x Michi x Odesláno Květen 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2013 Většina je z fabrik z UK, které i já osobně znám a byl jsem v nich. Přesně jak píše Jindra.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lasse Odesláno Květen 25, 2013 Sdílet Odesláno Květen 25, 2013 Jasně to chápu,že se čeká na zboží které není skladem.Což je asi i můj případ. Jen by nezaškodilo dát o tom info (v jakém stavu je objednávka). Vše v dobrém Je třeba to brát jako podměty pro zlepšení obchodu. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Květen 25, 2013 Sdílet Odesláno Květen 25, 2013 S obchodem DS nemám žádné zkušenosti. Ale mám zkušenosti s internetovým obchodem jelikož v něm pracuji. Je jasné že v dnešní uspěchané době chce mít každý své zakoupené zboží co nejrychleji. Je to z důvodu nedostatku volného času, protože každý se snaží vydělávat pro to, aby se měl dobře. Bohužel v naší republice to jde špatně to víme všichni. Proto je tu velká konkurenceschopnost (zejména v oblasti e-shopů). Takže shopy, které nabídnou něco navíc jsou preferovanější tudíž mohou značně vydělávat. V dnešní době rychlých přeprav, je dodání do druhého dne samozřejmostí. ;) Je jasné, že pokud zboží není skladem, nebo je na cestě od dodavatele, tak u Vás druhý den být nemůže. Od toho je v dnešní době další služba, která by měla být samozřejmostí a to je zpětná vazba na zákazníka ( tz. zavolat mu či napsat mail a vysvětlit situaci a termín dodání ). Toho si zákazník váží a klidně počká, ví že se na jeho zakázce pořád pracuje ( navíc to zabere max. 5min času ). A další pozitivem je pokud obchod nabízí něco se v republice není až tak rozšířené. Bohužel pokud něco z tohoto bude provozovatel obchodu přecházet či zanedbávat, tak si to lidé klidně objednají přímo v zahraničí u dodavatele ( v dnešní době to není už nic vyjimečného ani težkého ) a leckdy to vyjde i levněji, nebo v jiném e-shopu. Proč dávat někomu své těžce vydřené peníze, když on si Vás neváží a bere vše jen jako business??? To raději dám peníze tomu, kdo si mě bude hýčkat a rozmazlovat a nemusí to být třeba sleva 5%. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 25, 2013 Sdílet Odesláno Květen 25, 2013 Tak po precitani celeho tohoto vlakna a detailingovych navodov musim uznat ze je to v prvom rade riadna pakaren (v dobrom slova zmysle)a v druhom rade ze ma to jaksi chytilo a v blizkej dobe sa chystam na objednavku u DS a sup s tym na moje auto Avsak nie su mi jasne urcite veci a to : 1. ako susit ten mammut susiaci rucnik? (len vyzmykat v rukach a nechat volne vyschnut?) 2. ako a ci vobec treba prat ten mammut rucnik? 3. v com prat umyvaciu rukavicu Yeti? (odpovede typu v pracke atd neprosim) 4. v com prat mikrovlakna? 5. pri praci s clayom treba clay obcas aj znovu pomackat a pokracovat alebo staci len raz na zaciatku? dalsia vec je ze idem s autom na strojne prelestenie od 3M. auto ma dva roky a nakolko ma par skrabancov a par sprosto opravenych oderkov od kamienkov lakovou tuzkou tak dufam ze to to prelestenie spravi mate neaky lepsi napad ako dat lak do poriadku? (okrem noveho celolaku samozrejme) a tu pridavam zoznam co budem objednavat a budem rad ak ma opravite pripadne poradite co mam zmenit v objednavke pred tym ako ju zavezne odoslem 1. Dodo Juice Supernatural 'Yeti' bílá mycí dlouhosrstá rukavice 2. Základní dlouhovláknová rukavice 2v1 3. Chemical Guys Mamut sušící ručník 90x60cm 4. Carpro IronX 500ml 5. Dodo Juice Supernatural šampon 500ml 6. Poorboy's Natural Look Dressing 473ml - na palubovku a plasty v interieri? 