PetrP Odesláno Říjen 17, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2012 Dneska jsem jel za kamionem, cca 80 km/h na pětku, v tom začalo auto cukat, nereagovalo na plyn, hned jsem zastavil protože tam zrovna byla odbočka někam do pole. motor už potom nenastartoval, vždy když se točil startér tak se auto jen klepalo a nic. Nevím si rady díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BoeCZ Odesláno Říjen 17, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2012 Kolik to ma najeto a byly delany rozvody? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrP Odesláno Říjen 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 17, 2012 Kolik to ma najeto a byly delany rozvody? Najeto 287tis, rozvody pred 60tkm -PS: eště k tomu cukání, byly to spíše vibrace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Říjen 17, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2012 mozna setrvak nebo rozvody... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Říjen 17, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2012 Asi potkaný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrP Odesláno Říjen 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 17, 2012 Asi potkaný. toho se obávám nejvíc, uvidí se zítra dá se to na diagnostiku, setrvák by to být neměl je tam komplet nová spojka i s dvouhmotou najeto na tom tak 2 000km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Říjen 17, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2012 No je to lehký, oddělat dekl co je na rozvodáku a hned bude jasno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrP Odesláno Říjen 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 18, 2012 Takže došla nafta :DDDD byl zaseklej plovák a ukazovalo mi to neco kolem ctvrt nadrze :D zajimavy :D děkuju za odpovědi :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Říjen 18, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2012 To si děláš prd.l ne? Taková "banalita" a jak postraší. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrP Odesláno Říjen 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 18, 2012 To si děláš prd.l ne? Taková "banalita" a jak postraší. me třeba 5 lidí řeklo že se mi to potkalo :D ani nevíš jak se mi ulevilo když jsem zjistil že to je nafta :DD 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Říjen 18, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2012 Věřím ti neboj. Zažil jsem něco podobnýho s hlavou na OI. Strašili že je prasklá a nakonec jen těsnění. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Říjen 18, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2012 NO tak s takovou banalitou se nepočítá, že ti dojde nafta a taky na dálku těžko říct, navíc jsi napsal že motor se jen chvěl a ne že normálně startoval. :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrP Odesláno Říjen 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 19, 2012 on ale nestartoval normálně :D cely auto se klepalo, ted uz je vše OK :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Říjen 19, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2012 Tak hlavně ať slouží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrP Odesláno Říjen 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 21, 2012 no ovšem, znamý doporučil dotankovat plnou a že by se to mělo rozhybat, 200km na plnou a stale se ručička nehla, jak byste to řešili? nádrž bude muset dolů určitě že? nebo jak se dostanu k čerpadlu či měrce? diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Říjen 21, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2012 čerpadlo je pod zadnými sedačkami-presnejšie pred PZ kolesom,musíš zhodiť/preklopiť sedák...ak si ju natankoval po hrdlo,tak j ešte celkom normálne,že sa ručička nepohla,lebo ručička neukazuje presne,pokiaľ sa začne pohýňať,tak to nejaký čas trvá,ale ako náhle sa dostane za polku nádrže,tak klesá jak besná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Říjen 22, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2012 (upraveno) Tak tak, najezdi alespon 500 km a uvidis jestli se rucicka pohne,driv je to zbytecny delat. Jinak pod tou pravou zadni sedackou ty streva ohledne hladiny paliva pak vyndas vsechny. Upraveno Říjen 22, 2012 uživatelem CvencA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrP Odesláno Listopad 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2012 Tankoval jsem již několikátou nádrž, stále beze změny, dneska jsem to chtěl rozdělat a podívat se na to, a zasekl jsem se na pootočení toho víka na kterym je konektor s hadičkama, nemáte nějakej tip jak se to povoluje? mlatil jsem do toho sroubovakem a furt nic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Listopad 19, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2012 Ja som mal zaseknuty plavacik v nadrzi. Zostal som v cesku na D1 s takmer polovicou nadrze a tiez som nevedel preco to nestartuje :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Listopad 20, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2012 Docela tomu nerozumím, dyt snad víte kolik najedete na nádrž, to vám nepřijde divný, že to žere 3 litry?? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrP Odesláno Listopad 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2012 Docela tomu nerozumím, dyt snad víte kolik najedete na nádrž, to vám nepřijde divný, že to žere 3 litry?? :lool: Jak kdy, nejezdím furt ty samé trasy, nejezdím furt na stejné hodnoty spotřeby a nepropočítávám si to, prostě se řídím tím co vidím a v tomhle případě mě to opravdu zmátlo, přitom jsem chtěl asi 10km od místa kde to došlo tankovat protože normálně pod čtvrt nejdu, a ejhle rezerva neexistovala :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.