Přejít na obsah

Proč nové forum

vittorio

Doporučené příspěvky

Tak jsem napsal SZ "pticovi" a tím můj zájem o staré fórum skončil.
Nezlob se na mě,ale ani já bych takovýmu požadavku nevyhověl (a že jich u nás bylo).Smazáním registrace jsou tvoje posty označený jako anonymní,vypadá to blbě a je to zbytečný.Pokud se tam někomu nelíbí tak tam neleze/maximálně si nechá napálit ban...
Odkaz ke komentáři
Taky se mi ty nové ikonky na SH nelíbí. Ale kašlu na-jsou věci kvůli kterým je zbytečné se rozčilovat a vlastně i nějak namáhat ;)

Mimochodem-už 512 členů :P

Ale pořád mi připadá, že několik lidí tu chybí. Koho znám víc tomu jsem poslal SZ :P :palec: je tu vůbec třebas takový Rolbař? :palec:

Rolbař je v Krkonoších, maká na rodinném Grand-hotelo-pensionu a jinak ví kde jsme, tak že se posléze oběví :huh:

Odkaz ke komentáři

no jako hledat mody v admin sekci ktera je na dne to je vopravdu nadlidskej ukol, jsou na hlavu, ale je uz nad slunce jasnejsi ze to je umisteny dolu shcvalne aby ses regnul a o nicem nevedel :o to pak ale bude na tom foru bordel jak prase :o ale to asi provozovateli nevadi protoze lepsi je pocet clenu, prispevku a zobrazeni reklam...tak to pusobi :o

no a ke standisovi to je zajimavy jak vyletel nahoru a cistky lidi kteri jsou na obou forech je taky zajimavym nejlepsi je ze ja nejsem podle skodahome clen OC :o

Odkaz ke komentáři
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...