7. Dodo Juice Supernatural Medium Clay 240gr 8. Dodo Juice Born Slippy Refill clay lube 250ml – koncentrát Tak to je z mojej strany na vas asi vsetko a este raz dakujem za odpoved na moje otazky a zaroven velky palec hore a uznanie za detailngove navody pre nas zaciatocnikov 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Květen 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2013 Obecně mikrovlákna a ručníky per v prášcích na umělá vlákna a bez aviváže. Pak je pověs normál na šnůru :-) Výrobky jsi vybral dobré a ještě bych alespoň přihodil nějakou leštěnku jako Achiles nebo Lime Prime a alespoň nějaký základní vosk :-) Clay si sem tam promačkej, to poznáš :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 25, 2013 Sdílet Odesláno Květen 25, 2013 a ktoru z tych lesteniek by si mi doporucil?? zobrat tu Lime Prime?? a takisto z voskov daj neaky tip ;) vdaka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Květen 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2013 Budeš-li dávat DODO, jeď v DODO ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 26, 2013 Sdílet Odesláno Květen 26, 2013 ok vdaka za radu a este sa spytam clay sa robi kruzivymi pohybmi alebo rovnymi alebo to je jedno?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mstoces Odesláno Květen 26, 2013 Sdílet Odesláno Květen 26, 2013 Pohyby dopředu dozadu:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Květen 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2013 Jako když gumuješ tužku na papíře ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Květen 27, 2013 Sdílet Odesláno Květen 27, 2013 Hoši chtěl jsem se zeptat jaký máte zkušenosti s reakcemi na dotazy na DS? já jsem psal jeden dotaz asi před měsícem na mail, druhý teď v pátek formulářem na webu a reakce žádná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Květen 27, 2013 Sdílet Odesláno Květen 27, 2013 jak se tady tak dívám toto vlákno začíná být už dost komerční pro jeden shop. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 27, 2013 Sdílet Odesláno Květen 27, 2013 No zvrhlo se to na komentare na DS, popresouvame to vsechno asi do spesl tematu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Květen 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2013 Taky je možnost to tu přejmenovat Řekl bych, že jakýkoli obchod má možnost nám jako Octavia clubu nabídnout své služby, v tom bych neviděl vůbec problém. Jde o to, že DS má bezesporu lepší cenu a podílí se i např. na srazu v mycím centru, nebo se chystá velmi výrazně podílet na srpnovém srazu OC. Proto já budu i nadále spolupracovat jen s DS. Na vás je si určit priority a svobodně se rozhodnout 0 Citovat Odkaz ke komentáři
acter Odesláno Květen 27, 2013 Sdílet Odesláno Květen 27, 2013 Ja mam s DS dobre zkusenosti...osobni setkani s jednim z nich a nekolik delsich diskuzi, plnych doporuceni, rad a i nezavisleho pokecu...budu objednavat na osobni odber...tak snad bude OK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Květen 28, 2013 Sdílet Odesláno Květen 28, 2013 MichiX: s těma cenama to tu tvrdíš že DS je bezpochyby levnější tak to jseš těžce vedle!!!! možná ty máš lepší ceny za tu propagaci tady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 28, 2013 Sdílet Odesláno Květen 28, 2013 Ale tak se tu nehádejte ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Květen 28, 2013 Sdílet Odesláno Květen 28, 2013 (upraveno) Hoši hoši, vaše starosti na moji hlavu, já už čekám měsíc na nový světla, kdybych čekal jako vy tady 3-7 dní, tak si pískám :D Dle prodejce se dají sehnat už jen v Nizozemsku a prý již minulé pondělí expedují ke mně Upraveno Květen 28, 2013 uživatelem DanTe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 28, 2013 Sdílet Odesláno Květen 28, 2013 OT: DanTe: předpokládám, že to je na Hondu? Známej čekal 2 měsíce na turbo - vyráběli mu ho přímo na zakázku v Japonsku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Květen 28, 2013 Sdílet Odesláno Květen 28, 2013 OT: DanTe: předpokládám, že to je na Hondu? Známej čekal 2 měsíce na turbo - vyráběli mu ho přímo na zakázku v Japonsku Jojo na Hondu, na Octávku bych to měl doma ještě ten den Jinak abych tu furt neofftopicoval, od koho používáte APC? