Přejít na obsah

Michiho detailingový kroužek


Doporučené příspěvky

Ahoj. Jasně že to jde. Jen je potřeba vědět více detailů o autě.

 

Jinak co se týče čističů na kůži, já používám Swisswax LC, zatím jsem nenašel lepší.

 

Dobré jsou taky produkty od Colourlock, zde je například celá sada kvalitního čističe.

 

A z těch nejlevnějších to může být třebas Gliptone Dobře se s ním pracuje a dlouho vydrží, ale na TOP kvalitu podle mě nemá.

Odkaz ke komentáři

Maros nic spešl nepotřebuješ, já třeba požívám na těsnění kolem dveří to samé co na pneu (swisswax pneu glossy) a ještě se mi nestalo, že by se mi dveře jen lehce přilepily :lool:

v zivote jsem nic takoveho nepotreboval az ted mi to furt primrza :angry:

 

Koukal jsem ale v obchode ho nemate

Odkaz ke komentáři

Michi dik a dam na tvoju radu a skusim ten swisswax.poujdu stym ocistit aj flaky od ryfli?treba ich aj niecim po ocisteni osetrit?

Auto je 2006 rocnik 3 roky bolo garazovane farba capucino.ty si v Prahe?Je moznost zakupenia neakej sady na cistenie auta aj u teba?dik

 

Ahoj. Fleky by měli úplně zmizet, ono záleží na tom co je flek a co už může být poškozená kůže :( Pakliže zkusíš ten swisswax (mimochodem děláš moc dobře) pak bych k tomu přikoupil ještě zjemňovač... přípravek na následnou péči a pravidelné ošetření. Zastavuje proces tvrdnutí a vysušování. Dle míry poškození a ztvrdnutí kůže může kůži navrátit původní vlastnosti.

 

Jinak já nic neprodávám, ale klidně se někdy můžem setkat v Praze a pomůžu ti s výběrem a s objednáním. Nebo to můžem dát dohromady tady po netu a já ti to třeba přivezu na jarní setkání do mycího centra. Samozřejmě i se slevou (pakli-že jsi člen klubu) :palec:

 

Ono mě totiž není moc jednoduché chytit doma :lool:

 

Koukal jsem ale v obchode ho nemate

 

Maros.

 

Top pro fajnovky je Seal feed byl vyvinut pouze pro gumu a zajišťuje gumovým těsněním dlouholetou životnost. Dokonce i ztvrdlá těsnění se stávají po několika ošetřeních znovu pružnými. Zároveň tento prostředek zabraňuje úspěšně jejich zamrzání v zimě.

 

Dá se použít pneu Má to tu výhodu, že nemusíš kupovat dva výrobky B) a na těsnění to spolehlivě funguje a pak pěkně ještě poladíš pneu :lool: nanáší se štětečkem.

 

Další variantou, velmi kvalitní je Dodo tyromania já když často myju a pak vyjíždím na mráz tak vždycky voskuju tímhle voskem i těsnění SUPER VĚC :palec:

Odkaz ke komentáři

Čaues,

chci se zeptat čím mám ve svým jedničkovým RSu vyčistit ty světlý středy sedaček a tapecy a koberec? Bývalý majitel byl prase a kuřák a taky podle toho celý auto vevnitř vypadá :blink: Mám to vzít nějakým APCčkem, nebo je na to něco lepšího speciálního? :) Sedačka spolujezdce je evidentně i něčím politá, asi colou podle barvy fleku.

Odkaz ke komentáři

Čus, jj nějaké APCčko v silnější koncentraci, ale zase bacha :lool:

 

Sedačky bych asi zkusil kartáčem...mno abych ti pravdu řekl, tak bych to asi vše vyndal ven (jestli je to humus) a pořádně vycídil tepovačem.

 

Na kartáč i tepovač bych ti doporučil ValetPRO jednoznačně jeden z BEST produktů na koberce, sedačky a textilní čalounění.

Odkaz ke komentáři

Díky, něco k tý svojí kosmetice přikoupím a pokusím se to vyčistit, to auto vypadá vevnitř fakt příšerně :lool: Vždycky když do toho lezu, tak si říkám jestli je to vůbec moje auto, protože mám vždycky každý auto vevnitř čistý jak dětskou prdelku a tohle je spíš jak špinavý smetiště bez smetí :lol:

Upraveno uživatelem DanTe
Odkaz ke komentáři

Klidně napiš do SZ na co všechno bys chtěl věci, nějakej cenovej strop... a já ti něco zkusím sestavit. Nebude to hned, ale třebas do pátku :palec: Jinak teď vím, že jsem doma 1-3.2 a pak zas frčím na cca 10 dní do UK, řikám : chytit mě doma není až tak lehké :lool:

 

Nahodím pak před a po, akorát to chce trošku teplejší počasí, v týhle kose něco dělat je o zdraví :D

 

Nevím jak doma, ale my v South Downs national park, chodíme v tričku. Je tu +15st :lol:

Odkaz ke komentáři

Čus. Samolepky to jsou věčná téma. Zkoušel si ji nahřát? jestli už je přikouslá na lak, tak už to pak po sundání bude otázka na strojní leštění.

