xshreck Odesláno Říjen 10, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2012 Psal jsem to do exteriéru - bez odpovědi, raději to dám sem. V autě mi občas nejdou zapnout lampičky, tzn nesvítí mi kufr, vzadu světýlka ani přední panýlek. Vag mi háže chybu chyba spínače, nebo že může být přerušená kabeláž. Světla se někdy rozsvítí, někdy ne. Dělá si to co chce. Např svítí, pak zhasnou - auto stojí, takže by se tam neměl žádný drátek hýbat. Akorát něco dycky cvakne v palubce. Neporadil by někdo kam sáhnout, či nějaké schéma, kam se podívat? Docela mi to začíná vadit, když se krátí den. Jinak mám teď diody místo žárovek, pokud světla "nejdou" tak diody maličko svítí. Na žárovkách to nebylo vidět. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Říjen 11, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2012 to že diody svítí i když je vypnutý osvětlení je normální.... stačí jim i minimum proudu ke svícení, což žárovky nedávaj... jinak bych kouknul na spínače v zámcích.... dost často dělaj problémy s vniřním osvětlením... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Říjen 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2012 není to diodama, dělalo to i se žárovkama. Nejdou zapnout jak ručně (přepnu do ON), tak ani přes spínače ve dveřích (přepnuto do zanutí při otevření dveří). Prostě nic s žárovkama nesvítí a mám smůlu, když jsem dal diody tak ty jemně svítí a poblikávaj. Občas to nabhne a svítí OK. BOhužel jen nachvíli. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Říjen 28, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2012 vytahni komfortku jsou v ní studenáky propajej a je klid 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zmila Odesláno Říjen 29, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2012 Ahoj mam podobný a přece odlišný porblém. Když nastartuju nejde mi veškeré vnitřní osvětlení, vyjedu a cca po 10-20ti minutách je vše OK. Neporadil by někdo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Říjen 30, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2012 viz výše skuz mrknout do komfortky na studeňáky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Prosinec 8, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2012 Mám ten stejnej problém, tak jsem se podíval i na tu komfortku, ale zdá se mi, že tam žádné studeňáky nemám. Mám se Lupino zaměřit a propájet nějakou konkrétní část? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.