Přejít na obsah

BMW E90, 330xD

jirka3

Doporučené příspěvky

Kluci ještě není doma. V pátek tu byl svátek, tak jsem nic nevyřídil. Začal jsem v pondělí hledat slušný pojištění. První nabídky byly totální cennový nesmysly. Až včera jsem dostal nabídku, kterou jsem podepsal a odeslal na pobočku. Tam to zkontrolujou a pošlou na příslušnej inspektorát, kde uviděj, že jsem auto pojistil a budu k nim moct vyzvednout si značky. No a pak hurá pro bestii. Včera jsem byl ještě u prodejce pro nějaký podklady. Autíčko už stojí připravený v garáži a čeká;-). Navíc jsem dostal ještě hezkou slevu, dálniční známku, plnou nádrž- 80 litrů a roční záruku po celým CH. Vše v ceně. Musím říct, že je to tu trochu na jiným levelu než v ČR. No a dneska jsem byl v bance a převedl celou kupní cenu;-)

Odkaz ke komentáři

Svycarsko je good ale chce to nekde pobliz nemeckych dalnic, zvlaste s timhle motorem. :jelen: Ja kdybych mohl tak bych se prestehoval nekam dolu k Bodensee. Jsem tam stravil uz par tydnu a je to tam super. Kousek do Rakouska, kousek do Nemecka. Ve Svycarsku a Rakousku mame office. Treba to jednou vyjde

Odkaz ke komentáři

Tak tu mame male pokracovani. Dnes po praci jsem zajel dolu do mesta, abych zjistil, kde je dopravni inspektorat a jak to tam chodi, abych se pripravil na pondeli.

A vysledek? Za 5 minut jsem odchazel komplet odbavenej a s SPZetkama i TP v ruce;-)

Skvělá je ta mala SPZ na předek! Kéž by nemusela být žádná :(

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...