 

Michi dik a dam na tvoju radu a skusim ten swisswax.poujdu stym ocistit aj flaky od ryfli?treba ich aj niecim po ocisteni osetrit?

 

Ještě jsem zapoměl popsat výrobky od Colourlock, což je chyba!! Je to cenově mnohem přijatelnější a výsledky překračují očekávání.

 

Nejprve byste měli začít čističem. Použijeme Lederreiniger Nestírá barvu na povrchu kůže, odstraňuje nepříjemné zápachy jako jsou například, cigaretový kouř a napomáhá uvolňovat přirozenou vůni kůže. Při včasném použití odstraňuje i lehké zabarvení od novinového a textilního barviva. Lze použít na většinu pigmentovaných a anilínových kůží.

 

Na zjemnění pak použijeme Softener Ošetřuje a zjemňuje ztvrdlou a vysušenou kůži. Zastavuje proces tvrdnutí a vysušování.

 

A na ošetření a kozervaci sloní tuk na kůži Sloní tuk chrání a impregnuje a osvěžuje všechny druhy hladkých kůží. Udržuje kůži jemnou. 100% syntetický tuk, bez kyselin, bez zápachu, neobsahuje rostlinné ani živočišné tuky. Kožené výbavy kabrioletů, sedačky řidiče a spolujezdce, všechny druhy hladké kůže, které se musí chránit před vodou, by měly být pravidelně ošetřovány. Nepoužívat na buvolí, či kůži z divokých zvířat.

Odkaz ke komentáři

Tak se nám pochlub, co jsi bral :D

 

Jináááč:

 

Na jarní sraz v mycím centru mám přislíbenou účast kluků z detailingshopu, kteří by přijeli představit některé z TOP produktů a technik. Budou k dispozici pro vaše otázky. Kluci se řadí mezi nejlepší detailery v CZ, takže tento mini srázek bude zároveň i jedinečnou možností vidět profíky při práci :palec:

Odkaz ke komentáři

Tak se nám pochlub, co jsi bral :D

 

no toto :

Auto Finesse Citrus Power Grime Remover 500ml

Dodo Juice Supernatural šampon 500ml

Chemical Guys Mamut sušící ručník 90x60cm

Dodo Juice Clearly Menthol čistič oken 500ml

Dodo Juice Supernatural waffle weave utěrka na okna 40x60cm

Colourlock Leather Care Kit - velký set na kůži

Poorboy's Natural Look Dressing 473ml

Meguiars All-Surface Interior Brush

 

:) jeste budu pak potrebovat veci na clay, vosky apod. peklo :D

Odkaz ke komentáři

Jaro klepe na dveře a já netrpělivě očekávám další návod. :) Zatím mi prosím poraďte čím čistíte palubku a ostatní plasty... Myslím tím nějaký z řady levnějších připravků jako v případě šamponů. A je lepší čistit kartáčkem nebo houbičkou?

Odkaz ke komentáři

Ahoj,

sorry...dlouhá cesta z UK :lool:

Klucí jen takovej dotázek říká Vám něco iDry?

Dneska jsem na to narazil v novinách.

 

Když už byste chtěli používat nějaký podobný systém, tak bych vám spíš "doporučil" Ecosmart od Chemical guys. Ale mezi náma, já to na auto nepoužívám, podle mě, tak jako tak dřete lak :huh:

 

Už aby byl znám termín srazíku :)

 

Už jsem řešil termín s klukama z Detailingshopu. Myslím, že do pár dnů bychom ho mohli znát. Bude to pravděpodobně některá neděle v Březnu (vypadá to na třetí) :palec:

 

Jaro klepe na dveře a já netrpělivě očekávám další návod. :) Zatím mi prosím poraďte čím čistíte palubku a ostatní plasty... Myslím tím nějaký z řady levnějších připravků jako v případě šamponů. A je lepší čistit kartáčkem nebo houbičkou?

 

Jsem z Vittem domluvený, že hned jak najdeme volný společný víkend, tak se vrhneme na focení a já psaní, pak už to bude rychlovka. Ale chtěli bychom, aby to mělo trochu lepší úroveň než první díl, tak vydržte :D

 

Jinak co se týče interieru, tak už jsem to tady myslím někomu psal....

Na sedačky, tapec, strop a pod. nejlepší ValetPro Heavy duty cleaner, na plasty používám jen čistič od Meg´s nebo od Poorboys (ten co bral Vitto myslím) a kůže je jasná : Paket od Colourlock, s tím určitě chybu neuděláš :palec:

Odkaz ke komentáři

Tak sem to tady celý pročetl a připadám si jak prase a stydim se sem napsat :wub:, budu na tom muset zapracovat, nicméně teď nevim z jakého důvodu mě totálně namrzlo okno zevnitř já ještě v dobrý výře že to nebudu škrábat ani patlat hadrem a počkám než to vysuší fukar, no a tuhle jsem na to kouknul přes den a bylo mi z toho zle, do toho ještě se to zevnitř blbě čistí mám pocit že si u toho vykloubim loket tak bych potřeboval poradit nějakej dobrej přípravek na to,

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
×
×
  • Vytvořit...