Jump to content
Škoda Octavia Fórum • OctaviaClub.cz

Michiho detailingový kroužek

Recommended Posts

Tak další díl našeho seriálu s názvem: "Čištění laku a Clay" dnes ráno odeslán el presidentovi.

Jinak pravděpodobné termíny srazů v mycím centru jsou: Praha 30.3 celý den, Brno 2.5 dopoledne.

Na srazech budou probíhat ukázky z detailingu (na vybraném autě) a v Praze budou přítomni kluci z Detailingshopu osobně. Všichni tři budeme k dispozici vašim dotazům.

Na srazy by bylo fajn, aby si každý přivezl svoje pajcováníčko a my mu případně poradíme s použitím. Pakli-že budete objednávat, začněte co nejdřív. Některé věci jsou u kluků na skladě v omezeném množství (objednávají se z celého světa).

Dotazy sem!

Kdyby někdo chtěl 20l detail. bucket (prostě kýbl) tak je k mání dvojsada za cca 600Kč obsahující:

2 x detail. bucket s kovovým madlem

1 x grip zabraňující víření nečistot

2 x víko

Sada už našla svého majitele :pivo:

Edited by x Michi x

Pánové, rád bych se zeptal. Chtěl jsem auto svěřit místním guru na leštění, ale bohužel jsem na tom časově špatně a v ČR se vyskytnu jen v dubnu a asi to s nikým z místního fora neskloubím, bohužel. Tak jsem se rozhodl svěřit auto na renovaci laku firmě karosar.cz. Budou strojně rozlešťovat lak přípravky od firmy 3M, prý nějaké tři stupně leštění. Doufám, že to dopadne dobře. Každopádně pak bude chtít lak nějak ochránit, to už snad zvládnu sám. Můžete mi něco doporučit? Co jsem tak koukal, tak mě napadá Dodo Prime a pak Dodo vosk supernatural? Mohlo by být? Nebo doporučíte něco jiného? Rád bych se zůčastnil akce v mycím boxu, ale bohužel jsem mimo ČR

Díky za tip, taky už jsem s ním byl v kontaktu. Bohužel to se mnou není lehký, co se času týče. Ještě přesně nevím, kdy budu v ČR. Byl jsem ještě v kontaktu s majitelem tohoto tématu, ale časově to asi taky nedáme, i když bydlíme kousek od sebe. No a Štěpán měl nehodu a pochroumal si ruku :(

To vypadá jako by keramiku dělal pouze Matěj :lool: Jenže někdo tu plete jablka s banánama...keramický nanopovlak a DODO supernatural jsou dvě odlišné procedury (vrstvy). Keramika je věc výborná a Matěj je profík. Když k němu půjdete, určitě chybu neuděláte...ale připravte se, že za kvalitu se platí, což je ostatně správný přístup :palec:

Je mi jasný, že to zadarmo nebude. Radši připlatím a budu mít záruku kvalitní práce. Jen je to prostě špatný časově. Mám na autě pár míst, který původní majitel zatřel lakovací tužkou. Ale byl to starší pán a asi už se mu třásla ruka :D . Tak ty místa potřebuju zbrousit a znovu zaretušovat. No a pak mám na dveřích pár škrábanců, protože jsem si myslel, že jsem se 4x4 nesmrtelnej a vůl jsem skončil ve větvích, takže to je potřeba rozleštit

No právě, chtěl jsem to svěřit tobě, protože jsem kousek od tebe. Ale oba trávíme čas mimo republiku, takže časově bohužel špatný. Jinak opatrně samo jezdím, jen jsem si vůl neodhrabal sníh z cesty k baráku, mám to do kopce a nahoře u silnice sešikmený. A jak jsem vycouvával, tak mně to tam sklouzlo do živýho plotu. Ale nic hroznýho, myslím, že to půjde rozleštit

