Přejít na obsah

Šedá kombíková Myš

Doporučené příspěvky

Nakonec jo, primarne kvuli tem pneu, na prahu me budou naprosto dostacovat. A disky kdyz se podarej levne prelakovat necham caknout, kdyz ne tak prodam a buď budu prezouvat pallasy nebo koupim nejaky jinaci ALU. A hlavne to byla cena ktera nesla odolat ;)

Upraveno uživatelem zikmeister
Odkaz ke komentáři

no on zásadní rozdíl bude asi v laku. Některý jak si psal že za to chtěj ranec tak ty to budou normálně lakovat kdežto tohle bude pravděpodobně komaxit. Já osobně platím 600 za kus u známýho kterej mi dělal několik sad disků a bez problému :)

Odkaz ke komentáři

Nemeli by hazet ;) jj je to komaxitem to tam pisou i na webu :) No jestli ten komaxit bude i lesklej, jeste vyzjistim tak to do toho urcite pujdu, preci jen sou to disky na zimu a kdyz bude rozdil v lakovani 1300-1800 za disk tak at se klidne leskne min jak original :)

Na tom jejich webu maj nejaky foto a nevypada to vubec spatne. Tady sem nasel dalsi fotky od jiny firmy, ale taky lakovano komaxitem, foto vypada dobre. Otazka jak to bude v realu - http://krendy.rajce.idnes.cz/Disky_AL,FE

Ale asi pujdu do klasicky stribrny, napadli me i cerny ale to by ty pegasusy vypadali blbe podle me.

Upraveno uživatelem zikmeister
Odkaz ke komentáři

Treba u toho znamyho co mi dela tak rika ze ma nejvetsi problem s tim ze mu to dela pomeranc, treba do zalaty ala OZ se nechtel vubec pouset ze to bez pomerance neumi, ale tak co proste jsou to kola... Jinak stribrna je fakt v pohode :)

edit: sorry za OT ale tady mas jeste fotku cernyho matnyho komaxitu, jen to je foceny tranzistorakem no :/

post-2335-0-75877200-1420313146_thumb.jpg

Upraveno uživatelem header009
Odkaz ke komentáři

@header: Diky za tipy, a ten tvuj kamos to dela jen tobe, nebo se tim i zivi a odkud pripadne je?

@karlos: Zkriveny nejsou, mam je od SiraMika. Je to sice estetika ale u vetsiny pneuservisu ta estetika stoji skoro jak novy disky :lol:

Pánové, už zase řeším další dilema a chtěl bych poprosit o názory.

Mám možnost na jiné mnou vysněné kožené sedačky na výměnu a to ve dvou variantách. Oboje jsou ve velmi dobrém stavu, ale furt se nemuzu rozhodnout zda do toho jit či ne.

1) Černé elektrické L&K, ale nejsou celokožené - možnost výměny kus za kus

2) Černé celokožené RS - s rozumným doplatkem co jsem ochoten akceptovat.

3) Nechat současné RS red

Vzhledove se me nejvic libi me soucasne, pocitove me nejvice lakaji celokozene RS a vzhledove se me taky hodne libi, L&K se me tolik nelibi v te cerne a hlavne nejsou celokozene ale zase me na nich moc laka ta elektrika. No a ted babo rad :smich::smich:

Odkaz ke komentáři

Jako ja si je dokazu i predstavit, ale L&K ti da max pamet zrcatka, jinak mi el. Sedacky prijdou jako blbost.

Zbytek ti udrzi RS look, pokud ti jde o jiny design, tak zase zalezi, co vsechno mas v kuzi? Hodne vyresi i kvalitni potahy.

A pokud chces neco extra ak koukni po superbu a nebo ty audi.

Odkaz ke komentáři

U tech L&K me laka prave ta pamet na zrcatko a docela fajn je taky ze mas ulozenou svoji polohu - vzdy kdyz jde auto do servisu nebo na nejaky upravy tak se sedacka posouva ja pak travim 5 minut pokazdy s tim ze hledam idealni polohu kterou jsem měl :) Ale jiny vyhody v tom nevidim, pak tu mam nevyhodu v tom ze neni v tom tak dobry posezeni jako v RS a nejsou celokozeny. A pak mam strach z toho ze se posere ta elektrika a co pak s tim.

A nic extra nechci, urcite jsem pevne rozhodnutej ze do sedacek nehodlam investovat vic jak 3 tisice ;) A v kuzi mam jen loketku, jinak zatim nic, do budoucna mozna planuju tapece. A potahy bych za prvy ani nechtel ikdyz ty z madu jsou fakt pekny u Denise, ale to by bylo moc drahy a to uz nechci

Odkaz ke komentáři

U tech L&K me laka prave ta pamet na zrcatko a docela fajn je taky ze mas ulozenou svoji polohu - vzdy kdyz jde auto do servisu nebo na nejaky upravy tak se sedacka posouva ja pak travim 5 minut pokazdy s tim ze hledam idealni polohu kterou jsem měl :) Ale jiny vyhody v tom nevidim, pak tu mam nevyhodu v tom ze neni v tom tak dobry posezeni jako v RS a nejsou celokozeny. A pak mam strach z toho ze se posere ta elektrika a co pak s tim.

A nic extra nechci, urcite jsem pevne rozhodnutej ze do sedacek nehodlam investovat vic jak 3 tisice ;) A v kuzi mam jen loketku, jinak zatim nic, do budoucna mozna planuju tapece. A potahy bych za prvy ani nechtel ikdyz ty z madu jsou fakt pekny u Denise, ale to by bylo moc drahy a to uz nechci

Ofiko hezký sedačky za 3 tis určitě neseženeš. Takže cena by to byla super. Jinak to stavění je super, měl jsem to na minulých autech a taky jsem si liboval, že i moje přítelkyně dostane klíček, uloží si pozici a hotovo. Do servisů s autama nejezdím, protože si udělám většinu sám a když s autem jela přítelkyně, dal jsem ji stejně můj klíč. Takže tak, machrovinka, ale využitelnost mizivá. Doma máme i LaK s černou polokůží. Kdybych sedačky zánovní z laurina sehnal za 5 tis jdu do nich, ale jinak jsou to vyhozený prachy..

Ale proti gustu.. udělají víc parády jak látkový :D

Odkaz ke komentáři

Vem L&K kvuli elektrice, nech jen ramy a dej na ne soucasny RS :) Zbyde ti L&K a obyc ramy a to prodas. :) Hele neblbni, ty tvoje kresla jsou v top stavu a to se u Skody moc casto nevidi. K cemu nejaky pouzity kresla? Jak rikam - vzal bych je kvuli elektrice, jinak ne.

Odkaz ke komentáři

:) A jinak ja elektricky mam, mel jsem je vzdy a nedovedu si bez toho auto predstavit. Do klasickych sedadel v pripade OII si proste nesedu, jelikoz nejdou nastavit v tolika smerech a pro moje lehce delsi nohy je setup zadek co nejvic dole a kolena nahore naprosta nutnost. :)

A mam na nich najeto 225 tisic a elektrika funguje bezproblemove. Tam moc neni co by se pokazilo.

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...