Přejít na obsah

BMW E90, 330xD

jirka3

Doporučené příspěvky

To je paráda.

Jirko supr že je tam příprava na malé značky. Já nedávno viděl Švýcara v OII FL a chudák měl vepředu v nárazníku díry v místech běžných značek. Asi to vrtají z výroby. No vypadalo to prostě blbě, navíc kolem ten standartní větší prolis a malá značka, nic moc.

Odkaz ke komentáři

Jojo, Škodovka to má předvrtaný z výroby. Vídám to tu běžně na všech Škodovkách. Ale není to jen Škoda, má to takhle víc značek. A fakt to nevypadá dobře:-(.

Já tam mám naštěstí přípravu na místní malou SPZ, takže to bude vypadat obstojně:-)

Takhle:-)

post-251-0-43151600-1408829963_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Hele Jirko, to vypadá že ten plastový dekl přes masku s výplní na značku je nějaký výměnný díl ne? Protože klasicky mají Audiny ten prolis takto udělaný i na standartní RZ, kdežto ty tam máš fakt pouze ten malinký a kolem není nic. Pak to sedí i s variantou těch US Audi, kde přes masku není žádný plast na RZ. To je dobrý :)

Odkaz ke komentáři

To co jsem posílal já, je facelift, ten má jinou masku a ten prostřední díl je jen nacvaknuty držák. Takže kdybych ho vycvakl, tak to mám jako na fotkách výše. Před fl tam měla vždy ten předěl, který je napevno. Jen Audi má více variant podle země.

Já být svycarem a kupovat škodovku, tak si dám dopředu velkou SPZ jako dozadu. Jde to Jirko?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...