To vypadá jako by keramiku dělal pouze Matěj :lool: Jenže někdo tu plete jablka s banánama...keramický nanopovlak a DODO supernatural jsou dvě odlišné procedury (vrstvy). Keramika je věc výborná a Matěj je profík. Když k němu půjdete, určitě chybu neuděláte...ale připravte se, že za kvalitu se platí, což je ostatně správný přístup :palec:

Nikdo tu nic nemotá, pouze vím, jak na tom Jirka časově je a z toho plyne, že na mazlení se rukama s autem a voskem čas moc nemá. :)

Vosk tu proti keramice a dalším dlouhodobým ochranám nikdo nestaví do srovnání.

A ano, za kvalitu se platí a radši to dám Matějovi, jehož x prací jsem viděl i na svých autech a autech rodiny a kamarádů, než někomu, koho znám jen přes fórum. :) Stejným způsobem doporučím i mým dalším kamarádům..

S Matějem jsem si psal asi před měsícem. Povídal, že se mu duben pěkně plní a že by potřeboval, abych mu dal nějaký datum kvůli rezervaci. Což bohužel ještě nemůžu a nerad bych blokoval termín někomu jinýmu. Budu v ČR necelý 2 týdny a z toho ještě 9 dní u moře, takže opravdu špaténka

Vosk tu proti keramice a dalším dlouhodobým ochranám nikdo nestaví do srovnání.

Ono se to ani srovnávat nedá...

Jde o to, že kdo chce auto na krásu...jde do přírodního vosku, kdo na výdrž a ochranu, tak keramiku...

Jenže abych pravdu řekl...mě tedy keramika nijak nenadchla, ale to je subjektivní názor každého z nás!

PS. mě je úplně buřt koho za kým pošleš...já se tu jen snažím udělat trochu práce pro klub a kluky, kteří chtějí autu dát víc a nemám z toho ani peny.

Ápropos moc dobře vím jaké vztahy jsou mezi MV a DS, tak mi to sem prosím netahej jestliže to je tvůj kamarád, nic proti, ale mě jsou trochu blíž kluci z DS :pivo:

Edited by x Michi x

Mám objednanou pastu menzerna 4000 a 2500 ale nějak jsem zapomněl objednat něco čím to na autě rozleštím (bohužel ručně) doporučíte mi něco co mám možnost sehnat někde v obyč krámu nebo mám ještě doobjednat nějaký aplikátor? V objednávce mi příjde i dodo juice supernatural plush aplikátor,ale tím se to asi nehodí co?

Edited by T.Piller

Ono se to ani srovnávat nedá...

Jde o to, že kdo chce auto na krásu...jde do přírodního vosku, kdo na výdrž a ochranu, tak keramiku...

Jenže abych pravdu řekl...mě tedy keramika nijak nenadchla, ale to je subjektivní názor každého z nás!

PS. mě je úplně buřt koho za kým pošleš...já se tu jen snažím udělat trochu práce pro klub a kluky, kteří chtějí autu dát víc a nemám z toho ani peny.

Ápropos moc dobře vím jaké vztahy jsou mezi MV a DS, tak mi to sem prosím netahej jestliže to je tvůj kamarád, nic proti, ale mě jsou trochu blíž kluci z DS :pivo:

Přesně jak píšeš. Neber prosím moje příspěvky jako nějaký útok, je to diskuze. :pivo: Vztahy MVxDS neřeším, vím jak to tam mají kluci :)

Tak díky tomu, že jsem na dobročinné aukci v UK vyhrál super sadu nových DODO bucketů , tak je k mání ještě jedna sada dvou bílých detail. kýblů s jedním gritem a dvěma výky (určená původně pro mne) za úžasnou cenu 600Kč,-

2 x detail. kýbl s kovovým madlem a víkem

1 x grit proti víření nečistot

Jednu sadu už si zamluvil Ambri.piota, tak kdo si vezme tu druhou?

Jednorázová akce, pak už nebudou :lol:

Edited by x Michi x