zabiak Odesláno Červen 30, 2009 Sdílet Odesláno Červen 30, 2009 Sranda do hospody už tam nikdo nechodí. Tak tam teď začal chodit Olin A píše tam kraviny :) Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Červen 30, 2009 Sdílet Odesláno Červen 30, 2009 Tak jsem napsal SZ "pticovi" a tím můj zájem o staré fórum skončil.Nezlob se na mě,ale ani já bych takovýmu požadavku nevyhověl (a že jich u nás bylo).Smazáním registrace jsou tvoje posty označený jako anonymní,vypadá to blbě a je to zbytečný.Pokud se tam někomu nelíbí tak tam neleze/maximálně si nechá napálit ban... Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2009 taky rikam ze to moc hrotite jak s tou ikonkou, byste mu meli rict ze tam ma hybu a hotoo vono totiz jimuze snazat a budete mit prd ale nebude se mu chtit editovat 350 lidi cili vas nesmaze.. serte na to :) hlavne ze tady je t dobre ne? Odkaz ke komentáři
buml Odesláno Červen 30, 2009 Sdílet Odesláno Červen 30, 2009 Vitto to mas sic pravdu, ale proc se maji vsichni dozvedet, ze sem clenem nakyho Klubu, kdyz jeho clenem nejsem, tohle je bohuzel manipulace s kazdym znas a to me s.re Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2009 je to preklep no, tak bych na to sral Odkaz ke komentáři
Palo Odesláno Červen 30, 2009 Sdílet Odesláno Červen 30, 2009 Taky se mi ty nové ikonky na SH nelíbí. Ale kašlu na-jsou věci kvůli kterým je zbytečné se rozčilovat a vlastně i nějak namáhat ;) Mimochodem-už 512 členů :P Ale pořád mi připadá, že několik lidí tu chybí. Koho znám víc tomu jsem poslal SZ :P je tu vůbec třebas takový Rolbař? Rolbař je v Krkonoších, maká na rodinném Grand-hotelo-pensionu a jinak ví kde jsme, tak že se posléze oběví Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červen 30, 2009 Sdílet Odesláno Červen 30, 2009 A neni to jedno jake nam da SH icony... stejne do konce mesice tam uz ja ani nepachnu.... S lidma od SH si pisu SZ... Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Červenec 1, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2009 ze vas porad bavi to resit. Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2009 presne jirko jak rikas akorat ho nasirate zbytecne a vy ztracite cas radsi hledejte navody sem na stranky :P Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Červenec 1, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2009 presne tak, je mnoho lepsich a uzitecnejsich cinnosti Odkaz ke komentáři
Palo Odesláno Červenec 1, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2009 jak říkáš Jiří, já jdu šukat a je to :) Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 1, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2009 Mam 4 deti a suk..ni mne uz nezajima.... :) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 1, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2009 (upraveno) OT nemam asi jedno dite a zajimalo by me co to je :) Upraveno Červenec 1, 2009 uživatelem Ol@f Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Červenec 1, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2009 šuk.ní nebo dítě? :) Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Červenec 1, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2009 Sukani je pro decka :) Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Červenec 1, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2009 chlapi si vypijou Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2009 a dost OT promazu Odkaz ke komentáři
Palo Odesláno Červenec 1, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2009 tak já odvedu pozornost od jelimana a ještě se ti to nelíbí? no jo, přeceda, pán důležitý :) Odkaz ke komentáři
buml Odesláno Červenec 1, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2009 zavadejici ikonka na SH odstranena Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 a daj vam tu s OC a ne OK Odkaz ke komentáři
buml Odesláno Červenec 2, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 asi ne, ale psal, ze ponechava ve skupine OC /OK nebo tak neco Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 ste tim udelali akorat bordel, skoda mohl si nekdo vsimnout ze je nejakej club aspon, kdybyste mu rekli o zmenu tak by ji udelal podle me v pohode Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Červenec 2, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 Viktore neudělal, ani jeden není blbej aby nevěděl po těch letech, že je tam C ne K. To bylo naprosto záměrný aby na Octavia Club nic neodkazovalo - viz. podpisy a podobně. Bohužel Odkaz ke komentáři
buml Odesláno Červenec 2, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 Vitto, nemyslim si. podpisy uz nemenej, alespon me ted vydrzel dost dlouho a muzem si dat ikonku OC do avataru, ja ji tam mel a nikdo mi ji nesmaz, stale ji tam ma P.T. Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 no on udelal novy ikonky a prohodil ji jen na serveru ale nemyslim si ze by to bylo zamerny, kdyz koukam obcas na tu gramatiku tak se nedivim ze si nikdo nevsiml ze jsme CLUB a ne KLUB vzdycky olin to psal jako Klub do vsech pozvanek na skodahome srazy apod. Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 3, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2009 Asi tak, maj dost starostí sehnat mody, natož řešit jedno písmenko :o Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2009 no jako hledat mody v admin sekci ktera je na dne to je vopravdu nadlidskej ukol, jsou na hlavu, ale je uz nad slunce jasnejsi ze to je umisteny dolu shcvalne aby ses regnul a o nicem nevedel :o to pak ale bude na tom foru bordel jak prase :o ale to asi provozovateli nevadi protoze lepsi je pocet clenu, prispevku a zobrazeni reklam...tak to pusobi :o no a ke standisovi to je zajimavy jak vyletel nahoru a cistky lidi kteri jsou na obou forech je taky zajimavym nejlepsi je ze ja nejsem podle skodahome clen OC :o Odkaz ke komentáři
buml Odesláno Červenec 3, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2009 no vzdyt taky clen nejsi, tys president :o Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 3, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2009 Jsi El-prezidento.... :o :o :o Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Červenec 3, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2009 nejlepsi je ze ja nejsem podle skodahome clen OC :o on se ještě divý. Rozvrátil to tam, dělal bordel, honil si tričko a ještě je uraženej :o :o :o Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky