Přejít na obsah

BMW E90, 330xD

jirka3

Doporučené příspěvky

Jízda na autě se zahraničními značkami

Prakticky dlouhodobě není možná pokud máte trvalé bydliště ve Švýcarsku. Policii nezajímá, pokud je napsáno na osobu nežijící ve Švýcarsku. Přijdou si osobně k vám domů zkontrolovat kdo s tím autem jezdí a jestli u vás žije.

Pokud ve Švýcarsku pracujete jako "Gastarbeiter" a máte stále trvalé bydliště v Česku nebo Slovensku a jezdíte pravidelně do Česka nebo Slovenska, tak potřebujete každý rok nové povolení pro řízení vozidla se zahraničními značkami ve Švýcarsku. Někdy dávají povolení i na dva roky. V tomto případě není třeba měnit ani řidičák na švýcarský.

CHápu do správně, že by stačilo mít jen povolení a značky bych měnit nemusel?

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Nechce se mi prodavat, ale jde o to, ze prisel cas, kdy budu muset mit svycarsky SPZ a s prevodem je to trochu slozitejsi, takze asi nejjednodussi reseni bude v CR prodat a tady koupit. Tady jsou nadherny auta a opravdu velkej vyber. Ale bohuzel jsou ty auta i o dost drazsi nez u nas. A nechce se mi davat do auta moc penez, jelikoz ty budou potreba na barak. Ted jsem tu narazil na 2 auta, ktery by me docela zajimaly. Prvni je BMW, naprosto totozne s mym( m-paket, barva, motor...), jen je to combi a v plny vybave. A druhy je Passat, ten me zajima hodne- rok 2008, motor 3,2 sestivalec, najeto 50 tis.km, krasna vybava, bezovej interier. Na toho se pojedu urcite mrknout.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zrovna se sem jdu mrknout, jestli ty nebo Romario neprodávate a hele :-D štve mě ten mpacket, ten jsem už fakt nechtěl.. :/ ale zase zbytek je k nezaplacení. Už zase přes půl roku hledám pořádnej kus a nikde nic, samozřejme chci klubový auto, nechci bazarovku a nic a nic se neobjeví..a teď ty s tímhle.. :facka: :D

Odkaz ke komentáři

Hele slo by to, ale je s tim hodne moc litani. Navic se ted tady ve meste objevilo tohle:

http://www.autoscout24.ch/de/d/audi-a4-limousine-2008-occasion?age=2&allmakes=1&drive=24&index=2&kmto=70000&make=5%2c0%2c0&nav=8&priceto=30000&returnurl=%2fde%2fautos%2faudi%3fage%3d2%26allmakes%3d1%26drive%3d24%26kmto%3d70000%26make%3d5%2c0%2c0%26nav%3d8%26priceto%3d30000%26vehtyp%3d10%26r%3d5&vehid=2556915&vehtyp=10

Zrovna jsem to byl ocihnout a projet a jsem z toho celkem nadsenej. Kupovany a servisovany jen u nich, ted po servise a STK, jen jeden majitel. Navic by mi zaridili prihlaseni a dokonce i vymenu ridicaku za svycarskej. Navic rok zaruky. Tak o tom hodne moc premyslim.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...