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Květen 28, 2013 Sdílet Odesláno Květen 28, 2013 dante: ESCAPE6.cz do dvou dnu DOMA!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Květen 28, 2013 Sdílet Odesláno Květen 28, 2013 (upraveno) dante: ESCAPE6.cz do dvou dnu DOMA!! Takže od Meguiars? :) Jinak Escape mám 30km od baráku, bral jsem od nich K&N filtr a AP podvozek, suprový jednání a sympatický mladý kluci B) Upraveno Květen 28, 2013 uživatelem DanTe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Květen 28, 2013 Sdílet Odesláno Květen 28, 2013 Takže od Meguiars? :) Jinak Escape mám 30km od baráku, bral jsem od nich K&N filtr a AP podvozek, suprový jednání a sympatický mladý kluci B) Tak super jed tam mají skladem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Květen 29, 2013 Sdílet Odesláno Květen 29, 2013 Kluci, prosim Vas o radu. Mam superba LaK tmave seda m.r. 2007 cerstve rozlesteneho a resim cim voskovat. Vznesl jsem dotaz do DS bohuzel jiz 6 den bez reakce a vic se mi cekat nechce, musim neco delat, lestit!! V cem konkretne chci poradit? Mam koupit vosk od Doda Purple Haze, nebo Hard Candy? Jde mi o to, ktery vic vydrzi. Nutno rici, ze mam auto garazovne a v prumeru stoji auto 2 hodiny denne venku. Po doporuceni urciteho vosku by mi na aute mohl vydrzet jak dlouho? Konkretne mam v kosiku tyto veci, je to dobra kombinace? Sampon mam jiz doma, nerozbaleny. Ovapkuji auto a umyju samponem dodo juice born to be mild, pak clay zakladni a lubrikace od Dodo. Postupne vycistim cely lak. Pote nanesu Lime Prime, cimz bychmel pripravit lak pro vosk. Pote nanesu vosk, 2 vrstvy. Je tento postup spravny, nebo jsem na neco zapomel? Nezminuji Ironx, je tak nutny, nebo jeho praci zvladne clay? Dekuji za pripadn upresneni postupu, Michal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Květen 29, 2013 Sdílet Odesláno Květen 29, 2013 nakonec dopadlo vše jinak. Koupená daleko lepší kosmetika, tak uvidím. Kdy plánujete mytí v Brně? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mstoces Odesláno Květen 29, 2013 Sdílet Odesláno Květen 29, 2013 Pred konzervaci bych urcite lak dukladne vycistil. Takze ironx a soft clay s lubrikaci. A minimalne 2 vrstvy vosku. Co jsi koupil za kosmetiku?:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peakt Odesláno Květen 30, 2013 Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 Ahoj nějak jsem se tady zmagořil :P super návody Nemám Wap-ku,tak jsem na nějakou koukal a našel jsem toto: http://www.mall.cz/tlakove-mycky/karcher-k-2-21m-car-kit Hledám něco levnýho kolem cca. 2000kč ,ale dostačujícího pro auto.Myslíte,že to má cenu kupovat? Jinak se mi docela zamlouvá a má i dobrý vybavení B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 30, 2013 Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 nie som sice odbornik ale mne kazdy radi aby som kupil wapku s kovovym piestom co karcher wapky maju az vo vyssej cenovej relacii. ja som rozhodnuty pre bosh aquatak 110. stoji cca 2800kc a ma takisto dost prislusenstva toz toto moja rada ;) ked sa mylim opravte ma ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Květen 30, 2013 Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 Dvojková rada od Kärcher v pohode, základ je mať dobrý tlak v hadici resp. v potrubí doma, potom s tým umyješ auto v pohode. Keď som to skúšal "na chalupe" kde je voda zo studne prakticky bez tlaku tak tam wapku nepoužiješ, skôr ju zničíš ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.