Přejít na obsah

BMW E90, 330xD

jirka3

Doporučené příspěvky

jen tohle uz je klasika Vecko ne VR takze tam proste uz jinej motor nez VW a na to nemame moc reference na problemovost ale kdyz to nebude jezdit moc tak snad klidecek. Tim te nechci nijak odrazovat jen jak jsi se ptal na spolehlivost u te pastiky tak to na tu A4 uplatnovat nemuzes.

Odkaz ke komentáři

Bočnice natrhnutá není, ale bohužel je trochu ošoupaná. Každopádně je to jediná vada interiéru a myslím, že to někdo dokáže napravit. Zvenku je taky bez chyb, jen přední nárazník trochu drblej, pak dvě místa na kapotě od kamíku a na zadním nárazníku pár šmrnců, jak někdo něco vykládal z kufru. To ale půjde rozleštit. Ještě jsem přišel na to, že byly měněný xenony, tak ještě zjistím, proč. Ale myslím, že pán do něčeho najel a praskly držáky. Každopádně na motor to nešlo, tam jsou všechny vzpěry origo a netknutý. Zadek u rezervy to samý. Všechny skla původní včetně čelního.

Nejvíc mě dostal moment, kdy jsem to byl projet, stál jsem na červenou, stáhnul jsem okýnko a šlápnul jsem na plyn. Ten zvuk prostě žádnej diesel neumí

Jo Ondro, to vím. Ale známej tu má stejnou motorizaci a vše naprosto OK. A to jezdí celkem dost. Tak snad by to mohlo něco vydržet. I když malinko obavy z toho mám. Na druhou stranu mi u OII všichni vymlouvali BKDéčko no a za celou dobu mýho provozu naprosto bez vad

Odkaz ke komentáři

Jirko, ja taky jen vicemene slysel a cetl kritiku na ten motor :( Ale zase to je urcite kus od kusu. Kazdopadne by mi asi chybela digitalni klima, ktera ma i vydechy pro cestujici vzadu, pak MMI a multifunkcni volant. Jinak docela pekna.

Co se tyce prednich svetel, tak ja je mel menene taky a to zduvodu reklamace na zaruku, nejak blikaly LEDky, tak treba to nemusela byt u tebe taky zadna nehoda/tukanec...

Odkaz ke komentáři

U tohohle motoru byly dva druhy; poruchovy byly zejmena prvni generace do roku 2006/2007; tam se ohybaly ojnice a potkavaly se ventily ci rovmou praskaly bloky.

Od 2007 by uz to melo byt v pohode; alespon podle zkusenosti z DE, po vymenach motoru. Ale tento motor je obzvlaste nachylny na zachazeni a servis. Nestaras se a stojis tomu jen na krku na doraz = nezajezdis si.

Odkaz ke komentáři

Tak dneska jsem jel do mesta s tim, ze to auto vemu. Na radu prisla dukladna kontrola a ejhle, mezi pravym blatnikem a kapotou spara cca centimetr, na druhe strane v normalu. Dale me zarazilo, ze v interieru neni na ozdobne liste u spolujezdce napis quattro, ktery dle meho maji vsechny ctyrkolove Audiny. Takze dle meho to dostalo nejakou ranku na predek. Kazdopadne v motoru jsou vzpery dle meho netknuty. Ale nechapu, jak to nekdo mohl takhle prasacky spasovat. Prodejce porad tvrdi, ze auto je nehavarovane a ze o nicem nevi.......tak me na to auto presla celkem chut. Casu na vymenu mam az do kvetna, tak bych nerad bral prvni auto. Jen se mi libilo, ze je to jen 10 km od baraku, s garanci atd....

Odkaz ke komentáři

Romane, prý to ani v CR nejde vyzjistit. Ale mockrat diky za nabidku. Nebudu to nijak hrotit a budu se rozhlizet dal, casu dost. Aspon jsem si dneska zacal vyrizovat vymenu ridicaku. Jako to auto mohlo byt tuknuty jen trochu, ale kdyz mi tam nikdo nerekne co s tim bylo, tak at si to nechaj;-). Takovejch aut bude jeste habakuk;-)

Odkaz ke komentáři

Takže mazlík bude v listopadu na prodej:-(. Sloužil mi necelý dva roky a nemuset mít místní značky, tak si ho na 1000 procent nechám. Kdyby jste někdo věděl o nějakým zájemci, neváhejte mě kontaktovat.

Co se nástupce týče, bude to něco, myslím si, důstojnýho;-)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...