Přejít na obsah

Michiho detailingový kroužek


Doporučené příspěvky

Měl bych prosbu, který ručník vybrat,včera jsem si dělal obj. , ale nedal jsem tam ručník.Chtěl jsem to sem dát ještě rychle , jestli by jste poradili, ale už jsem to nestihl . Takže to mám bez . :( . Ale pro případ, který by jste doporučovali, nebo třeba i něco jiného , co tam nemám . Díky moc.

 

Wizard of Gloss Moby Dick Gr. XL 90x60cm sušící ručník

Monster Microfiber Purple Monster Edgeless XL 60x80cm sušící ručník

Microfiber Madness Dry Me Crazy 65x42cm sušící ručník

Chemical Guys Woolly Mammoth 90x60cm sušící ručník

Dodo Juice Supernatural Drying Towel 120x60cm sušící ručník

Odkaz ke komentáři

Tak to já musím říct, že jsem z mamuta dost zklamanej, už jsem ho asi 4x vypral ve vodě a furt to jen pouští chlupy a už mě to nebaví. Stejně jako Dodo Juice Wookie rukavice, ta taky furt jen pelichá, takže mytí a sušení je spíš pro zlost, než pro radost. Zlatý miracle dryer a CHG sasanka co mám z dřívějška.

Upraveno uživatelem DanTe
Odkaz ke komentáři

WoG mala mikrovlakna by mela byt stejne kvalitni jako mikrovlakno KiK(prakticka zkusenost jednoho SK znameho) s dlouhym chlupem a ty jsou paradni, osobne jich mam tak aspon 10 kousku(KiKu), v zadnem KIKu je nemivaji, jsou hned pryc, prace s lestenkou a voskem je s nima pecka. Obzvlast za ten peniz.


Ja myslim, ze DanTe mluvi o mamutovi, kterej mu chlupati - jak jsem psal tak tady je uryvek z erudovanejsiho fora:

 

Jak jistě asi tušíte, nejde o starý vs. nový. Bohužel jsou oba nové, přesto každý kvalitou úplně jiný unknw.gif U nás alespoň máte jistotu, že do prodeje Mamut 1 nepustíme - vracíme zpět do CG. Bohužel to pro nás jsou zbytečné starosti navíc a pro zákazníky někdy zdržení s objednávkou. Škoda, že tato kontrola kvality neprobíhá u výrobce, takto mu to zbytečně kazí jméno a nám přidělává starosti...

 

Takze teto vady/vlastnosti jsou uz znamy. Je to videt i na pohled. Vice zde, kde vam reknou.... tak GL

Odkaz ke komentáři

No jo ,ale to jim pak stačí na to našít světlou obrubu a je vymalováno . Jak se dá jinak poznat ten starší kvalitnější kromě té světle/tmavé obruby. Když to člověk neměl nikdy v ruce, tak asi nepozná nic . No a dát za to skoro litr a pak nadávat, a kupovat si další ručník :unsure:


Tak prozatím uvnitř sebe sama bojuji mezi tím ..rozebíraným "Mamutem " a tím Dry Me Crazy

Odkaz ke komentáři

No, poznas to, kdyz je das vedle sebe, rozdil je v chlupech, je to videt v odkazu, ale to za tebe musi vytridit kvalitni obchod, jinak to nejde, bohuzel... a nebo proste bez premysleni Dry Me Crazy, tim chybu neudelas a na spodek auta a kola KiK + tahle kraska, zkusenosti s HPP ma vice clenu z fora vcetne me, je to vdecny delnik za paradni peniz. K tomu 10 KiKu dlouhostrstych a trala :palec:

Odkaz ke komentáři

Jo ta se mi líbí z toho KIKu . Ale říkals , že je to těžko koupit, že sou hned v .. pryč :) DMC se mi líbí , ale ta velikost se mi zdá malá , škoda , že to nedělají ještě ve větším.

No uvidím, pokusím se na ten Mamut poinformovat a podle toho , třeba nakonec stejně koupím tu DMC .

Ten rozdíl by při koupi snad mohl poznat jenom ten kdo měl i tu starší verzi a má to v oku a v ruce . Protože našít tam světlejší olemování není zase takový problém, pokud by se podle toho lidi řídili :D

 

Odkaz ke komentáři

Zdravim, snazil jsem se nacist nejake info k peci o lak, shromazdil jsem nejake pripravky a potreboval bych konzultaci jak a v jakem poradi pouzit.... co se tyce laku, napsal jsem to v poradi v jakem si myslim, ze se to pouziva. budu rad za rady, popr doplneni co bych mel jeste poridit,-jinak premyslim jeste o 3M SCRATH REMOVER interier- SKODA INTERIOR TRIM CLEANER, SKODA LEATHER TREATMENT, MEQUIARS ULTIMATE PROTECTANT Lak-3M CAR WASH SOAP +UTERKY KiK s dlouhym chlupem na suseni a ZLUTE 3M UTERKY na lesteni, VALETPRO DRAGONS BREATH odstraňovač polétavé rzi, MEQUIARS GOLD CLASS BUG AND TAR REMOVER, DODO JUICE BASICS OF BLING CLAY BAR středně tvrdý clay, VALETPRO CITRUS BLING multifunkční detailer, lestenka SONAX POLISH AND WAX COLOR , 3M PERFORMANCE FINISH SYNTHETIC WAX, MEQUIARS DEEP CRYSTAL CARNAUBA WAX, MEQUIARS NXT SPEED DETAILER,

Upraveno uživatelem kraclik
Odkaz ke komentáři

na VALETPRO CITRUS BLING multifunkční detailer pisou, ze dle naredeni lze pouzit bud jako detailer nebo lubrikant??????i kdyz je to "demo verze claye" tak to snad bude na 1-2 pouziti stacit, priste si holt vyberu lepe............a jinak jak to vypada, da se stim neco udelat a je postup pouziti takovy, jak to je sepsany???

Odkaz ke komentáři

no ono se všeobecně říká že místo lubrikace na clay se dá použít více koncentrovanej šampon ale je to spíš pro někoho zkušenějšího než pro začátečníka... Jo, to on vydrží ale nakonec až vybereš něco lepšího zjistíš že tohle je opravdu základní clay :), na sušení bych doporučil sušící ručník, nejsem si jistý jestli s tím z kiku vysušíš auto, mám jich cca 10 jsou super ale na sušení auta si je představit nedokážu a navíc si nejsem třeba jistej jak se snáší leštěnka od sonaxu s voskem od Megsu... Chtělo by to někde vyzjistit jsou třeba kombinace leštěnek které se pak s voskem nesnášejí dobře a tak... to jsou jenom takové postřehy moje

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
×
×
  • Vytvořit...