TomasB Odesláno Srpen 16, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2014 Když jsem k tobě Jirko zajížděl, tak mi prdel cvakala, jestli si neškrtnu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Srpen 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 16, 2014 To cvaka kazdymu, kdo sem prijede poprvy:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Srpen 21, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2014 Tak nás nenapínej a nahoď už konečně fotky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 21, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2014 JJ, fotečky - šup sem s nimi! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Srpen 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 21, 2014 Fotky čeho? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Srpen 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 21, 2014 Kluci ještě není doma. V pátek tu byl svátek, tak jsem nic nevyřídil. Začal jsem v pondělí hledat slušný pojištění. První nabídky byly totální cennový nesmysly. Až včera jsem dostal nabídku, kterou jsem podepsal a odeslal na pobočku. Tam to zkontrolujou a pošlou na příslušnej inspektorát, kde uviděj, že jsem auto pojistil a budu k nim moct vyzvednout si značky. No a pak hurá pro bestii. Včera jsem byl ještě u prodejce pro nějaký podklady. Autíčko už stojí připravený v garáži a čeká;-). Navíc jsem dostal ještě hezkou slevu, dálniční známku, plnou nádrž- 80 litrů a roční záruku po celým CH. Vše v ceně. Musím říct, že je to tu trochu na jiným levelu než v ČR. No a dneska jsem byl v bance a převedl celou kupní cenu;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 21, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2014 pěkný pěkný, to víš služby jsou jinde... Jakou záruku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Srpen 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 21, 2014 Cokoliv se na tom autě do roka pokazí, mi v kterékoliv autorizáku opraví;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 21, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2014 Tak to je hodně pěkný. No me u oktavky taky zůstala dalnicka a skoro plna nadrz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Srpen 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 21, 2014 No tady právě dálnička vůbec nebyla, pán s tím dálnice nejezdil. Takže ji tam prodejce dá na svý náklady. Jo a abych nezapomněl, ještě tam udělali novou STK;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Srpen 21, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2014 to je kultura co? no nevím, jestli by jsi neměl postavit barák tam .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 21, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2014 Svycarsko je good ale chce to nekde pobliz nemeckych dalnic, zvlaste s timhle motorem. :jelen: Ja kdybych mohl tak bych se prestehoval nekam dolu k Bodensee. Jsem tam stravil uz par tydnu a je to tam super. Kousek do Rakouska, kousek do Nemecka. Ve Svycarsku a Rakousku mame office. Treba to jednou vyjde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Srpen 21, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2014 Jirko, z toho co popisuješ ohledně chování prodejce, mě asi výhledově opravdu budou zajímat nějaké konkrétní informace, jak by to bylo s koupí ojetiny u dealera abych jí mohl dovézt do ČR. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Srpen 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 21, 2014 Přístup je opravdu perfektní. Třeba se mi tu nestalo, že by mi někdo neodpověděl na e-mail. Když jsem něco vybíral, tak odpověď přišla ihned, chování opravdu top;-). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 21, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2014 hm v česku na email odpovídá zatím fakt dost málo prodejců ;) a nebo nehorázně pozdě.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Srpen 21, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2014 No tady právě dálnička vůbec nebyla, pán s tím dálnice nejezdil. Takže ji tam prodejce dá na svý náklady. Jo a abych nezapomněl, ještě tam udělali novou STK;-) Tak to mi řekni, jak pán jezdil po CH bez dálničky? To snad ani není možný??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Srpen 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 21, 2014 Co by ne? Prej se motal jen kolem Gstaadu, max do Bernu. Takže to auto si myslím jelo maximálně 80 A nebo ji měl a přelepil ji na novou S6ku, ale to mi přijde nepravděpodobný, jelikož to pán opravdu nemá zapotřebí a za druhý, Švýcary taková věc ani nenapadne ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 21, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2014 nebo na okreskach meri mene casteji nez na dalnici 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Srpen 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 21, 2014 Taky moznost:-))). A v Nemecku uz ji nepotrebuje vubec:-))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 22, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2014 Tak to je opravdu zcela jiný přístup prodejce , to by se Ti naši měli taky naučit..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Srpen 22, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2014 Ja bych to nazval beznym solidnim jednanim. ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Srpen 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2014 Tak tu mame male pokracovani. Dnes po praci jsem zajel dolu do mesta, abych zjistil, kde je dopravni inspektorat a jak to tam chodi, abych se pripravil na pondeli. A vysledek? Za 5 minut jsem odchazel komplet odbavenej a s SPZetkama i TP v ruce;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Srpen 22, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2014 tak to je super, Jirko, že to u vás klape takhle rychle. Já bych chtěl všechno stihnout v dalším týdnu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Srpen 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2014 Honzo docela jsem koukal. Zmáčknul jsem pořadový číslo a sotva mi vyjel lísteček, už mě volali k přepážce;-) No a k předání bestie dojde v uterý;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Srpen 22, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2014 Tak to je super. Já doufám v podobnou proceduru v Praze; dneska jsem se objednal na pondělní dopoledne přes internet, tak snad vše půjde hladce a podle mých představ a přání. A předání, doufám, stihnem do Žamberka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 22, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2014 ale cos psal na náš klub, tak jdeš starý auto odhlašovat ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Srpen 23, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2014 Tak tu mame male pokracovani. Dnes po praci jsem zajel dolu do mesta, abych zjistil, kde je dopravni inspektorat a jak to tam chodi, abych se pripravil na pondeli. A vysledek? Za 5 minut jsem odchazel komplet odbavenej a s SPZetkama i TP v ruce;-) Skvělá je ta mala SPZ na předek! Kéž by nemusela být žádná :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Srpen 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2014 A navic tam ma Audina uz i na tuhle malou SPZetku pripravu, takze se tam jen vmackne a vypada to jako soucast narazniku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 23, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2014 Téda, tak to obrovská gratulace a doufám, že mě svezeš, až budeš v ČR :))))) Ať slouží a jsi spokojenej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.