skok oproti 15" kolám, ale na kw sport podvozku a 17" je to sice o malinko tvrdší, ale zato parádně drží na silnici. :palec: A výkon je naprosto někde jinde :)

 

Takže zatím naprostá spokojenost, doufám že bezproblému prožijme aspon těch tisícovek ještě 150 :)

Odkaz ke komentáři

Zase něco připíšu :)

 

Dnešní vejletování - naježděno cca 140km a jelikož byli silnice téměř prázdný tak jsem zkusil co nejmenší spotřebu, výsledek 4.3 dle PP (pro srovnání stejná traska s 1.6 MPI byla 6.6 bez klimy). Někdy se zkusím dostat pod magický 4l/100km ale to nevím jestli se někdy povede :lol:

A když už sme byli na vejletě tak se udělalo pár fotek :)

post-30282-0-79507500-1410092065_thumb.jpg

post-30282-0-89468000-1410092082_thumb.jpg

post-30282-0-63089000-1410092114_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak možná se pod ty 4l i někdy dostanu :rolleyes:

 

Jinak chtěl jsem se zeptat, máte někdo zkušenosti s pružinami na automatické otevirání 5. dveri? Konkrétne tyhle. Rolbar rikal ze je to nesmysl ze tam pak tece a nici to pisty a panty, takze na to asi kaslu (dostali se ke me zadarmo od kamose co blbe koupil). Nemate nahodou nekdo s nema zkusenost, jeslti jsou opravdu tak hrozne? :)

post-30282-0-52078100-1410373413_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

vzpomněl jsem si a vyfotil.

 

post-23091-0-84447600-1410544985_thumb.jpg

 

dveře vypadají v pohodě, nelakované, měřeno měřákem. Pružiny tam jsou cca 40 000 km (aktuálně najeto 180 000 km), ale stav těch vzpěr byl před koupí naprosto identickej. Zajímalo by mě, z čeho by to jinak mohlo být :ph34r:

 

edit: upřesnění k mému minulému příspevku. Těch pár kapek tam bylo bez těch pružin, ale už s tímhle poškozením.

Upraveno uživatelem Laurin Klement
Odkaz ke komentáři

Diky za info a foto Laurine! :palec:

 

Ja jsem se nakonec rozhodl ze to tam davat radsi nebudu, po tom co me rikal Jarda co videl ze to casem muze udelat. Jinak jeste mesic a budu mit uz z myši komplet eleganci :rolleyes: A pristi rok prijde na radu exterier :D Jenom pritelkyne je na me nasrana ze do toho rvu takovejch penez :D

Odkaz ke komentáři

tak jí to musíš vysvětlit :lol:

 

parkováky - neodřete si ho, bezpečnost při couvání

climatronic - dvouzónová automatická klima = zbytečně to nechladí, tím se šetří palivo a nebudeš nemocnej. Spolujezdec si navolí svojí komfortní teplotu.

hlasový ovládání kryštofa - aby ti nebylo smutno (a pokud se nemýlím, tak tím získáš i plné HF = bezpečnost při telefonování)

plexi budíků - nevím :D

ještě máš nějakou úpravu? :)
Odkaz ke komentáři

@Stickler: to je fakt, a ve finále cely auto sou vyhozeny penize :lol: :D Muzu jezdit po Praze sockou a jinde busem ci vlakem. :D Holt sem pacient na auto a nejakou tu vybavu a na novy za 700 tkč nemam finance :jelen:

 

@Laurin: pekne sepsane! :) + jeste bude vyhrejvani sedacek aby nam v zime nebyla kosa na prdelky :lol: jj presne tak bude i plne HF. Horsi bude pristi rok, to uz si vubec neobhajim :D Je v planu udrzba laku a nejaky to lakovani a kdyz se neco najde a budou penize tak predni RS naraznik a zadni okna do elektriky. A az prilitne sutr na dalnici a sklo bude na vymenu tak i destovej senzor. A taky chci sedacky v kuzi - ale do toho nejak moc investovat nechci to jedine kdyz se nekdo najde na vymenu za soucasne RS sedacky. A pak uz to bude opravdu vsecko (pamatuju jak sem auto kupoval, tak sem si rikal ze uz je co se tyce vybavy idealne udelane a ze budu delat jen senzory a dal uz do toho prachy cpat nebudu :rolleyes: :D :D )

Odkaz ke komentáři

Kozeny tapece nemam a ani bych je nejak nutne nepotreboval. JJ chci celokuzi, ted mam ty RS sedacky red edition ktery maj kozeny jen boky a operky - vim ze plno lidi rika ze kuze je nanic ze se clovek na tom akorat poti atd..Ale pro me je to neskutecne prijemny ty kozeny sedacky a v nicem lepsim sem snad nesedel :)

Odkaz ke komentáři

Doufam, ze vsechno vyjde tak jak si planuju, ale clovek nikdy nevi co se semele.

 

Ty sedacky urcite nechci menit hlava-nehlava to v pripade pokud se objevi nejaka zajimava nabidka na prodej soucasnych a koupe celokozenych ci nejaka vymena - takze to si myslim ze az tak realne neni, pac za posledni rok co jsem hledal tak sem nenasel kozene sedacky do O2 v dobrem stavu za rozumnou cenu :lol:

Odkaz ke komentáři

Každému se libi něco :-). Taky když jsem ale hledal interiér do svého, tak jsem říkal že určitě ne celokuzi. Mel jsem vyhlidnuteho laurina s alcantrou. Ale byla tu skvěla nabídka na celokuzi, ktera se neodmítá :-D. A jak jsem se te celokuze bál, tak jsem s ni dneska maximálně spokojeny. ;-)

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...