Přejít na obsah

Michiho detailingový kroužek

Doporučené příspěvky

Máte někdo zkušenosti s COLLINITE SUPER DOUBLECOAT 476s ? Známej chce nějakej lepší vosk kterej má dobrý poměr cena výkon a co jsem tak koukal tak tenhle z toho vychází docela dobře ne ?

Na zimu je super, vydrží toho údajně hrozně moc. :palec: Musí se nanášet v malé vrstvě a rozlešťovat po dílu. Doba zaschnutí max. 10 min.

Odkaz ke komentáři

To jsem taky nepochopil to rozpuštění, ale poznáš to, že ta voda tam zustane a neudělá malé kapky, ale zhlukuje se do lagun.... se koukni na googlu v obrázkách... ,-)

Tak jsem o víkendu testoval, čím je možné leštit. Bruskou bez regulace otáček to nejde. Nebo aspoň tou co u mám. Točí 11K a to je moc. Pak jsem to dělal jinou co má regulaci a nebylo to úplně špatné. Jen je problém, že když člověk přitlačí tak bruska má tendenci zpomalovat. Pak jsem si to dal do normální vrtačky a přidal jsem si k tomu pomocný úchyt a šlo to dobře, pěkně stabilní otáčky a při zatížení, ale nevýhoda je váha... Ještě bych to mohl zkusit do aku šroubováku ten je lehkej... U mě to vyhrála ta rohová vrtačka. Lehká, výkonná, a dobře se drží a celkově práce sní je super.

Má někdo zkušenosti s CeramicPRO 9H?

Odkaz ke komentáři

To jsem taky nepochopil to rozpuštění, ale poznáš to, že ta voda tam zustane a neudělá malé kapky, ale zhlukuje se do lagun.... se koukni na googlu v obrázkách... ,-)

Takže když neudělá malé kapky, tak je to špatně a chce to znova navoskovat že?

Upraveno uživatelem ketys
Odkaz ke komentáři

Já to mám teď cca takto, voda celkem rychle steče dolů ale nedělá to ty kuličky ... ty tam byly tak prvních 14 dnů... vosk dodo juice supernatural hybrid, kterej by měl vydržet prej i půl roku. Tady takto to vypadá po měsíci :( Asi jsem aplikoval špatně, nebo já nevím :( Dělal jsem 2 vrstvy

WP_20130909_001.jpgWP_20130909_002.jpgWP_20130909_003.jpgWP_20130909_005.jpgWP_20130909_006.jpg

Odkaz ke komentáři

Autoglym BodyWork Shampoo, pak usušení, IronX, wapka, Clay + Dodo Juice Born Slippy, znova wapka, Autoglym SuperResin Polish a nakonec 2 vrstvy Dodo Juice Supernatural Hybrid.

Přesně dobu schnutí si nepamatuju, prostě jsem to tam kruhově napatlal pěnovym aplikatorem, udělal jsem např kapotu, pak jsem to nechal schnout, udělal dveře a vrátil se zpátky na kapotu kterou jsem rozleštil mikrovláknem. Tipuju teda takových 15 minut cca fakt hrubým odhadem

to Cubecnik: ono to tak presne vypadalo... tak 14 dní ale

Odkaz ke komentáři

Raceglaze wash & wax, Carpro Iron, Dodo Supernatural Clay Medium + Dodo Born Slippy, Dodo Lime Prime abrazivní elektricky rozleštit a Dodo Supernatural 3 vrstvy rukama. A teď nově supernatural Carnauba glaze na srazy :palec: cože je TOP věc.

Na kola a výfuky Megs All metal Polish a Autobahn.

Na gumy mám nějakou želvu ještě dodělávám. Myslím že to je turtle wax platinum tyre dressing. Uplně špatný to není. Je to lesklý a má to i výdrž.

Na okna nic. Jen teplou vodu na mikrovlákno po mytí navlhčit a sušící utěrkou od Würtu vyleštit.

Odkaz ke komentáři

První vrstvu jsem dokončil tak v 8 hodin večer a tu druhou jsem dělal dopoledne druhej den. Rozleštoval jsem http://www.detailing...lni-uterka.html

A nepoužil si někde něco co je PH agresivní ? třeba aktivní pěna v myčce, špatnej šampon nebo tak, tyhle vosky jsou prý na to dost háklivý já jsem dával před 3,5 měsícema DoDo purple haze pro a ještě tam trošku je ale potřebuje už novej vosk..

Odkaz ke komentáři

To je detailer. Takže suché mytí. Přijedu na sraz a postříkám a utřu. :palec:

A nepoužil si někde něco co je PH agresivní ? třeba aktivní pěna v myčce, špatnej šampon nebo tak, tyhle vosky jsou prý na to dost háklivý já jsem dával před 3,5 měsícema DoDo purple haze pro a ještě tam trošku je ale potřebuje už novej vosk..

Taky možnost, ale já to bral, že nic jiného než to co psal neaplikuje.

Odkaz ke komentáři

Na to si dávám pozor, myl jsem pak 1x týdně o víkendu tím autoglymem :palec:

Nedá mi to spát, takže zkusím střechu a kapotu (křídlo) ještě jednou a jsem teda zvědavej na výdrž (Nebudu zas dělat celý auto dokud se to nenaučím :lol: ).

Na umytou karoserii jsem teda nanesl Super Resin Polish, nechal zaschnout, rozleštil. Potom teda Dodo Juice SNH. Vyzkoušel jsem různý způsoby nanášení, kruhově (střecha) a pak takový spíš rovný tahy (kapota). Nechal jsem zaschnout 25-30 minut, teď jsem si na to dal fakt pozor a potom jsem to jemně rozleštoval tím mikrovláknem od Microfiber co mám. Fakt jsem na to netlačil, jemňounce jsem to rozleštoval. Fotky níže, video zde. Jsem na to zvědavej, jak dlouho to vydrží teď. Jestli zas 14 dní, tak se snad picnu. Za jak dlouho mám nanést 2. vrstvu? Děkuji za trpělivost se mnou :pivo:

WP_20130909_008.jpgWP_20130909_009.jpgWP_20130909_010.jpgWP_20130909_011.jpgWP_20130909_012.jpgWP_20130909_013.jpg

Odkaz ke komentáři

Nanášel jsem přesně takto (i stejnym aplikatorem)

Tím zaschnout jsem myslel že jsem počkal, až to udělalo takovej ten film trošku. Tak 1-2 minutky. Setřít a nato hned vosk :) Zítra teda zkusím další vrstvu, trošku přidám ještě vosku :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...