sdy Odesláno Říjen 2, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2012 Ahoj, chtěl bych si koupit mračítka na dvojkovou oktavii combi. Ale nevím co to má být za materiál a bojím se objednat něco z netu když nevím ani co. Předem děkuji za případné info. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Říjen 4, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2012 S ATESTEM JEDINE MILOTEC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 5, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2012 presne tak kup od miloteku a na jejich strankach si vytiskni k danym vecem atest a ten voz v aute ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest hesoss Odesláno Únor 21, 2013 Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 mel jsem taky od milotecu než mi odletěly na dálnici.škoda.na technicke jsem se ptal jestli je tam můžu mít a žádný problem.měřili jsme to na te mašině jestli to nezasahuje do kuželu světla a v pohodě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 22, 2013 Sdílet Odesláno Únor 22, 2013 nekolikrat se psalo ze i kdyz tam je ta 3M paska tak se to nekdy odlepi!Je lepsi tam jeste dat svoji ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Únor 22, 2013 Sdílet Odesláno Únor 22, 2013 Já je přlepil tepluodolným průhledným silikonem a nemá to chybu. Dal sem ho tam víc, omotal páskou, aby to pořádně přilnulo, takže silikon co vylez ven, jsem otřel pořádně hadrem a nemá to chybu, protože to vlastně i po celý délce těsní a neleze pod to bordel. A už jsem je i sundaval a dával na druhý lampy ( přední lampy jsem měnil) a šlo to krásně opatrně dolu a hlavně ty světla jdou zas očistit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 22, 2013 Sdílet Odesláno Únor 22, 2013 taky dobra prace! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
black@mates Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 Taky jsem při lepení přidal průhledný silikon a drží super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Babicka33 Odesláno Březen 15, 2013 Sdílet Odesláno Březen 15, 2013 Taky jsem při lepení přidal průhledný silikon a drží super pěkná kozatice... :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavir Odesláno Prosinec 31, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2016 Zdravím. Chci se optat máte někdo mračítka na octavii 2 facelift.? Řešili jste nějak parkovačky které se překrývají.? Třeba je přemístit.? Děkuji za reakce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milis258 Odesláno Leden 1, 2017 Sdílet Odesláno Leden 1, 2017 Taky o tom už dlouho přemýšlím, ale z důvodu těch obrysovek nemám, co jsem se tak ptal tak to neřeší. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrRS Odesláno Leden 3, 2017 Sdílet Odesláno Leden 3, 2017 Hoši, jak na stk poznají že ty mračítka jsou nebo nejsou Milotec? Mám možnost koupit jedny už v laku bez papíru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Leden 9, 2017 Sdílet Odesláno Leden 9, 2017 Nijak, je to zespodu, pokud vypadaj stejně, ak si to jen vytiskni a hotovo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.