Přejít na obsah

Seibove cappucino a new FL satin combi

Doporučené příspěvky

včerajšiu radosť z nových vychytávok v aute pokazila pneumatika z nákladného auta v strede D1 pri ceste domov

ajaj jaj, sakra to nasere .... ale nezoufej, na dálnici můžeš potkat i větší věci, třeba toto (už po tuningu mým Golfem)

Jinak nevím, jak ti někdo může říct, že za to můžeš ty.... to je ultra demence.

úplně jednoznačně, nepřízpusobení rychlosti ..... vím, že to je blbě, ale je to tak, sám jsem to řešil a dnes už vím jak na to .....

post-117-0-93428800-1442333267_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

jardo, pod autom to neprešlo, skôr som to preletel pravým predným kolesom... trochu som sa to snažil obísť...keby to vezmem pod auto, asi by som bol bez chladičov. s chalanmi sme pozerali video a auto predo mnou to z pravej čiary hodilo viac do stredu môjho pruhu. zajtra budem volať poisťovňu a uvidím čo a ako. navyše pri zatočení a pomalom prejazde nerovnosti, napr schod, tak tam niečo celkom slušne buchne :-(

Odkaz ke komentáři

Tak pokud to auto před tebou hodilo do tvé jízdní dráhy, tak jsi z toho před policí venku, protože ta guma byla v pohybu a dostala se neočekávaně před tebe, takže, ti škodu způsobil předmět, který odlétl od vozidla před tebou, tudíž se na toto vztahuje pojistka toho auta, které jelo před tebou. Pokud jsi takto vypověděl Policii, tak by měla pojišťovna platit ....

Jinak v principu je to tak, že pokud se přiznáš, že jsi narazil do ležící překážky, která bez pohybu ležela na silnici, tak je zavinění na tobě, pokud narazíš do překážky, kterou před tebe někdo posunul nebo odlétla od někoho a tato překážka je v pohybu, tak nejsi viník nehody.

Takto jsem to měl já.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...