krysarr Odesláno Červenec 22, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 Dlouho si nezasukal :) Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 by me zajimalo co na to sam vorel rekne :) Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Červenec 22, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 (upraveno) Cit:"tady se podivejte jak cerna ovce OC - jak se sam nazyva reaguje na SH na OC zajimalo by me o co mu de, posledni dobou se chova jak silenec" --------------------------------------------------------------- Tomu se říká anální alpinismus. Pošleme mu krabici Indulony, aby to Olina a Pticu moc nebolelo :) :) :) Jinak to že je tu mrtvo je přeci jen trochu pravda...ale to se časem snad vylepší... :) Upraveno Červenec 22, 2009 uživatelem TomášT Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 mno mtrvo je protoze je leto to je vzdycky tak a hlavne mesic versus 4 roky prace lidi kteri jsou ted tady je nutne videt, i kdyz ze tam by to zilo se rict neda :) Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Červenec 22, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 (upraveno) No jasný. Jen jsem chtěl říct že by tu mohlo být i větší živo. Ale je pravda, že v době dovolených asi nikdo nebude sedět u PC a datlovat. Za dlouhých zimních večerů se karta snad obrátí :) Upraveno Červenec 22, 2009 uživatelem TomášT Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 to si pis, leto to jsou propady navstevnosti jak blazen Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 22, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 na vorla: No comment :) A citali ste toto? :) Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 22, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 A ked sa tak pozeram na statistiku, tak je zaujimave porovnat: OC cca 720 prispevkov dnes SH cca 710 prispevkov dnes Tak kde to zije / je mrtvo? :) :) :) Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Červenec 22, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 tady se podivejte jak cerna ovce OC - jak se sam nazyva reaguje na SH na OC zajimalo by me o co mu de, posledni dobou se chova jak silenec :) SH odkaz je to prostě ...... asi má pán nějaký mindrák a potřebuje na sebe upozorňovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Červenec 22, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 vorel je i*iot co vic k tomu rict. ty kecy tady dela vsechno schvalne, do ted to bylo tak nejak v pohode ale to slunicko ho pekne rozbilo Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Červenec 22, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 Tak dnes jsem zase něco provedl. Od ptici jsem dostal SZ: ahoj, edituj si podpis nebo dostanes varovani. Obsahuje nevhodny odkaz. Můj podpis: Zoro velký to mstitel >>zde<< Odkaz je na Olinův profil. Já to věděl, že Olin je sprosté slovo Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Červenec 23, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2009 Jojo, dost drsna nadavka Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2009 tak se ho zeptej co je na odkazu spatne ze smeruje na forum dovnitr takze asi zandy problem ne? este bych mu pripomnel tu dohodu Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Červenec 24, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2009 Hele já jsem žádný vysvětlení nedostal, mám varování 33% a ban na přispívání, prostě tam nic nenapíšu i kdybych se na hlavu stavěl. Zakládat novej nick si nechci, protože bych mu zvedal "členskou základnu" a už tam ani nelezu, abych ho nepodporoval návštěvností. Prostě tomu člověku přeskočilo a měl by jít na léčení, jinak pro mě přestal existovat... i s celým jeho fórem POD TEBE SE CELKEM CASTO PODEPISUJU!!!! Ani nyni to neni vyjimka, je to holota!!! Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Červenec 25, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2009 Tak jsem po nahlednuti do tohoto tematu zavital na SH po nekolika tydnech, skoro mi to neslo hnout prstem na to kliknuti jak se mi to zhnusilo a trosicku jsem si s tim pohral a odmazal svych 1400 priloh... Tez jsem zjistil, ze plesoun me sleduje Odkaz ke komentáři
Murder Odesláno Červenec 25, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2009 Dobrá práce za to jeho kopání kolem sebe si to zaslouží. Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Červenec 25, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2009 Fota byla muj majetek, svuj majetek jsem chtel premistit sem, coz nebylo dovoleno, tak jsem se sveho majetku zbavil smazanim... Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 25, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 25, 2009 SH - posledni bod pravidel je nejaky novy: 17. Pravidla jsou aktualizována podle potřeb a podle chování členů na fóru. Pokud se změnou nebo doplněním nesouhlasíš, jsi povinen/na ukončit Používání Internetové stránky a pokud jsi Registrovaný/á, požádat Nás o Zrušení Registrace bez nároku na smazání svých témat/příspěvků. Musis jim rict ze koncis a musis tam nechat svoje prispevky ftipny fascinuje me vyraz musis pozadat NÁS o zruseni registrace, snad si nemysli ze mu to lidi budou hlasit :P Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Červenec 26, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2009 Tak ja jsem si bod 7. udelal podle sveho, jinak... Smazal jsem si fotky a prispevky bez vedomi "NICH" a zalozil registraci novou :lool: Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 26, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2009 (upraveno) SH - posledni bod pravidel je nejaky novy: 17. Pravidla jsou aktualizována podle potřeb a podle chování členů na fóru. Pokud se změnou nebo doplněním nesouhlasíš, jsi povinen/na ukončit Používání Internetové stránky a pokud jsi Registrovaný/á, požádat Nás o Zrušení Registrace bez nároku na smazání svých témat/příspěvků. Musis jim rict ze koncis a musis tam nechat svoje prispevky :P ftipny :lool: fascinuje me vyraz musis pozadat NÁS o zruseni registrace, snad si nemysli ze mu to lidi budou hlasit :) je to magor, když už se pořád ohání právníky, tak nechápu jak tohle mohl napsat, to totiž odporuje snad všemu v občanském zákoníku ... ;) p.s. chtěl jsem nechat svoji práci na ŠH a prostě se nad to povznést a jít dál, ale po tomhle udělám to co jsem ze slušnosti nechtěl, všechno svoje tam smažu, protože si to nezaslouží tam být pod dozorem takového idiota Upraveno Červenec 26, 2009 uživatelem jar_da Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Červenec 26, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2009 Hura do toho jarůšů :lool: Odkaz ke komentáři
buml Odesláno Červenec 26, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2009 ja tam skorem nic nemel, ale krom sekce admin sem upravil snad vsechny svoje prispevky, Mistr Olic je......... no jak to rict slusne Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 28, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 Hura do toho jarůšů ;) musím najít čas a klid, teď jsem v letu a chaosu ;) ;) Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Červenec 28, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 Mrknete na dnesni pocty prispevku tady a na SH, dost rozdil Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 28, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 a neni to jedno.... Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Červenec 28, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 Jak pises, neni Mlejny melou... Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 28, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 :) s tim souhlas... Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 28, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 Mrknete na dnesni pocty prispevku tady a na SH, dost rozdil :) To je sila! Ted jsem se na to dival...nejvice přispěvku je 14 :) Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 28, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 Jsu trubka, kde najit ten pocet prispevku....Ani za boha, to nemuzu najit... :) Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Červenec 28, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 Taky jsem to nemohl najít: http://forum.skodahome.cz/index.php?act=Stats :) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky